Povezane vesti
“Očigledno ne ume, on više da ne vozi auto”: Vesna Zmijanac žestoko o Darku Laziću, evo šta mu je predložila
Telegraf pre 5 sati
Muzička zvezda Vesna Zmijanac progovorila je pred sinoćnji nastup o svojim koncertima, karijeri, ali i Darku Laziću. Prvo je progovorila o svojoj karijeri i otkrila da će možda i ona napraviti neki koncert u Sava centru, iako ih je do sada imala 50… »
"Ne zna da se obuzda" Vesna Zmijanac o udesu Darka Lazića imala da kaže samo jedno!
Alo pre 6 sati
Pevačica je kolegi poručila da treba da uzme vozača. Vesna Zmijanac nastupila je u jednom poznatom beogradskom lokalu. Pred sam nastup bila je raspoložena da razgovara sa čelnicima sedme sile, te je iskoristila priliku da najavi koncert koji je će… »
Veliki koncert sledeće godine: Vesna Zmijanac pola veka karijere proslaviće sa fanovima (foto)
Večernje novosti pre 14 sati
JEDNA od najvećih muzičkih folk zvezda bivše Jugoslavije Vesna Zmijanac pred večerašnji nastup u prestonici progovorila je na mnoge teme. Foto Novosti - Svi su me pitali kada će, velika je to organizacija, spremanje i sve, ali narod koji me voli je to… »
"Darko Lazić treba da uzme vozača, on ne može da se obuzda": Vesna Zmijanac o udesu pevača, pa priznala: "Nemam ja snage za te…
Blic pre 15 sati
Pevačica Vesna Zmijanac večeras će održati nastup, a pred pripadnicima sedme sile najavila je koncert u Beogradu. "Sledeće godine. Ja sam u Sava centru imala 50 puta koncerte, ne znam šta da priželjkujem, treba samo da nađem vreme i da to organizujemo, a… »
Vesti dana »

Na području Niša i Kraljeva oko 50.000 korisnika nema struju: U Novoj Varoši proglašena vanredna situacija zbog snega
Euronews pre 24 minutajoš 137 povezanih

Policija sprečila građane da priđu Železničkoj stanici u Subotici tokom Vučićevog govora
N1 Info pre 53 minutajoš 76 povezanih

Izrael sprema deportaciju stotina propalestinskih aktivista iz flotile ka Gazi
BBC News pre 14 minutajoš 21 povezana

Protest zborova građana ispred skupštine Novog Sada zbog neraspisivanja izbora za savete mesnih zajednica
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih