Povezane vesti
"Hteo da se ubije zbog majke" Velika ispovest snaje Site Ahmić, jeca na sav glas, zbog nje pobegli iz zemlje: Trudnoj mi je…
Kurir 05.10.2025
Sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, nedavno je ušao u " Elitu 9" gde je izneo niz jezivih optužbi na račun svoje majke. Njegova verenica Hana je sada u velikoj ispovesti progovorila na brojne teme i iznela jezive detalje iz porodičnih odnosa. Na samom početku… »
"Nerio je hteo da se ubije zbog majke": Velika ispovest Hane, snajke Site Ahmić, jeca na sav glas: "Trudnoj mi je pretila…
Blic 05.10.2025
Sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, nedavno je ušao u Elitu 9 gde je izneo niz jezivih optužbi na račun svoje majke. Njegova verenica Hana je sada, u velikoj ispovesti za "Blic" progovorila na brojne teme i iznela jezive detalje iz porodičnih odnosa. Na samom… »
Jeca na sav glas! Velika ispovest Hane, snajke Site Ahmić: "Trudnoj mi je pretila, policija ju je hapsila u kući"
Alo 05.10.2025
Bez dlake na jeziku. Sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, nedavno je ušao u Elitu 9 gde je izneo niz jezivih optužbi na račun svoje majke. Njegova verenica Hana je sada, u velikoj ispovesti progovorila na brojne teme i iznela jezive detalje iz porodičnih… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih
Centralna komanda SAD: Oko 200 američkih vojnika ranjeno od početka rata sa Iranom
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 38 povezanih
Ubijeni muškarac odranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima
Morava info pre 54 minutajoš 33 povezane
Šon Pen, večiti holivudski buntovnik: Dobio Oskara, ali otišao u Ukrajinu
Nedeljnik pre 8 satijoš 65 povezanih