Povezane vesti
Šok ispovest pevačice iz nikad nije kasno! Tražili joj da ima intimne odnose, otkrila i o kome je reč: Bila sam u minusu...
Kurir 02.10.2025
Jadranka Kalinić, takmičarka " Nikad nije kasno", otkrila je da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude. "Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me neko gura. Bilo je takvih ponuda dosta, ali uz uslov, ili intimnih… »
Šok ispovest pevačice iz "Nikad nije kasno": Tražili joj da ima intimne odnose, otkrila i o kome je reč
Mondo 02.10.2025
Jadranka Kalinić, takmičarka " Nikad nije kasno", otkrila je da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude. "Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me neko gura. Bilo je takvih ponuda dosta, ali uz uslov, ili intimnih… »
"Tražili su mi intimne odnose ili da se vežem ugovorom i otplaćujem" Pevačica javno otkrila sve detalje, oni nude nepristojne…
Alo 02.10.2025
Ističe da nikada nije poklekla pritisku. Jadranka Kalinić, takmičarka "Nikad nije kasno", otkrila je da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude. - Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me neko gura. Bilo je takvih… »
Vesti dana »
Uhapšen muškarac iz okoline Kikinde zbog sumnje da je pod dejstvom alkohola izazvao nesreću
N1 Info pre 2 minutajoš 30 povezanih
Gasprom povećao izvoz gasa u Evropu preko Turskog toka na najviši nivo do sada
RTV pre 33 minutajoš 28 povezanih
ROADPOL akcija: Pojačana kontrola saobraćaja vozača dvotočkaša
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 40 povezanih
Vlada Srbije produžila zabranu izvoza nafte i naftnih derivata do 2. jula
Jugmedia pre 3 satajoš 23 povezane