Povezane vesti
Šok ispovest pevačice iz nikad nije kasno! Tražili joj da ima intimne odnose, otkrila i o kome je reč: Bila sam u minusu...
Kurir 02.10.2025
Jadranka Kalinić, takmičarka " Nikad nije kasno", otkrila je da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude. "Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me neko gura. Bilo je takvih ponuda dosta, ali uz uslov, ili intimnih… »
Šok ispovest pevačice iz "Nikad nije kasno": Tražili joj da ima intimne odnose, otkrila i o kome je reč
Mondo 02.10.2025
Jadranka Kalinić, takmičarka " Nikad nije kasno", otkrila je da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude. "Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me neko gura. Bilo je takvih ponuda dosta, ali uz uslov, ili intimnih… »
"Tražili su mi intimne odnose ili da se vežem ugovorom i otplaćujem" Pevačica javno otkrila sve detalje, oni nude nepristojne…
Alo 02.10.2025
Ističe da nikada nije poklekla pritisku. Jadranka Kalinić, takmičarka "Nikad nije kasno", otkrila je da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude. - Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me neko gura. Bilo je takvih… »
Vesti dana »
(Video) Džoker ponovo zvezda večeri: Dabl-dabl Jokića za pobedu Denvera u Sakramentu
Dnevnik pre 56 minutajoš 44 povezane
Ranjeni lav pokazao zube u Gracu! Šta je sve Crvena zvezda dobila velikom pobedom protiv Šturma?! Izlazak iz krize, korak ka ostvarenju cilja...
Kurir pre 21 minutajoš 40 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 12. do 14. decembra)
Pressek pre 26 minutajoš 20 povezanih
Ministarka: Prioriteti za razvoj energetskog sektora-diversifikacija izvora i ruta snabdevanja
Serbian News Media pre 1 satjoš 14 povezanih
Vučić u Nišu: „Vojska Srbije biće snažnija nego ikada, priliv vojnika raste zbog novih zakona i boljih plata“
Glas juga pre 26 minutajoš 11 povezanih