Povezane vesti
"Hipnotisao me je i silovao" Francuski psihoanalitičar pod istragom, žene opusuju jezive scene: Bila sam u sobi sa crvenim…
Alo 02.10.2025
Francuski psihoanalitičar i medijski komentator pod istragom je zbog sumnje na silovanja. Francuski psihoanalitičar i medijski komentator Žerar Miler (77) stavljen je pod zvaničnu istragu zbog četiri slučaja silovanja i dva slučaja s***ualnog… »
Silovao pacijentkinje tokom seanse hipnoze Francuski psihoanalitičar i medijski komentator pod istragom zbog seksualnih napada
Dnevnik 02.10.2025
PARIZ: Francuski psihoanalitičar i medijski komentator Žerar Miler (77) stavljen je pod zvaničnu istragu zbog četiri slučaja silovanja i dva slučaja seksualnog napastvovanja, saopštilo je danas parisko tužilaštvo za televiziju BFM. Miler je dodatno dobio… »
Vesti dana »
Elita 10 zvanično počela! Ovo je spisak svih 55 učesnika koji su se uselili u Belu kuću
Telegraf pre 17 minutajoš 13 povezanih
Zastrašujuća tradicija za crno-bele pred 180. večiti derbi: Partizan nije pobedio Zvezdu baš dugo...
Kurir pre 12 minutajoš 5 povezanih
Svi učesnici Elite 10: Ovo je tačan spisak imena, njih 55 se bori za prvo mesto
Blic pre 2 minutajoš 2 povezane
"Krišom sam potpisao ugovor" On se nije pojavljivao na snimanju profila: "Sve se desilo u poslednji čas"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana