Povezane vesti

Preminuo Halid Bešlić

Preminuo Halid Bešlić

Radio 021 07.10.2025
Popularni pevač narodne muzike Halid Bešlić preminuo je u 72. godini, u Sarajevu. Halid Bešlić je rođen 20. novembra, 1953. godine, u mestu Knežina kod Sokoca. Amaterski je počeo da se bavi muzikom tokom osnovne škole. Karijeri se aktivnije posvetio… »
Preminuo čuveni pjevač narodnih melodija Halid Bešlić

Preminuo čuveni pjevač narodnih melodija Halid Bešlić

Slobodna Evropa 07.10.2025
Halid Bešlić, pjevač narodne muzike, preminuo je 7. oktobra u 71. godini. Rođen je u Sokocu kod Sarajeva i nakon služenja u Jugoslavenskoj narodnoj armiji se preselio u Sarajevo, te počeo nastupati u restoranima i malim mjestima. Prve singlove narodne… »
Evo od čega je bolovao Halid Bešlić: Preminuo na odeljenju onkologije

Evo od čega je bolovao Halid Bešlić: Preminuo na odeljenju onkologije

Telegraf 07.10.2025
Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je u 71. godini na onkologiji, što je danas saopšteno javnosti. Kako je njegov menadžer nedavno potvrdio, pevač je imao bolest jetre. Halid Bešlić bio je u Kliničkom centru u Sarajevu gde su lekari činili… »
Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen

Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen

City magazine 07.10.2025
Vest da je preminuo Halid Bešlić rastužila je region. Halid Bešlić, pevač čije su pesme odavno postale deo kolektivnog sećanja, od Miljacke do Ja bez tebe ne mogu da živim, bio je mnogo više od narodne legende. Bio je simbol jedne epohe — čovek koji je… »
Umro je Halid Bešlić

Umro je Halid Bešlić

RTS 07.10.2025
Poznati bosanskohercegovački pevač narodne muzike Halid Bešlić preminuo je u 72. godini nakon kratke borbe s teškom bolešću. Bešlić je poslednji koncert održao u Banjaluci 15. avgusta, kada je osetio tegobe, a potom je primljen na lečenje u Kliničkom… »
Preminuo Halid Bešlić

Preminuo Halid Bešlić

Moj Novi Sad 07.10.2025
U Sarajevu je danas, u 72. godini života, preminuo Halid Bešlić, legenda narodne muzike, čovek koji je svojim glasom obeležio generacije, javljaju bosanski mediji. Umro je na KCUS-u, nakon kraće i teške bolesti. Rođen na Romaniji 20. novembra 1953… »
Preminuo Halid Bešlić

Preminuo Halid Bešlić

Nedeljnik 07.10.2025
Legendarni pevač narodne muzike Halid Bešlić preminuo je danas u Sarajevu u 72. godini, potvrdio je Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS). Bešlić je preminuo oko 13 časova, nakon duže borbe sa bolešću zbog koje je bio smešten na onkološkom… »
Preminuo Halid Bešlić

Preminuo Halid Bešlić

Serbian News Media 07.10.2025
Pevač narodne muzike Halid Bešlić (1953-2025) preminuo je danas u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gde je usled teške bolesti boravio već duže vreme, javljaju mediji. Bešlić je u Jugoslaviji u kasnije uživao veliku popularnost zahvaljujući… »
Preminuo legendarni Halid Bešlić

Preminuo legendarni Halid Bešlić

Mondo 07.10.2025
Legendarni pevač narodne muzike Halid Bešlić preminuo je danas u 72. godini nakon kratke borbe s teškom bolešću. Bešlić je hospitalizovan krajem augusta na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Rođen je 20. novembra 1953. godine u Knežini kod Sokoca… »
Odlazak muzičke legende regiona: Životna priča Halida Bešlića (VIDEO)

Odlazak muzičke legende regiona: Životna priča Halida Bešlića (VIDEO)

N1 Info 07.10.2025
Halid Bešlić, jedan od najprepoznatljivijih i najvoljenijih pevača narodne muzike na Balkanu, rođen je 20. novembra 1953. godine u selu Knežina kod Sokoca. Njegov put od skromnog dečaka iz planinskog kraja do muzičke legende regiona obeležen je talentom… »
Preminuo pevač narodne muzike Halid Bešlić

Preminuo pevač narodne muzike Halid Bešlić

Politika 07.10.2025
Bešlić je u Jugoslaviji i kasnije uživao veliku popularnost. Pevač narodne muzike Halid Bešlić (1953-2025) preminuo je danas u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gde je usled teške bolesti boravio već duže vreme, javljaju mediji, prenosi Tanjug… »
"Ni halidova supruga nije dobro": Šerif Konjević je plakao zbog Bešlića: "Ja sam jedini koji znam njegovo sve i dobro i zlo"…

