Повезане вести
“Очигледно не уме, он више да не вози ауто”: Весна Змијанац жестоко о Дарку Лазићу, ево шта му је предложила
Телеграф 03.10.2025
Музичка звезда Весна Змијанац проговорила је пред синоћњи наступ о својим концертима, каријери, али и Дарку Лазићу. Прво је проговорила о својој каријери и открила да ће можда и она направити неки концерт у Сава центру, иако их… »
"Не зна да се обузда" Весна Змијанац о удесу Дарка Лазића имала да каже само једно!
Ало 03.10.2025
Певачица је колеги поручила да треба да узме возача. Весна Змијанац наступила је у једном познатом београдском локалу. Пред сам наступ била је расположена да разговара са челницима седме силе, те је искористила прилику да најави… »
Велики концерт следеће године: Весна Змијанац пола века каријере прославиће са фановима (фото)
Вечерње новости 03.10.2025
ЈЕДНА од највећих музичких фолк звезда бивше Југославије Весна Змијанац пред вечерашњи наступ у престоници проговорила је на многе теме. Фото Новости - Сви су ме питали када ће, велика је то организација, спремање и све, али… »
"Дарко Лазић треба да узме возача, он не може да се обузда": Весна Змијанац о удесу певача, па признала: "Немам ја снаге за те…
Блиц 02.10.2025
Певачица Весна Змијанац вечерас ће одржати наступ, а пред припадницима седме силе најавила је концерт у Београду. "Следеће године. Ја сам у Сава центру имала 50 пута концерте, не знам шта да прижељкујем, треба само да нађем… »
Вести дана »
Тешка несрећа код Суботице: Срушио се Пипер ПА-38, једна особа погинула
Аеро.рс пре 28 минутајош 55 повезаних
БЛОГ УЖИВО Дијана Хрка не одустаје од штрајка глађу, студенти забринути за њено здравље
Нова пре 18 минутајош 62 повезане
Фискални савет: Најважније очување стабилности, стратегија одговорила том задатку
РТВ пре 9 сатијош 19 повезаних
А1, најбржа мобилна мрежа 5. годину заредом, лансира 5Г почетком децембра
ИнфоКГ пре 4 сатијош 28 повезаних