Повезане вести

Преминуо Ђуро Раца, отац жртве пада надстрешнице у Новом Саду

Преминуо Ђуро Раца, отац жртве пада надстрешнице у Новом Саду

Недељник 07.10.2025
Преминуо је Ђуро Раца, отац трагично настрадале Горанке Раца, једне од 16 жртава пада надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду 1. новембра прошле године, јављају режимски медији. Ђуро Раца је по струци био инжењер и… »
Додик тугује за халидом бешлићем: Отишао је добар човек, уметник из народа, који је песмом спајао људе

Додик тугује за халидом бешлићем: Отишао је добар човек, уметник из народа, који је песмом спајао људе

Вечерње новости 07.10.2025
С ТУГОМ сам примио вест о смрти Халида Бешлића, човека који се за живота уписао у легенде, написао је председник Милорад Додик у објави на Иксу. Фото: Н. Скендерија - Отишао је добар човек, уметник из народа, који је песмом… »
Додик се опростио од Бешлића: Отишао је добар човек који се за живота уписао у легенде

Додик се опростио од Бешлића: Отишао је добар човек који се за живота уписао у легенде

Еуроневс 07.10.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик опростио се од легенде народне музике Халида Бешлића, који је преминуо данас, поруком да је отишао добар човек, који је песмом спајао људе. "С тугом сам примио вест о смрти Халида… »
Дачић: Халид је био велики човек, изузетан пријатељ и заувек ће живети у нашим срцима

Дачић: Халид је био велики човек, изузетан пријатељ и заувек ће живети у нашим срцима

РТС 07.10.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић упутио је саучешће породици и пријатељима поводом смрти Халида Бешлића. „Са неизмерном тугом сам примио вест о смрти мог драгог пријатеља, великог уметника и човека… »
„Хвала ти за све. Недостајаћеш нам“: Дачић упутио саучешће поводом смрти Халида Бешлића

„Хвала ти за све. Недостајаћеш нам“: Дачић упутио саучешће поводом смрти Халида Бешлића

Данас 07.10.2025
„Са неизмерном тугом сам примио вест о смрти мог драгог пријатеља, великог уметника и човека изузетног срца Халида Бешлића“, навео је министар полиције Ивица Дачић поводом смрти истакнутог уметника. Како је додао, Халид је… »
"Не могу да говорим..." Николина Ковач сломљена смрћу Халида Бешлића: Напустио нас је најдивнији човек - осталала је велика…

"Не могу да говорим..." Николина Ковач сломљена смрћу Халида Бешлића: Напустио нас је најдивнији човек - осталала је велика…

Курир 07.10.2025
Поводом смрти великог човека и пријатеља, Николина Ковач се у сузама огласила за Информер и открила да је Халид Бешлић оставио неизбрисив траг на њеној души. Његова смрт сломила је срце Николини Ковач која га је гледала као… »
Ивица Дачић: Халиде, хвала ти за све

Ивица Дачић: Халиде, хвала ти за све

Н1 Инфо 07.10.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић, који је у јавности често изводио песме преминулог певача Халида Бешлића, упутио је саучешће Бешлићевој породици и пријатељима. „Са неизмерном тугом сам примио вест… »
"Лечио си душу и доносио радост у најтежим тренуцима": Ивица Дачић након смрти пријатеља Халида Бешлића: "Певали смо заједно…

"Лечио си душу и доносио радост у најтежим тренуцима": Ивица Дачић након смрти пријатеља Халида Бешлића: "Певали смо заједно…

Блиц 07.10.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић упутио је саучешће породици и пријатељима поводом смрти Халида Бешлића. - Са неизмерном тугом сам примио вест о смрти мог драгог пријатеља, великог уметника и… »
Ивица Дачић упутио саучешће поводом смрти Халида Бешлића

Ивица Дачић упутио саучешће поводом смрти Халида Бешлића

Сербиан Невс Медиа 07.10.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић упутио је саучешће породици и пријатељима поводом смрти Халида Бешлића. „Са неизмерном тугом сам примио вест о смрти мог драгог пријатеља, великог уметника и човека… »
Дачић поводом смрти Халида Бешлића: Његово одсуство оставља празнину

Дачић поводом смрти Халида Бешлића: Његово одсуство оставља празнину

Еуроневс 07.10.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић упутио је данас саучешће породици и пријатељима поводом смрти Халида Бешлића и нагласио да је са неизмерном тугом примио вест о смрти драгог пријатеља, великог… »
"Његова музика је спајала људе, лечила душе...": Ивица Дачић упутио саучешће породици Халида Бешлића

"Његова музика је спајала људе, лечила душе...": Ивица Дачић упутио саучешће породици Халида Бешлића

Мондо 07.10.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић упутио је саучешће породици и пријатељима поводом смрти Халида Бешлића. "Са неизмерном тугом сам примио вест о смрти мог драгог пријатеља, великог уметника и човека… »
Ивица Дачић се огласио поводом смрти Халида Бешлића

Ивица Дачић се огласио поводом смрти Халида Бешлића

Нова 07.10.2025
Ивица Дачић дирљивим речима опростио се од Халида Бешлића: Његова музика лечила је душе многих људи

Ивица Дачић дирљивим речима опростио се од Халида Бешлића: Његова музика лечила је душе многих људи

Телеграф 07.10.2025
Вучевић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце

