Povezane vesti

"Kačavenda je 5 žena zavrnula za pare" Zorica Marković nastavila rat sa Milenom: Pretila je da će u sred moje kafane da mi…

"Kačavenda je 5 žena zavrnula za pare" Zorica Marković nastavila rat sa Milenom: Pretila je da će u sred moje kafane da mi…

Kurir pre 22 dana
U emisiji ''Pitanja novinara'', koja se emituje u okviru "Elite 9", voditelj Darko Tanasijević imao je temu za razgovor sa Zoricom Marković. Njega je najviše zanimao njen sukom s Milenom Kačavendom, sa kojom već danima razmenjuje uvrede. - Meni je smešno… »
"Smarala je Branka Babića, jedva je se otarasio": Zorica udarila na Kačavendu, iznela šok tvrdnje

"Smarala je Branka Babića, jedva je se otarasio": Zorica udarila na Kačavendu, iznela šok tvrdnje

Mondo pre 21 dana
Pevačica Zorica Marković otkako je ušla u Elitu 9 započela je "rat" sa Milenom Kačavendom. Prozivke i uvrede pljušte sa obe strane. Zorica je za crnim stolom iznela niz tvrdnji na račun njene rijaliti cimerke, ona tvrdi da je Milena "smarala Branka… »
Branko babić se jedva otarasio Milene Kačavende? Skandalozne tvrdnje na račun rijaliti učesnice: "Navukao ju je da stenje…

Branko babić se jedva otarasio Milene Kačavende? Skandalozne tvrdnje na račun rijaliti učesnice: "Navukao ju je da stenje…

Alo pre 21 dana
Zorica Marković je najavila da će svakog petka otkrivati nove informacije o Mileni. Pevačica Zorica Marković za crnim stolom iznela je niz tvrdnji na račun njene rijaliti cimerke Milene Kačavende. Kako tvrdi, Milena Kačavenda je "smarala" Branka Babića… »
"Smarala je Branka Babića, čovek se nje jedva otarasio": Zorica Marković iznela tvrdnje o Mileni Kačavedni, nije je štedela…

"Smarala je Branka Babića, čovek se nje jedva otarasio": Zorica Marković iznela tvrdnje o Mileni Kačavedni, nije je štedela…

Blic pre 21 dana
Pevačica Zorica Marković za crnim stolom iznela je niz tvrdnji na račun njene rijaliti cimerke Milene Kačavende. Zorica Marković tvrdi da je Milena "smarala Branka Babića" i da se jedva otarasio od nje. - Meni je smešno šta ona priča jer sam ja prošla… »

Vesti dana »