Povezane vesti

Dodik tuguje za halidom bešlićem: Otišao je dobar čovek, umetnik iz naroda, koji je pesmom spajao ljude

Dodik tuguje za halidom bešlićem: Otišao je dobar čovek, umetnik iz naroda, koji je pesmom spajao ljude

Večernje novosti pre 2 sata
S TUGOM sam primio vest o smrti Halida Bešlića, čoveka koji se za života upisao u legende, napisao je predsednik Milorad Dodik u objavi na Iksu. Foto: N. Skenderija - Otišao je dobar čovek, umetnik iz naroda, koji je pesmom spajao ljude. Porodici iskreno… »
Dodik se oprostio od Bešlića: Otišao je dobar čovek koji se za života upisao u legende

Dodik se oprostio od Bešlića: Otišao je dobar čovek koji se za života upisao u legende

Euronews pre 3 sata
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oprostio se od legende narodne muzike Halida Bešlića, koji je preminuo danas, porukom da je otišao dobar čovek, koji je pesmom spajao ljude. "S tugom sam primio vest o smrti Halida Bešlića, čoveka koji se za… »
Dačić: Halid je bio veliki čovek, izuzetan prijatelj i zauvek će živeti u našim srcima

Dačić: Halid je bio veliki čovek, izuzetan prijatelj i zauvek će živeti u našim srcima

RTS pre 4 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Halida Bešlića. „Sa neizmernom tugom sam primio vest o smrti mog dragog prijatelja, velikog umetnika i čoveka izuzetnog srca Halida… »
„Hvala ti za sve. Nedostajaćeš nam“: Dačić uputio saučešće povodom smrti Halida Bešlića

„Hvala ti za sve. Nedostajaćeš nam“: Dačić uputio saučešće povodom smrti Halida Bešlića

Danas pre 5 sati
„Sa neizmernom tugom sam primio vest o smrti mog dragog prijatelja, velikog umetnika i čoveka izuzetnog srca Halida Bešlića“, naveo je ministar policije Ivica Dačić povodom smrti istaknutog umetnika. Kako je dodao, Halid je svojim glasom, pesmama i… »
"Ne mogu da govorim..." Nikolina Kovač slomljena smrću Halida Bešlića: Napustio nas je najdivniji čovek - ostalala je velika…

"Ne mogu da govorim..." Nikolina Kovač slomljena smrću Halida Bešlića: Napustio nas je najdivniji čovek - ostalala je velika…

Kurir pre 5 sati
Povodom smrti velikog čoveka i prijatelja, Nikolina Kovač se u suzama oglasila za Informer i otkrila da je Halid Bešlić ostavio neizbrisiv trag na njenoj duši. Njegova smrt slomila je srce Nikolini Kovač koja ga je gledala kao rođenog oca. - Napustio nas… »
Ivica Dačić: Halide, hvala ti za sve

Ivica Dačić: Halide, hvala ti za sve

N1 Info pre 5 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji je u javnosti često izvodio pesme preminulog pevača Halida Bešlića, uputio je saučešće Bešlićevoj porodici i prijateljima. „Sa neizmernom tugom sam primio vest o smrti mog dragog… »
"Lečio si dušu i donosio radost u najtežim trenucima": Ivica Dačić nakon smrti prijatelja Halida Bešlića: "Pevali smo zajedno…

"Lečio si dušu i donosio radost u najtežim trenucima": Ivica Dačić nakon smrti prijatelja Halida Bešlića: "Pevali smo zajedno…

Blic pre 5 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Halida Bešlića. - Sa neizmernom tugom sam primio vest o smrti mog dragog prijatelja, velikog umetnika i čoveka izuzetnog srca Halida… »
Ivica Dačić uputio saučešće povodom smrti Halida Bešlića

Ivica Dačić uputio saučešće povodom smrti Halida Bešlića

Serbian News Media pre 5 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Halida Bešlića. „Sa neizmernom tugom sam primio vest o smrti mog dragog prijatelja, velikog umetnika i čoveka izuzetnog srca Halida… »
Ivica Dačić se oglasio povodom smrti Halida Bešlića

Ivica Dačić se oglasio povodom smrti Halida Bešlića

Nova pre 5 sati
Dačić povodom smrti Halida Bešlića: Njegovo odsustvo ostavlja prazninu

Dačić povodom smrti Halida Bešlića: Njegovo odsustvo ostavlja prazninu

Euronews pre 5 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je danas saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Halida Bešlića i naglasio da je sa neizmernom tugom primio vest o smrti dragog prijatelja, velikog umetnika i čoveka izuzetnog… »
"Njegova muzika je spajala ljude, lečila duše...": Ivica Dačić uputio saučešće porodici Halida Bešlića

"Njegova muzika je spajala ljude, lečila duše...": Ivica Dačić uputio saučešće porodici Halida Bešlića

Mondo pre 5 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Halida Bešlića. "Sa neizmernom tugom sam primio vest o smrti mog dragog prijatelja, velikog umetnika i čoveka izuzetnog srca Halida… »
Ivica Dačić dirljivim rečima oprostio se od Halida Bešlića: Njegova muzika lečila je duše mnogih ljudi

Ivica Dačić dirljivim rečima oprostio se od Halida Bešlića: Njegova muzika lečila je duše mnogih ljudi

Telegraf pre 5 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio јe saučešće porodici i priјateljima povodom smrti Halida Bešlića. „Sa neizmernom tugom sam primio vest o smrti mog dragog priјatelja, velikog umetnika i čoveka izuzetnog srca Halida… »
Vučević uputio saučešće povodom smrti Đura Race

Vučević uputio saučešće povodom smrti Đura Race

Telegraf pre 7 sati
Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević uputuo je danas saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Ðura Race i istakao da će se učiniti sve da se dobiju odgovori za koje se do poslednjih dana borio. Vučević je naveo da ga je… »
"Učinićemo sve da dobije odgovore za koje se borio do poslednjeg dana" Vučević uputio saučešće porodici Đura Race

"Učinićemo sve da dobije odgovore za koje se borio do poslednjeg dana" Vučević uputio saučešće porodici Đura Race

Blic pre 7 sati
Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević uputio je danas saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Ðura Race i istakao da će se učiniti sve da se dobiju odgovori za koje se do poslednjih dana borio. Miloš Vučević je naveo da ga… »
Dačić: Upućujem najiskrenije saučešće porodici preminulog Đura Race

Dačić: Upućujem najiskrenije saučešće porodici preminulog Đura Race

Euronews pre 8 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Đura Race. "Sa velikom tugom sam primio vest o smrti Đura Race, oca Goranke, koja je tragično stradala u Novom Sadu. Đurina hrabrost i… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Đura Race

Danas pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Đura Race. „Sa velikom tugom sam primio vest o smrti Đura Race, hrabrog oca čije srce nije izdržalo tugu za tragično stradalom ćerkom“, navodi se u telegramu… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Đura Race; Vučević: Učinićemo sve da dobije odgovore za koje se do poslednjeg dana borio…

Vučić uputio saučešće povodom smrti Đura Race; Vučević: Učinićemo sve da dobije odgovore za koje se do poslednjeg dana borio…

RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Đura Race i poručio da je sa velikom tugom primio vest o njegovoj smrti za koga je istakao da je hrabar otac čije srce nije izdržalo… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Đura Race: „Država mu duguje istinu“

Vučić uputio saučešće povodom smrti Đura Race: „Država mu duguje istinu“

Nedeljnik pre 9 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Đura Race, oca jedne od 16 žrtava pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom sadu 1. novembra prošle godine. „Sa velikom tugom sam primio vest o… »
Njegovu hrabrost i borbu zauvek ćemo pamtiti Vučević uputio saučešće povodom smrti Đura Race; Učinićemo sve da dobije odgovore…

Njegovu hrabrost i borbu zauvek ćemo pamtiti Vučević uputio saučešće povodom smrti Đura Race; Učinićemo sve da dobije odgovore…

Dnevnik pre 8 sati
Lider naprednjaka i savetnik predsednika Republike za regionalna pitanja Miloš Vučević uputio je saučešće porodici preminulog Đure Race. -Duboko me potresla vest o smrti Đura Race, oca tragično nastradale Goranke. Njegovu hrabrost i borbu zauvek ćemo… »
Dačić uputio saučešće porodici preminulog Đura Race: Na nama je da prema njemu odužimo dug

Dačić uputio saučešće porodici preminulog Đura Race: Na nama je da prema njemu odužimo dug

Telegraf pre 8 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Đura Race. „Sa velikom tugom sam primio vest o smrti Đura Race, oca Goranke, koja je tragično stradala u Novom Sadu. Đurina hrabrost i… »
"Država mu duguje istinu": Vučić uputio saučešće porodici Đura Race: Otišao je tiho jer je tako živeo i tugovao

"Država mu duguje istinu": Vučić uputio saučešće porodici Đura Race: Otišao je tiho jer je tako živeo i tugovao

Blic pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Đura Race. U telegramu stoji: - Sa velikom tugom sam primio vest o smrti Đura Race, hrabrog oca čije srce nije izdržalo tugu za tragično stradalom ćerkom. Dok se borio… »
Preminuo Đuro Raca, otac žrtve pada nadstrešnice u Novom Sadu

Preminuo Đuro Raca, otac žrtve pada nadstrešnice u Novom Sadu

Nedeljnik pre 9 sati
Preminuo je Đuro Raca, otac tragično nastradale Goranke Raca, jedne od 16 žrtava pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra prošle godine, javljaju režimski mediji. Podsetimo, Đuro Raca prvi je govorio o tome da je nadstrešnica u… »
Preminuo Đuro Raca

Preminuo Đuro Raca

NIN pre 9 sati
Đuro Raca, otac tragično nastradale Goranke Raca, koja je poginula u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra, preminuo je. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće navodeći da je sa velikom tugom primio vest o… »
Predsednik Vučić uputio saučešće povodom smrti Đura Race

Predsednik Vučić uputio saučešće povodom smrti Đura Race

Euronews pre 9 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Đura Race i poručio da je sa velikom tugom primio vest o njegovoj smrti za koga je istakao da je hrabar otac čije srce nije izdržalo tugu za… »

RTS pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Đura Race. "Sa velikom tugom sam primio vest o smrti Đura Race, hrabrog oca čije srce nije izdržalo tugu za tragično stradalom ćerkom", navodi se u telegramu… »
Vučić uputio saučešće porodici đure Race: „Dok se borio sa neviđenim bolom, neumorno je tražio odgovore“

Vučić uputio saučešće porodici đure Race: „Dok se borio sa neviđenim bolom, neumorno je tražio odgovore“

Dnevnik pre 9 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Đura Race. U telegramu se kaže: „Sa velikom tugom sam primio vest o smrti Đura Race, hrabrog oca čije srce nije izdržalo tugu za tragično stradalom… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Đura Race: "Neka počiva u miru pored svoje prerano izgubljene ćerke"

Vučić uputio saučešće povodom smrti Đura Race: "Neka počiva u miru pored svoje prerano izgubljene ćerke"

Mondo pre 9 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Đura Race i poručio da je sa velikom tugom primio vest o njegovoj smrti za koga je istakao da je hrabar otac čije srce nije izdržalo tugu za… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Đura Race: Napisao ove bolne reči

Vučić uputio saučešće povodom smrti Đura Race: Napisao ove bolne reči

Telegraf pre 10 sati

Vesti dana »