Povezane vesti
Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen
City magazine pre 2 sata
Vest da je preminuo Halid Bešlić rastužila je region. Halid Bešlić, pevač čije su pesme odavno postale deo kolektivnog sećanja, od Miljacke do Ja bez tebe ne mogu da živim, bio je mnogo više od narodne legende. Bio je simbol jedne epohe — čovek koji je… »
Umro je Halid Bešlić
RTS pre 2 sata
Poznati bosanskohercegovački pevač narodne muzike Halid Bešlić preminuo je u 72. godini nakon kratke borbe s teškom bolešću. Bešlić je poslednji koncert održao u Banjaluci 15. avgusta, kada je osetio tegobe, a potom je primljen na lečenje u Kliničkom… »
"Treba slaviti život jer se gasi začas": Ovako je Bešlić govorio o jezivoj tragediji koja mu se dogodila
B92 pre 2 sata
Muzička legenda Halid Bešlić, preminuo je danas, 7. oktobra u 72. godini posle kratke i teške bolesti. Tokom života, tačnije pre 16 godina, Halid Bešlić je doživeo tešku automobilsku nesreću u kojoj je ostao bez oka. Tačno 10 godina nakon teške nesreće… »
Preminuo Halid Bešlić
Moj Novi Sad pre 3 sata
U Sarajevu je danas, u 72. godini života, preminuo Halid Bešlić, legenda narodne muzike, čovek koji je svojim glasom obeležio generacije, javljaju bosanski mediji. Umro je na KCUS-u, nakon kraće i teške bolesti. Rođen na Romaniji 20. novembra 1953… »
„Sejda nije dobro, ima zdravstvene probleme“: Šerif Konjević plakao zbog Halida Bešlića
Nova pre 3 sata
Veliki broj pevača oglasio se povodom smrti Halida Bešlića, a Šerif Konjević bio je uz njega i tokom proteklih nekoliko meseci borbe. Šerif Konjević nedavno je govorio o zdravstvenom stanju svog kolege, te otkrio da je i Halidova supruga Sejda teško… »
"Nemam snage..." Šerif Konjević skrhan od tuge zbog smrti Halida Bešlića, ne može ni da govori od tuge
Kurir pre 2 sata
Šerif Konjević bio je dugogodišnji prijatelj Halida Bešlića, posle vesti o smrti kolege, jedva je smogao snage da kaže bilo šta. - Verujte mi da nemam snage, kao što se i čuje. Teško je bilo šta reći - kazao je Konjević za Avaz. Šerif Konjević, jedan od… »
Evo od čega je umro halid Bešlić: U teškoj saobraćajnoj nesreći 2009. pevač izgubio oko i teško povredio pluća
Kurir pre 3 sata
Halid Bešlić poslednjih godina je živeo sa narušenim zdravstvenim stanjem. Muzička legenda je imao dugogodišnje zdravstvene probleme, uključujući dijabetes, probleme sa jetrom i bubrezima koji su zahtevali aparate za podršku, kao i posledice teške… »
Preminuo Halid Bešlić
Radio 021 pre 4 sati
Popularni pevač narodne muzike Halid Bešlić preminuo je u 72. godini, u Sarajevu. Halid Bešlić je rođen 20. novembra, 1953. godine, u mestu Knežina kod Sokoca. Bio je jedna od najvećih zvezda narodne i novokomponovane muzike u bivšoj Jugoslaviji, a… »
Preminuo Halid Bešlić
Nedeljnik pre 4 sati
Legendarni pevač narodne muzike Halid Bešlić preminuo je danas u Sarajevu u 72. godini, potvrdio je Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS). Bešlić je preminuo oko 13 časova, nakon duže borbe sa bolešću zbog koje je bio smešten na onkološkom… »
Preminuo Halid Bešlić
Slobodna Evropa pre 4 sati
Halid Bešlić, pjevač narodne muzike, preminuo je 7. oktobra u 71 godini. Rođen je u Sokocu kod Sarajeva i nakon služenja u Jugoslavenskoj narodnoj armiji se preselio u Sarajevo, te počeo nastupati u restoranima i malim mjestima. Prve singlove narodne… »
Od čega je bolovao Halid Bešlić: Umro na odeljenju onkologije, borio se do poslednjeg dana
Blic pre 4 sati
Halid Bešlić umro je u 71. godini na onkologiji, a kako je njegov menadžer tada potvrdio, pevač je imao bolest jetre. Halid Bešlić je bio u Kliničkom centru u Sarajevu gde su lekari činili sve da ga izleče. - Halid je trenutno prebačen na kliniku za… »
