Povezane vesti
"Moja glava je bila u njenim čeljustima, čuo sam krckanje" Drama u okeanu, ajkula napala ronioca
Alo pre 15 sati
Iako su napadi ajkula najveći strah nekih ljudi dok su u okeanu, oni su zapravo prilično retki. Jedan morski biolog prisetio se nedavnog susreta u Indijskom okeanu, kada je ajkula pokušala da ga ugrize za glavu. Morski naučnik dr Maurisio Ojos iz Meksika… »
Drama u okeanu Ajkula od 3 metra napala ronioca, ugrizla ga za glavu: "Čulo se krckanje, a onda..."
Telegraf pre 16 sati
Ajkula iznenada napala. Napadi ajkula predstavljaju noćnu moru za brojne avanturiste, ali su zapravo vrlo retki. Ipak, morski biolog Maurisio Ojosa iz Meksika, koji je krajem septembra istraživao Indijski okean, nije imao sreće - pa je umalo nastradao… »
Vesti dana »

Novaković (NPS): U Skupštini o legalizaciji, a ispred zgrade novi šatori – to je neverovatno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Haos na 18.: Rođendanu vikinog sina zbog cece Folk divu opkolili sa svih strana - sto telefona je snima, atmosfera uzavrela, a evo šta peva slavljeniku (video)
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

(Video) Sam i očajan! Pogledajte šta je Makron uradio posle podnošenja ostavke premijera Lekronija
Blic pre 6 satijoš 1 povezana