Povezane vesti

(Video) "dok sam bio jako mali otac me je tukao onako ozbiljnije": Kod Huse je tragove batina primetio nastavnik fizičkog…

(Video) "dok sam bio jako mali otac me je tukao onako ozbiljnije": Kod Huse je tragove batina primetio nastavnik fizičkog…

Blic pre 6 sati
I ovog ponedeljka u 22.15 sati samo na Blic televiziji gledajte emisiju "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj je gost Husein Alijević poznatiji kao Husa. Husein Alijević Husa pokazao je da je kreativan u muzici, ali i kao glumac u biografskom… »
(Video) "prve dve godine doroteinog života sam bio i mama i tata": Husa je sa Bebom bio 20 godina u ljubavi: "Nikada nismo…

(Video) "prve dve godine doroteinog života sam bio i mama i tata": Husa je sa Bebom bio 20 godina u ljubavi: "Nikada nismo…

Blic pre 7 sati
Gost emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" je Husein Alijević Husa koji otvoreno govori o svom životu, želji da se ostvari kao otac ali i razvodu od prve supruge, kao i o svojoj sadašnjoj ženi koja je 20 godina mlađa od njega. Husein Alijević… »

Vesti dana »