"Otac je hteo da ga ubije, nije mu dao da bude pevač": Komšije Halida Bešlića iz rodnog sela: "Čuvali smo ovce zajedno"
Blic pre 4 sati
Halid Bešlić umro je u 71. godini života nakon borbe sa bolešću. Halid Bešlić je odrastao u naselju Vrapci koja se nalazi nadomak Knežine. U svakom selu je centar okupljanja ili kafana ili lokalna prodavnica. A ekipa emisije "Metar mog sela" nedavno je… »
Preminuo Halid Bešlić
Serbian News Media pre 4 sati
Pevač narodne muzike Halid Bešlić (1953-2025) preminuo je danas u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gde je usled teške bolesti boravio već duže vreme, javljaju mediji. Bešlić je u Jugoslaviji u kasnije uživao veliku popularnost zahvaljujući… »
"Nadam se da je otišao na bolje mesto": Ceca Ražnatović se slomila zbog smrti Halida Bešlića: "On je bio velika ljudina"
Blic pre 4 sati
Pevač Halid Bešlić preminuo je danas u bolnici u Sarajevu, a pevačica Ceca Ražnatović ostala je zatečena ovom vešću. Ceca je vidno potresena govorila o svom kolegi, a za njega je imala samo reči hvale. - Stvarno mi je mnogo žao, on je bio osoba koja je… »
Bogatstvo od 13 miliona evra: Halid Bešlić je iza sebe ostavio velike hitove, komšije su ga volele: A pričalo se i o njegovom…
Blic pre 4 sati
Legendarni pevač Halid Bešlić umro je u 71. godini nakon borbe sa bolešću. Halid Bešlić je preminuo na Kliničkom centru u Sarajevu. Bešlić je tokom svoje bogate karijere, iza sebe ostavio mnogobrojne hitove, a govorilo se i o njegovom imovinskom stanju… »
Bio je na odeljenju onkologije: Menadžer Halida Bešlića o zdravstvenim problemima pevača: Primao je terapije
Blic pre 4 sati
Halid Bešlić, čuveni pevač iz Bosne i Hercegovine umro je danas u 71. godini života. Halid Bešlić imao je zdravstvenih problema, a bio je na odeljenju onkologije. Njegov menadžer, govorio je o pevačevom zdravstvenom stanju pre mesec dana. - Halid je… »
Tuga u porodici Halid Bešlića: Supruga Sejda slomljena od bola, a i ona teško bolesna
Svet & Skandal pre 4 sati
Vest da je umro Halid Bešlić potresla je ceo region, a njegova supruga Sejda slomila se od bola kada je pre oko sat vremena saznala da je on preminuo. Antonio Ahel/ATAImages Supruga Halida Bešlića je takođe ozbiljno bolesna, o čemu je ranije govorio… »
Halid Bešlić nije želeo da se snima film o njemu: Evo zbog čega
Nova pre 4 sati
Pevač Halid Bešlić danas je preminuo u svojoj 71. godini, a poslednje dane proveo je u Kliničkom centru Sarajevo na odeljenju onkologije. Halid Bešlić je imao problem sa jetrom, a 2022. godine je operisao srce nakon čega je govorio za domaće medije… »
Velika ispovest Halida Bešlića za Nova.rs pre bolesti: „Rat je moj život promenio iz temelja“
Nova pre 4 sati
"Rat je moj život promenio iz temelja. To je zaista jedna bolna tema, o kojoj retko pričam. Ja pet godina nisam živeo. Uvek sam imao osećaj da mi je taj deo života odsečen. Ne želim ni da se sećam toga", govorio u ekskluzivno u intervjuu za dnevni list… »
Izgubio oko posle nesreće, 4 doktora nisu mogla da ga spasu: Legendarni pevač bio u komi, udes mu promenio život
Mondo pre 4 sati
Halid Bešlić preminuo je danas u 72. godini. Bio je jedan od najvoljenijih pevača narodne muzike na Balkanu, rođen je 20. novembra 1953. godine u malom selu Vrapci, nadomak Knežine, u opštini Sokolac. Odrastao je na obroncima planine Romanije, u mirnom i… »
Od čega je umro Halid Bešlić? Pisalo se da mu otkazuju organi, dobijao terapije
Mondo pre 4 sati
