Povezane vesti

"Hipnotisao me je i silovao" Francuski psihoanalitičar pod istragom, žene opusuju jezive scene: Bila sam u sobi sa crvenim…

"Hipnotisao me je i silovao" Francuski psihoanalitičar pod istragom, žene opusuju jezive scene: Bila sam u sobi sa crvenim…

Alo pre 21 sat
Francuski psihoanalitičar i medijski komentator pod istragom je zbog sumnje na silovanja. Francuski psihoanalitičar i medijski komentator Žerar Miler (77) stavljen je pod zvaničnu istragu zbog četiri slučaja silovanja i dva slučaja s***ualnog… »
Silovao pacijentkinje tokom seanse hipnoze Francuski psihoanalitičar i medijski komentator pod istragom zbog seksualnih napada

Silovao pacijentkinje tokom seanse hipnoze Francuski psihoanalitičar i medijski komentator pod istragom zbog seksualnih napada

Dnevnik pre 22 sata
PARIZ: Francuski psihoanalitičar i medijski komentator Žerar Miler (77) stavljen je pod zvaničnu istragu zbog četiri slučaja silovanja i dva slučaja seksualnog napastvovanja, saopštilo je danas parisko tužilaštvo za televiziju BFM. Miler je dodatno dobio… »

Vesti dana »