Povezane vesti
Šok ispovest pevačice iz nikad nije kasno! Tražili joj da ima intimne odnose, otkrila i o kome je reč: Bila sam u minusu...
Kurir 02.10.2025
Jadranka Kalinić, takmičarka " Nikad nije kasno", otkrila je da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude. "Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me neko gura. Bilo je takvih ponuda dosta, ali uz uslov, ili intimnih… »
Šok ispovest pevačice iz "Nikad nije kasno": Tražili joj da ima intimne odnose, otkrila i o kome je reč
Mondo 02.10.2025
Jadranka Kalinić, takmičarka " Nikad nije kasno", otkrila je da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude. "Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me neko gura. Bilo je takvih ponuda dosta, ali uz uslov, ili intimnih… »
"Tražili su mi intimne odnose ili da se vežem ugovorom i otplaćujem" Pevačica javno otkrila sve detalje, oni nude nepristojne…
Alo 02.10.2025
Ističe da nikada nije poklekla pritisku. Jadranka Kalinić, takmičarka "Nikad nije kasno", otkrila je da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude. - Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me neko gura. Bilo je takvih… »
Vesti dana »
Tramp o spasavanju pilota oborenog F-15 aviona u Iranu: Sumnjali smo na zamku kad je poslao poruku
Euronews pre 3 satajoš 56 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 3 satajoš 31 povezana
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 13 satijoš 21 povezana
Pažnja, imamo novo tenisko čudo! Svet će opet pričati o "Rafi" iz Španije, koji je osvojio prvu ATP titulu
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana
Koalicija oko SNS osvojila 63,26 odsto glasova u Majdanpeku, u skupštinu ušle još dve liste
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 12 povezanih