Повезане вести

"Качавенда је 5 жена заврнула за паре" Зорица Марковић наставила рат са Миленом: Претила је да ће у сред моје кафане да ми…

"Качавенда је 5 жена заврнула за паре" Зорица Марковић наставила рат са Миленом: Претила је да ће у сред моје кафане да ми…

Курир пре 22 дана
У емисији ''Питања новинара'', која се емитује у оквиру "Елите 9", водитељ Дарко Танасијевић имао је тему за разговор са Зорицом Марковић. Њега је највише занимао њен суком с Миленом Качавендом, са којом већ данима размењује… »
"Смарала је Бранка Бабића, једва је се отарасио": Зорица ударила на Качавенду, изнела шок тврдње

"Смарала је Бранка Бабића, једва је се отарасио": Зорица ударила на Качавенду, изнела шок тврдње

Мондо пре 21 дана
Певачица Зорица Марковић откако је ушла у Елиту 9 започела је "рат" са Миленом Качавендом. Прозивке и увреде пљуште са обе стране. Зорица је за црним столом изнела низ тврдњи на рачун њене ријалити цимерке, она тврди да је… »
Бранко бабић се једва отарасио Милене Качавенде? Скандалозне тврдње на рачун ријалити учеснице: "Навукао ју је да стење…

Бранко бабић се једва отарасио Милене Качавенде? Скандалозне тврдње на рачун ријалити учеснице: "Навукао ју је да стење…

Ало пре 21 дана
Зорица Марковић је најавила да ће сваког петка откривати нове информације о Милени. Певачица Зорица Марковић за црним столом изнела је низ тврдњи на рачун њене ријалити цимерке Милене Качавенде. Како тврди, Милена Качавенда је… »
"Смарала је Бранка Бабића, човек се ње једва отарасио": Зорица Марковић изнела тврдње о Милени Качаведни, није је штедела…

"Смарала је Бранка Бабића, човек се ње једва отарасио": Зорица Марковић изнела тврдње о Милени Качаведни, није је штедела…

Блиц пре 21 дана
Певачица Зорица Марковић за црним столом изнела је низ тврдњи на рачун њене ријалити цимерке Милене Качавенде. Зорица Марковић тврди да је Милена "смарала Бранка Бабића" и да се једва отарасио од ње. - Мени је смешно шта она… »

Вести дана »