"Ni halidova supruga nije dobro": Šerif Konjević je plakao zbog Bešlića: "Ja sam jedini koji znam njegovo sve i dobro i zlo"…

Blic 07.10.2025
Halid Bešlić umro je u 71. godini, a Šerif Konjević se nedavno rasplakao zbog Halida Bešlića i njegove supruge. - Čuli smo se i videli pre tri, četiri dana. Često se čujemo na video kol. Meni dobro izgleda, meni je on Halid i dobro izgleda. Ja to nisam… »
Preminuo Halid Bešlić

Preminuo Halid Bešlić

Sputnik 07.10.2025
Legenda narodne muzike Halid Bešlić preminuo je u 71 godini. Bešlić je već neko vreme boravio na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) zbog zdravstvenim problema. Pevač je osetio zdravstvene probleme tokom koncerta u Banjaluci, nakon čega je… »
Autor prodavao ćevape: Ovako je nastao najveći hit Halida Bešlića

Autor prodavao ćevape: Ovako je nastao najveći hit Halida Bešlića

Nova 07.10.2025
Poznati pevač Halid Bešlić preminuo je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu oko 13 časova, nakon teške bolesti. Halid Bešlić je ostvario dugu i uspešnu karijeru, a poznatu pesmu „Neću, neću dijamante“ snimio je 1984. godine. Pesma koja je sastavni… »
Umro Halid Bešlić: Omiljeni pevač izgubio bitku, region u suzama

Umro Halid Bešlić: Omiljeni pevač izgubio bitku, region u suzama

Kurir 07.10.2025
Bosanskohercegovački pevač Halid Bešlić preminuo je posle teške bolesti u Sarajevu u 71. godini. Halid je rođen je 20. novembra 1953. godine u selu Knežina kod Sokoca, a živeo je u Sarajevu, gradu u kojem je i preminuo na Univerzitetskoj klinici, gde je… »
Preminuo Halid Bešlić

Preminuo Halid Bešlić

Danas 07.10.2025
U Sarajevu je danas preminuo Halid Bešlić, na KCUS-u nakon kraće i teške bolesti. U 72. godini života, preminuo je Halid Bešlić – legenda narodne muzike, čovek koji je svojim glasom obeležio generacije, pišu Vijesti.ba. Rođen na Romaniji 20. novembra… »
Evo od čega je umro Halid Bešlić Pevač se godinama borio sa ovim zdravstvenim problemima

Evo od čega je umro Halid Bešlić Pevač se godinama borio sa ovim zdravstvenim problemima

Alo 07.10.2025
Njegovo zdravstveno stanje već neko vreme je bilo neizvesno. Preminuo Halid Bešlić nakon teške bolesti. Halid Bešlić imao je dugogodišnje zdravstvene probleme, uključujući dijabetes, probleme sa jetrom i bubrezima koji su zahtevali aparate za podršku… »
Imao je problem sa jetrom i primao terapije Menadžer Halida Bešlića je tada govorio o pevačevim zdravstvenim problemima

Imao je problem sa jetrom i primao terapije Menadžer Halida Bešlića je tada govorio o pevačevim zdravstvenim problemima

Alo 07.10.2025
Preminuo je na odeljenju onkologije, a njegov menadžer govorio je o pevačevom zdravstvenom stanju pre mesec dana. Halid Bešlić umro je danas u 71. godini života. Preminuo je na odeljenju onkologije, a njegov menadžer govorio je o pevačevom zdravstvenom… »
Ko je bio Halid Bešlić: Zaljubljenik u muziku od malih nogu

Ko je bio Halid Bešlić: Zaljubljenik u muziku od malih nogu

B92 07.10.2025
Nakon teške bolesti i borbe, bosanskohercegovački pevač narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je danas u bolnici u Sarajevu. Halid Hali Bešlić je rođen 20. novembra 1953. godine u zaseoku Vrapci, kod Knežine, opština Sokolac. Muzikom se bavio još u… »
Pesme za sva vremena: Najpoznatiji hitovi Halida Bešlića

Pesme za sva vremena: Najpoznatiji hitovi Halida Bešlića

Telegraf 07.10.2025
Poznati pevač Halid Bešlić preminuo je posle bolesti u 72. godini života. Iza sebe ostavio bogat muzički opus, a uz njegove pesme su mnogi veselili. U čast Halida Bešlića, prisetićemo se nekih njegovih najvećih hitova. Halid Bešlić - "Neću, neću… »

Vesti dana »