Halid Bešlić preminuo je nakon teške bolesti sa kojom se borio, a poznato je da je imao dugogodišnje zdravstvene probleme, uključujući dijabetes, probleme sa jetrom i bubrezima koji su zahtevali aparate za podršku, kao i posledice teške saobraćajne… »
Pevač velikog srca i blistave karijere: Evo po čemu ćemo pamtiti Halida Bešlića
Nova pre 4 sati
Poznati pevač Halid Bešlić preminuo je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu oko 13 časova, nakon teške bolesti. Halid Bešlić rođen je 20. novembra 1953. godine u selu Knežima kod Sokolca. Kao mladić je usavršio tesarski zanat i završio Višu… »
Ovako je Halid Bešlić proveo poslednjih mesec dana svog života: Evo od čega je bolovao
Nova pre 4 sati
Halid Bešlić, čuveni pevač iz Bosne i Hercegovine umro je danas u 71. godini života. Poslednje dane života, Halid Bešlić proveo je na onkologiji u Kliničkom Centru Sarajevo zbog problema sa jetrom. Njegov menadžer Damir Ramljak Tigar je pre mesec dana… »
TUGA Preminuo Halid Bešlić u 72. godini
Svet & Skandal pre 3 sata
Legendarni pevač Halid Bešlić preminuo je posle kratke i teške bolesti u Kliničkom centru u Sarajevu. Antonio Ahel/ATAImages – Ide nabolje, on ima puno nade, imamo i mi, tako da doktori planiraju da ga malo puste kući. Dobro je reagovao na ovu terapiju… »
Estrada se oprašta od Halida Bešlića: „Ovakvog umetnika i dobrog čoveka više svet nema“ (FOTO)
Nova pre 4 sati
Poznati folker preminuo je u 71. godini života u Kliničkom centru u Sarajevu, nakon borbe sa teškom bolešću. Veliki broj pevača oglasio se na društvenim mrežama i uputio poslednji pozdrav slavnom kolegi. Među njima su i Seka Aleksić, koja je podelila… »
Preminuo legendarni Halid Bešlić
Mondo pre 4 sati
Legendarni pevač narodne muzike Halid Bešlić preminuo je danas u 72. godini nakon kratke borbe s teškom bolešću. Bešlić je hospitalizovan krajem augusta na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Rođen je 20. novembra 1953. godine u Knežini kod Sokoca… »
"Ni Halidova supruga nije dobro": Šerif Konjević zaplakao, pa otkrio sa čime se porodica suočava
Mondo pre 4 sati
Vest da je čuveni pevač Halid Bešlić preminuo u 71. godini, potresla je mnoge a Šerif Konjević se nedavno rasplakao zbog Halida Bešlića i njegove supruge. Pevač je istakao da se često čuju, ali je istakao i da je veoma blizak sa čitavom porodicom. "Čuli… »
Ovo su hitovi za sva vremena: Najpoznatije pesme Halida Bešlića zbog kojih nikada neće biti zaboravljen
Mondo pre 4 sati
Poznati pevač Halid Bešlić preminuo je u 72. godini nakon duže bolesti. Ostavio je za sobom bogatu muzičku zaostavštinu, a njegove pesme su godinama donosile radost mnogima. U znak sećanja na Halida Bešlića, osvrnućemo se na neke od njegovih… »
Ceo region oplakuje halida bešlića: Dušo moja, oči moje, dobri moj... Srce mi se kida
Kurir pre 4 sati
Bosanskohercegovački pevač Halid Bešlić preminuo je posle teške bolesti u Sarajevu u 72. godini. Halid je rođen je 20. novembra 1953. godine u selu Knežina kod Sokoca, a živeo je u Sarajevu, gradu u kojem je i preminuo na Univerzitetskoj klinici, gde je… »
"Više volim da me pamte kao dobrog čoveka, nego kao dobrog pevača" Halid Bešlić imao je impresivnu biografiju: Ispraznio hotel…
Kurir pre 4 sati
Halid Bešlić, koji je preminuo u 72. godini nakon kraće i teške borbe, bio je jedan od najpopularnijih pevača na prostoru bivše Jugoslavije. Iza sebe je ostavio veliki broj hitova, koncerata, neutešnu porodicu, suprugu Sejdu, sina Dina, unuke i… »
Ispraznio hotel da bi smestio ugrožene porodice Halida Bešlića ćemo pamtiti po humanosti: "Više volim da me pamte kao dobrog…
Alo pre 4 sati
