Povezane vesti
Đilas: SSP se zalaže za zabranu SNS-a
RTS pre 3 sata
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da se ta stranka zalaže za zabranu Srpske napredne stranke, tvrdeći da "SNS nije partija već, političko krilo organizovanog kriminala na čelu sa Aleksandrom Vučićem". Uoči sednice Glavnog… »
Đilas: Zalažemo se za zabranu SNS, to je političko krilo organizovane kriminalne grupe
Danas pre 4 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da se SSP zalaže za zabranu vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), navodeći da smatra da to nije politička organizacija, već „političko krilo organizovane kriminalne grupe na čelu… »
"Zalažemo se za zabranu SNS jer to nije politička organizacija već političko krilo kriminane grupe"
Pravda pre 3 sata
- Zalažemo se za zabranu Srpske napredne stranke jer to nije politička organizacija već politčko krilo organizovane kriminane grupe na čelu sa Aleksandrom Vučičem - izjavio je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas danas na XVII sednici Glavnog… »
Đilas: Zalažemo se za zabranu SNS, to je političko krilo organizovane kriminalne grupe, a ne stranka
Novi magazin pre 5 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da se SSP zalaže za zabranu vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), navodeći da smatra da to nije politička organizacija, već "političko krilo organizovane kriminalne grupe na čelu… »
Đilas: Zalažemo se za zabranu SNS, to je političko krilo organizovane kriminalne grupe, a ne stranka
Beta pre 6 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da se SSP zalaže za zabranu vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), navodeći da smatra da to nije politička organizacija, već "političko krilo organizovane kriminalne grupe na čelu… »
Serbian News Media pre 6 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da se SSP zalaže za zabranu vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), navodeći da smatra da to nije politička organizacija, već “političko krilo organizovane kriminalne grupe na čelu… »
Radio sto plus pre 6 sati
“U toj organizovanoj grupi, postoji medijski deo, institucionalni deo, gde su deo tužilaštva, pravosuđa i policije, …potpuno batinaški, huliganski i kriminalni deo i politički deo – to je SNS”, rekao je Đilas novinarima u “mts Dvorani” u Beogradu, gde… »
Đilas: Srbiji ne treba pomoć spolja, sami ćemo se izboriti za slobodu i nikome ništa nećemo dugovati
N1 Info pre 12 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas, govoreći o oređenim promenama unutar Evropske unije (EU) prema vlasti Srpske napredne stranke (SNS) i predsedniku Aleksandru Vučiću, da Srbiji ne treba pomoć spolja. "Mi ćemo se za… »
Đilas: Srbiji ne treba pomoć spolja, sami ćemo se izboriti za slobodu i nikome ništa nećemo dugovati
Danas pre 12 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas, govoreći o oređenim promenama unutar Evropske unije (EU) prema vlasti Srpske napredne stranke (SNS) i predsedniku Aleksandru Vučiću, da Srbiji ne treba pomoć spolja. „Mi ćemo se za… »
Đilas: Izbori „realnije“ na proleće, Srbiji ne treba pomoć spolja
Nedeljnik pre 12 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas, govoreći o oređenim promenama unutar Evropske unije (EU) prema vlasti Srpske napredne stranke (SNS) i predsedniku Aleksandru Vučiću, da Srbiji ne treba pomoć spolja. „Mi ćemo se za… »
Novi magazin pre 12 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas, govoreći o oređenim promenama unutar Evropske unije (EU) prema vlasti Srpske napredne stranke (SNS) i predsedniku Aleksandru Vučiću, da Srbiji ne treba pomoć spolja. "Mi ćemo se za… »
INTERVJU Dragan Đilas: Vučić je na vlasti jer krade izbore. Srbiji ne treba pomoć spolja, mi ćemo se za našu slobodu izboriti…
Nova pre 14 sati
"Srbiji ne treba pomoć spolja. Mi ćemo se za našu slobodu izboriti sami i nikome ništa dugovati nećemo. Od međunarodne zajednice tražimo da prestane da podržava Aleksandra Vučića", kaže u intervjuu za Novu predsednik Stranke slobode i pravde Dragan… »
Vesti dana »

Stranka Andreja Babiša pobedila na izborima u Češkoj: Milioner slavio uz šampanjac i poznatu italijansku pesmu (foto)
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih