Повезане вести

“Очигледно не уме, он више да не вози ауто”: Весна Змијанац жестоко о Дарку Лазићу, ево шта му је предложила

“Очигледно не уме, он више да не вози ауто”: Весна Змијанац жестоко о Дарку Лазићу, ево шта му је предложила

Телеграф 03.10.2025
Музичка звезда Весна Змијанац проговорила је пред синоћњи наступ о својим концертима, каријери, али и Дарку Лазићу. Прво је проговорила о својој каријери и открила да ће можда и она направити неки концерт у Сава центру, иако их… »
"Не зна да се обузда" Весна Змијанац о удесу Дарка Лазића имала да каже само једно!

"Не зна да се обузда" Весна Змијанац о удесу Дарка Лазића имала да каже само једно!

Ало 03.10.2025
Певачица је колеги поручила да треба да узме возача. Весна Змијанац наступила је у једном познатом београдском локалу. Пред сам наступ била је расположена да разговара са челницима седме силе, те је искористила прилику да најави… »
Велики концерт следеће године: Весна Змијанац пола века каријере прославиће са фановима (фото)

Велики концерт следеће године: Весна Змијанац пола века каријере прославиће са фановима (фото)

Вечерње новости 03.10.2025
ЈЕДНА од највећих музичких фолк звезда бивше Југославије Весна Змијанац пред вечерашњи наступ у престоници проговорила је на многе теме. Фото Новости - Сви су ме питали када ће, велика је то организација, спремање и све, али… »
"Дарко Лазић треба да узме возача, он не може да се обузда": Весна Змијанац о удесу певача, па признала: "Немам ја снаге за те…

"Дарко Лазић треба да узме возача, он не може да се обузда": Весна Змијанац о удесу певача, па признала: "Немам ја снаге за те…

Блиц 02.10.2025
Певачица Весна Змијанац вечерас ће одржати наступ, а пред припадницима седме силе најавила је концерт у Београду. "Следеће године. Ја сам у Сава центру имала 50 пута концерте, не знам шта да прижељкујем, треба само да нађем… »

Вести дана »