Iza sebe je ostavio veliki broj hitova, koncerata, neutešnu porodicu, suprugu Sejdu, sina Dina, unuke i mnogobrojnu publiku. Halid Bešlić, koji je preminuo u 72. godini nakon kraće i teške borbe, bio je jedan od najpopularnijih pevača na prostoru bivše… »
"Ni halidova supruga nije dobro" Pevač plakao zbog Bešlića neposredno pred smrt
Alo pre 4 sati
Šerif se rasplakao kada je progovorio o supruzi Halida Bešlića, on je otkrio da je i Sejda jako bolesna. Halid Bešlić umro je u 71. godini života, a Šerif Konjević se nedavno rasplakao zbog Halida Bešlića i njegove supruge. - Čuli smo se i videli pre… »
Od skromnog dečaka do legende: Impozantna muzička karijera Halida Bešlića
B92 pre 4 sati
Halid Bešlić rođen je 20. novembra 1953. godine u selu Knežina, u blizini Sokoca, u tadašnjoj Jugoslaviji. Odrastao je u skromnoj, ali složnoj porodici sa četiri mlađe sestre. Tokom osamdesetih godina Halid Bešlić postao je jedno od najpoznatijih imena… »
"Otac je hteo da ga ubije, nije mu dao da peva" Komšije Halida Bešlića otkrile kakav je zapravo bio pevač: "Čuvali smo ovce…
Alo pre 4 sati
Halid Bešlić je odrastao u naselju Vrapci koja se nalazi nadomak Knežine. Halid Bešlić umro je u 71. godini života nakon borbe sa bolešću. Halid Bešlić je odrastao u naselju Vrapci koja se nalazi nadomak Knežine. U svakom selu je centar okupljanja ili… »
Od čega je bolovao Halid Bešlić: Preminuo na odeljenju onkologije
B92 pre 4 sati
Legendarni pevač narodne muzike Halid Bešlić preminuo je u 72. godini nakon duge bolesti. Pevač Halid Bešlić je bio u Kliničkom centru u Sarajevu gde su lekari činili sve da ga izleče, a kako je njegov menadžer tada potvrdio, pevač je imao bolest jetre… »
„U tom trenutku cigareta mi je bila u ustima i to je bila zadnja koju sam zapalio“: Halid Bešlić je u teškoj saobraćajnoj…
Nova pre 4 sati
Poznati pevač Halid Bešlić preminuo je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu oko 13 časova, nakon teške bolesti. Halid Bešlić je 2009. godine doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je izgubio desno oko. Od tada se njegov život znatno promenio. On je… »
Odlazak muzičke legende regiona: Životna priča Halida Bešlića (VIDEO)
N1 Info pre 4 sati
Halid Bešlić, jedan od najprepoznatljivijih i najvoljenijih pevača narodne muzike na Balkanu, rođen je 20. novembra 1953. godine u selu Knežina kod Sokoca. Njegov put od skromnog dečaka iz planinskog kraja do muzičke legende regiona obeležen je talentom… »
Preminuo pevač narodne muzike Halid Bešlić
Politika pre 4 sati
Bešlić je u Jugoslaviji i kasnije uživao veliku popularnost. Pevač narodne muzike Halid Bešlić (1953-2025) preminuo je danas u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gde je usled teške bolesti boravio već duže vreme, javljaju mediji, prenosi Tanjug… »
Evo od čega je bolovao Halid Bešlić: Preminuo na odeljenju onkologije
Telegraf pre 4 sati
Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je u 71. godini na onkologiji, što je danas saopšteno javnosti. Kako je njegov menadžer nedavno potvrdio, pevač je imao bolest jetre. Halid Bešlić bio je u Kliničkom centru u Sarajevu gde su lekari činili… »
Ovo su impoznatne brojke karijere Halida Bešlića: Završio zanat, pa dohvatio mikrofon posle vojske
Telegraf pre 4 sati
Pevač Halid Bešlić preminuo je posle kratke i teške bolesti u 71. godini u KBC Sarajevo. Halid Bešlić je rođen 20. novembra 1953. godine u zaseoku Vrapci, smeštenom nedaleko od grada Knežine u opšini Sokolac. Njegovo detinjstvo proteklo je na obroncima… »
Halid Bešlić je u strašnoj nesreći ostao bez jednog oka, a pre 6 godina su mu jedva spasili drugo!
