Povezane vesti
Sita ahmić poslala ljude na staniju i asmina? Progovorila o pobačaju i crnoj magiji: "Videla sam to svojim očima!"
Alo 04.10.2025
Sve se desilo zbog napada koji je doživela u hotelu u Crnoj Gori. Starleta Stanija Dobrojević progovorila o gubitku bebe sa partnerom Asminom Durdžićem. Kako je njen partner istakao, sve se desilo zbog napada koji je doživela u hotelu u Crnoj Gori. -… »
"Poslali su mi opasne momke u hotel, jezu sam osetila i strah": Stanija otkrila da je Sita Ahmić poslala ljude da je zastraše…
Blic 03.10.2025
Stanija Dobrojević, rijaliti zvezda, progovorila je o navodnom napadu koji je doživela u hotelu u Crnoj Gori. - Asmin je prepričao da kada ste vi bili u Crnoj Gori na letovanju i da je Sita poslala momke da vas zastraše i da si ti bila tada trudna. Da li… »
Vesti dana »
Vojvodinu čeka promena vremena: nakon magle i toplog vikenda stižu kiša i zahlađenje
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 17 povezanih
Jeziv zločin u Babušnici: Cela porodica bila meta. Otac i sin ubijeni, majka i drugo dete ranjeni
Glas juga pre 1 satjoš 30 povezanih
Erik Spolstra se oglasio zbog Nikole Jovića! Neočekivana izjava trenera Majamija posle katastrofalnog meča srpskog asa!
Kurir pre 4 minutajoš 15 povezanih