Povezane vesti
"Hteo da se ubije zbog majke" Velika ispovest snaje Site Ahmić, jeca na sav glas, zbog nje pobegli iz zemlje: Trudnoj mi je…
Kurir pre 2 sata
Sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, nedavno je ušao u " Elitu 9" gde je izneo niz jezivih optužbi na račun svoje majke. Njegova verenica Hana je sada u velikoj ispovesti progovorila na brojne teme i iznela jezive detalje iz porodičnih odnosa. Na samom početku… »
"Nerio je hteo da se ubije zbog majke": Velika ispovest Hane, snajke Site Ahmić, jeca na sav glas: "Trudnoj mi je pretila…
Blic pre 4 sati
Sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, nedavno je ušao u Elitu 9 gde je izneo niz jezivih optužbi na račun svoje majke. Njegova verenica Hana je sada, u velikoj ispovesti za "Blic" progovorila na brojne teme i iznela jezive detalje iz porodičnih odnosa. Na samom… »
Jeca na sav glas! Velika ispovest Hane, snajke Site Ahmić: "Trudnoj mi je pretila, policija ju je hapsila u kući"
Alo pre 3 sata
Bez dlake na jeziku. Sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, nedavno je ušao u Elitu 9 gde je izneo niz jezivih optužbi na račun svoje majke. Njegova verenica Hana je sada, u velikoj ispovesti progovorila na brojne teme i iznela jezive detalje iz porodičnih… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 4 satijoš 32 povezane

"Potpuno uništenje": Tramp još jednom zapretio Hamasu u slučaju da militantna grupa ne pristane na mirovni plan: "Bibi je za"
Blic pre 5 satijoš 31 povezana

Poljska brani vazdušni prostor: Brutalni ruski udar u 4 ujutru, stambene zgrade gore: Podidnuti NATO borbeni avioni!
Blic pre 23 minutajoš 48 povezanih