Telegraf pre 4 sati
Muzička legenda Halid Bešlić, preminuo je danas, 7. oktobra u 71. godini posle kratke i teške bolesti. Tokom života, tačnije pre 16 godina, Halid je doživeo tešku automobilsku nesreću u kojoj je ostao bez oka. Tačno 10 godina nakon teške nesreće, Halid… »
Saznajemo! Evo šta je sa Halidovom suprugom trenutno: U bolnici bila u sobi do Bešlića
Telegraf pre 3 sata
Pevačka legenda Halid Bešlić, preminuo je danas, 7. oktobra, posle kratke i teške bolesti u 71. godini. Halidovu porodicu je zadesila velika tragedija, s obzirom na to da je u istom trenutku i njegova supruga Sejda bila hospitalizovana zbog kancera. Za… »
"Ni halidova supruga nije dobro": Šerif Konjević je plakao zbog Bešlića: "Ja sam jedini koji znam njegovo sve i dobro i zlo"…
Blic pre 4 sati
Halid Bešlić umro je u 71. godini, a Šerif Konjević se nedavno rasplakao zbog Halida Bešlića i njegove supruge. - Čuli smo se i videli pre tri, četiri dana. Često se čujemo na video kol. Meni dobro izgleda, meni je on Halid i dobro izgleda. Ja to nisam… »
Preminuo Halid Bešlić
Sputnik pre 4 sati
Legenda narodne muzike Halid Bešlić preminuo je u 71 godini. Bešlić je već neko vreme boravio na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) zbog zdravstvenim problema. Pevač je osetio zdravstvene probleme tokom koncerta u Banjaluci, nakon čega je… »
Autor prodavao ćevape: Ovako je nastao najveći hit Halida Bešlića
Nova pre 4 sati
Poznati pevač Halid Bešlić preminuo je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu oko 13 časova, nakon teške bolesti. Halid Bešlić je ostvario dugu i uspešnu karijeru, a poznatu pesmu „Neću, neću dijamante“ snimio je 1984. godine. Pesma koja je sastavni… »
Umro Halid Bešlić: Omiljeni pevač izgubio bitku, region u suzama
Kurir pre 4 sati
Bosanskohercegovački pevač Halid Bešlić preminuo je posle teške bolesti u Sarajevu u 71. godini. Halid je rođen je 20. novembra 1953. godine u selu Knežina kod Sokoca, a živeo je u Sarajevu, gradu u kojem je i preminuo na Univerzitetskoj klinici, gde je… »
Preminuo Halid Bešlić
Danas pre 4 sati
U Sarajevu je danas preminuo Halid Bešlić, na KCUS-u nakon kraće i teške bolesti. U 72. godini života, preminuo je Halid Bešlić – legenda narodne muzike, čovek koji je svojim glasom obeležio generacije, pišu Vijesti.ba. Rođen na Romaniji 20. novembra… »
Evo od čega je umro Halid Bešlić Pevač se godinama borio sa ovim zdravstvenim problemima
Alo pre 4 sati
Njegovo zdravstveno stanje već neko vreme je bilo neizvesno. Preminuo Halid Bešlić nakon teške bolesti. Halid Bešlić imao je dugogodišnje zdravstvene probleme, uključujući dijabetes, probleme sa jetrom i bubrezima koji su zahtevali aparate za podršku… »
Imao je problem sa jetrom i primao terapije Menadžer Halida Bešlića je tada govorio o pevačevim zdravstvenim problemima
Alo pre 4 sati
Preminuo je na odeljenju onkologije, a njegov menadžer govorio je o pevačevom zdravstvenom stanju pre mesec dana. Halid Bešlić umro je danas u 71. godini života. Preminuo je na odeljenju onkologije, a njegov menadžer govorio je o pevačevom zdravstvenom… »
Ko je bio Halid Bešlić: Zaljubljenik u muziku od malih nogu
B92 pre 4 sati
Nakon teške bolesti i borbe, bosanskohercegovački pevač narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je danas u bolnici u Sarajevu. Halid Hali Bešlić je rođen 20. novembra 1953. godine u zaseoku Vrapci, kod Knežine, opština Sokolac. Muzikom se bavio još u… »
Pesme za sva vremena: Najpoznatiji hitovi Halida Bešlića
Telegraf pre 4 sati
Poznati pevač Halid Bešlić preminuo je posle bolesti u 72. godini života. Iza sebe ostavio bogat muzički opus, a uz njegove pesme su mnogi veselili. U čast Halida Bešlića, prisetićemo se nekih njegovih najvećih hitova. Halid Bešlić - "Neću, neću… »
Vesti dana »

Upravo na Blic TV Amerika šest puta odložila sankcije NIS-u, Srbe samo brine da li će gorivo poskupeti
Blic pre 40 minutajoš 26 povezanih

Vanredno u ovom gradu Srbije, bez struje oko 20 odsto korisnika: Oglasio se predsednik Opštine
Telegraf pre 7 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 3 satajoš 34 povezane