Povezane vesti
"Hteo da se ubije zbog majke" Velika ispovest snaje Site Ahmić, jeca na sav glas, zbog nje pobegli iz zemlje: Trudnoj mi je…
Kurir 05.10.2025
Sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, nedavno je ušao u " Elitu 9" gde je izneo niz jezivih optužbi na račun svoje majke. Njegova verenica Hana je sada u velikoj ispovesti progovorila na brojne teme i iznela jezive detalje iz porodičnih odnosa. Na samom početku… »
"Nerio je hteo da se ubije zbog majke": Velika ispovest Hane, snajke Site Ahmić, jeca na sav glas: "Trudnoj mi je pretila…
Blic 05.10.2025
Sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, nedavno je ušao u Elitu 9 gde je izneo niz jezivih optužbi na račun svoje majke. Njegova verenica Hana je sada, u velikoj ispovesti za "Blic" progovorila na brojne teme i iznela jezive detalje iz porodičnih odnosa. Na samom… »
Jeca na sav glas! Velika ispovest Hane, snajke Site Ahmić: "Trudnoj mi je pretila, policija ju je hapsila u kući"
Alo 05.10.2025
Bez dlake na jeziku. Sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, nedavno je ušao u Elitu 9 gde je izneo niz jezivih optužbi na račun svoje majke. Njegova verenica Hana je sada, u velikoj ispovesti progovorila na brojne teme i iznela jezive detalje iz porodičnih… »
Vesti dana »
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 2 satajoš 39 povezanih
Poslanici završili rad za danas, deo opozicije ometao govor ministarke Đurđević Stamenkovski
RTS pre 38 minutajoš 38 povezanih
Bivši direktor logistike pod istragom zbog sumnje da je omogućio milionsku štetu
Politika pre 3 minutajoš 30 povezanih