Povezane vesti
(Foto) čolina ćerka sa poznatim pevačem: Zagrlio je oko struka, ona pokazuje srce - u kratkoj beloj haljini sa otvorima na…
Blic pre 6 sati
Mlađa ćerka Zdravka Čolića, Lara Ćolić, slikala se sa Dragomirom Despićem Desingericom na rođendanu sina Viki Miljković. Naime, mlađa ćerka Zdravka Čolića, Lara Čolić bila je na punoletstvu sina Viki Miljković, Andreja Taškovića, a slavlju je… »
Leopard minić i satenska košulja: Desingerica sa ženom došao na slavlje kod sina Viki Miljković: Nevena grmi kako izgleda
Blic pre 22 sata
Na večerašnjoj glamuroznoj proslavi punoletstva Andreja Taškovića, sina pevačice Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa, pojavile su se brojne zvezde, ali jedan par je izazvao pravu pometnju. Popularni reper Desingerica stigao je sa svojom suprugom… »
"Ako me neko bude muvao, braniću se": Bivša snajka političara vrelom haljinom napravila pometnju na 18. rođendan kod Andreja…
Blic pre 23 sata
Spektakularna proslava 18. rođendana Andreja Taškovića, sina pevačice Viki Miljković i Tašketa, okupila je večeras brojne zvanice iz sveta estrade. Dok su sve oči bile uprte u snajku Viki Miljković, veliku pažnju privukla je i Milica Jokić, bivša snajka… »
Vesti dana »

BLOG „Mi glas iz naroda“ glasali za rezoluciju o Srebrenici u Skupštini, nastao haos kad su shvatili da su pogrešili: Neverovatne scene iz Skupštine Srbije
Nova pre 1 satjoš 64 povezane

Američke sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra, pregovori ne daju rezultate
Serbian News Media pre 4 satijoš 26 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 15 minutajoš 53 povezane

Crna Trava peti dan bez struje, u Ivanjici je još čeka oko 5.000 domaćinstava
RTS pre 4 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 4 satijoš 38 povezanih