Povezane vesti

“Očigledno ne ume, on više da ne vozi auto”: Vesna Zmijanac žestoko o Darku Laziću, evo šta mu je predložila

“Očigledno ne ume, on više da ne vozi auto”: Vesna Zmijanac žestoko o Darku Laziću, evo šta mu je predložila

Telegraf pre 5 sati
Muzička zvezda Vesna Zmijanac progovorila je pred sinoćnji nastup o svojim koncertima, karijeri, ali i Darku Laziću. Prvo je progovorila o svojoj karijeri i otkrila da će možda i ona napraviti neki koncert u Sava centru, iako ih je do sada imala 50… »
"Ne zna da se obuzda" Vesna Zmijanac o udesu Darka Lazića imala da kaže samo jedno!

"Ne zna da se obuzda" Vesna Zmijanac o udesu Darka Lazića imala da kaže samo jedno!

Alo pre 6 sati
Pevačica je kolegi poručila da treba da uzme vozača. Vesna Zmijanac nastupila je u jednom poznatom beogradskom lokalu. Pred sam nastup bila je raspoložena da razgovara sa čelnicima sedme sile, te je iskoristila priliku da najavi koncert koji je će… »
Veliki koncert sledeće godine: Vesna Zmijanac pola veka karijere proslaviće sa fanovima (foto)

Veliki koncert sledeće godine: Vesna Zmijanac pola veka karijere proslaviće sa fanovima (foto)

Večernje novosti pre 14 sati
JEDNA od najvećih muzičkih folk zvezda bivše Jugoslavije Vesna Zmijanac pred večerašnji nastup u prestonici progovorila je na mnoge teme. Foto Novosti - Svi su me pitali kada će, velika je to organizacija, spremanje i sve, ali narod koji me voli je to… »
"Darko Lazić treba da uzme vozača, on ne može da se obuzda": Vesna Zmijanac o udesu pevača, pa priznala: "Nemam ja snage za te…

"Darko Lazić treba da uzme vozača, on ne može da se obuzda": Vesna Zmijanac o udesu pevača, pa priznala: "Nemam ja snage za te…

Blic pre 15 sati
Pevačica Vesna Zmijanac večeras će održati nastup, a pred pripadnicima sedme sile najavila je koncert u Beogradu. "Sledeće godine. Ja sam u Sava centru imala 50 puta koncerte, ne znam šta da priželjkujem, treba samo da nađem vreme i da to organizujemo, a… »

Vesti dana »