Вучевић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце

Телеграф 07.10.2025
Председник СНС и саветник председника Републике Милош Вучевић упутуо је данас саучешће породици и пријатељима поводом смрти Ðура Раце и истакао да ће се учинити све да се добију одговори за које се до последњих дана борио… »
"Учинићемо све да добије одговоре за које се борио до последњег дана" Вучевић упутио саучешће породици Ђура Раце

"Учинићемо све да добије одговоре за које се борио до последњег дана" Вучевић упутио саучешће породици Ђура Раце

Блиц 07.10.2025
Председник СНС и саветник председника Републике Милош Вучевић упутио је данас саучешће породици и пријатељима поводом смрти Ðура Раце и истакао да ће се учинити све да се добију одговори за које се до последњих дана борио… »
Вучић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце

Данас 07.10.2025
Председник Србије Александар Вучић упутио је саучешће породици и пријатељима поводом смрти Ђура Раце. „Са великом тугом сам примио вест о смрти Ђура Раце, храброг оца чије срце није издржало тугу за трагично страдалом ћерком“… »
Дачић: Упућујем најискреније саучешће породици преминулог Ђура Раце

Дачић: Упућујем најискреније саучешће породици преминулог Ђура Раце

Еуроневс 07.10.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић упутио је саучешће породици и пријатељима поводом смрти Ђура Раце. "Са великом тугом сам примио вест о смрти Ђура Раце, оца Горанке, која је трагично страдала у… »
Вучић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце; Вучевић: Учинићемо све да добије одговоре за које се до последњег дана борио…

Вучић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце; Вучевић: Учинићемо све да добије одговоре за које се до последњег дана борио…

РТВ 07.10.2025
БЕОГРАД - Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас саучешће породици и пријатељима поводом смрти Ђура Раце и поручио да је са великом тугом примио вест о његовој смрти за кога је истакао да је храбар отац… »
Вучић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце: „Држава му дугује истину“

Вучић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце: „Држава му дугује истину“

Недељник 07.10.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је саучешће породици и пријатељима поводом смрти Ђура Раце, оца једне од 16 жртава пада надстрешнице на Железничкој станици у Новом саду 1. новембра прошле године. „Са великом… »
Његову храброст и борбу заувек ћемо памтити Вучевић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце; Учинићемо све да добије одговоре…

Његову храброст и борбу заувек ћемо памтити Вучевић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце; Учинићемо све да добије одговоре…

Дневник 07.10.2025
Лидер напредњака и саветник председника Републике за регионална питања Милош Вучевић упутио је саучешће породици преминулог Ђуре Раце. -Дубоко ме потресла вест о смрти Ђура Раце, оца трагично настрадале Горанке. Његову… »
Дачић упутио саучешће породици преминулог Ђура Раце: На нама је да према њему одужимо дуг

Дачић упутио саучешће породици преминулог Ђура Раце: На нама је да према њему одужимо дуг

Телеграф 07.10.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић упутио је саучешће породици и пријатељима поводом смрти Ђура Раце. „Са великом тугом сам примио вест о смрти Ђура Раце, оца Горанке, која је трагично страдала у… »
"Држава му дугује истину": Вучић упутио саучешће породици Ђура Раце: Отишао је тихо јер је тако живео и туговао

"Држава му дугује истину": Вучић упутио саучешће породици Ђура Раце: Отишао је тихо јер је тако живео и туговао

Блиц 07.10.2025
Председник Александар Вучић упутио је саучешће породици и пријатељима поводом смрти Ђура Раце. У телеграму стоји: - Са великом тугом сам примио вест о смрти Ђура Раце, храброг оца чије срце није издржало тугу за трагично… »
Преминуо Ђуро Раца

Преминуо Ђуро Раца

НИН 07.10.2025
Ђуро Раца, отац трагично настрадале Горанке Раца, која је погинула у паду надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду 1. новембра, преминуо је. Председник Србије Александар Вучић упутио је саучешће наводећи да је са великом… »
Вучић упутио саучешће породици ђуре Раце: „Док се борио са невиђеним болом, неуморно је тражио одговоре“

Вучић упутио саучешће породици ђуре Раце: „Док се борио са невиђеним болом, неуморно је тражио одговоре“

Дневник 07.10.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је саучешће породици и пријатељима поводом смрти Ђура Раце. У телеграму се каже: „Са великом тугом сам примио вест о смрти Ђура Раце, храброг оца чије срце није издржало тугу… »
Вучић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце: "Нека почива у миру поред своје прерано изгубљене ћерке"

Вучић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце: "Нека почива у миру поред своје прерано изгубљене ћерке"

Мондо 07.10.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас саучешће породици и пријатељима поводом смрти Ђура Раце и поручио да је са великом тугом примио вест о његовој смрти за кога је истакао да је храбар отац чије срце… »

РТС 07.10.2025
Председник Србије Александар Вучић упутио је саучешће породици и пријатељима поводом смрти Ђура Раце. "Са великом тугом сам примио вест о смрти Ђура Раце, храброг оца чије срце није издржало тугу за трагично страдалом ћерком"… »
Председник Вучић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце

Председник Вучић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце

Еуроневс 07.10.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас саучешће породици и пријатељима поводом смрти Ђура Раце и поручио да је са великом тугом примио вест о његовој смрти за кога је истакао да је храбар отац чије срце… »
Вучић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце: Написао ове болне речи

Вучић упутио саучешће поводом смрти Ђура Раце: Написао ове болне речи

Телеграф 07.10.2025

Вести дана »