Povezane vesti
"Ovo je dar od Boga da me ljudi vole": Ovako je govorio Halid Bešlić, evo šta mu je davalo najviše energije
Blic pre 22 minuta
Tužna vest o odlasku legendarnog Halida Bešlića potresla je celi region, a sada se vrte reči pevača, koje su mnogima naterale suze na oči. Naime, kako je iza sebe za sebe je ostavio ogroman trag na muzičkoj sceni, ali i u životu, Mnogi su ga opisivali… »
"Bila sam ljuta na njega jer..." Hanka Paldum se slomila zbog smrti Halida Bešlića: "Četiri dana pred smrt sam ga poljubila"
Alo pre 2 sata
Pevačica priznaje da joj je trebalo vremena da se pribere nakon saznanja da je preminuo. Estrada se oprašta od Halida Bešlića, koji je preminuo 7. oktobra, a među onima koji ne mogu da govore od tuge je i Hanka Paldum, kraljica sevdaha i dobra… »
"Pre četiri dana sam ga videla, zapevali smo": Hanka Paldum nema od bola za Halidom Bešlićem: "Poljubila sam ga u obraz, onaj…
Blic pre 3 sata
Estrada se oprašta od Halida Bešlića, koji je preminuo 7. oktobra, a među onima koji ne mogu da govore od tuge je i Hanka Paldum, kraljica sevdaha i dobra prijateljica Halidu. Hanka je odbijala da priča putem telefona, a kada je malo došla sebi… »
"Četri dana pred smrt sam ga poljubila u obraz čist kao suza" Hanka Paldum oplakuje Halida Bešlića - opisala pevačeve…
Kurir pre 2 sata
Estrada se oprašta od Halida Bešlića, koji je preminuo 7. oktobra, a među onima koji ne mogu da govore od tuge je i Hanka Paldum, kraljica sevdaha i dobra prijateljica Halidu. Estrada se oprašta od Halida Bešlića, koji je preminuo 7. oktobra, a među… »
Potresno oglašavanje Halidovog sina jedinca: Objavio porodičnu fotografiju, reči kidaju dušu, dao mu obećanje
Mondo pre 3 sata
Legendarni pevač Halid Bešlić preminuo je juče, 7. oktobra, nakon duže i teške bolesti u 72. godini života. Vest o njegovoj smrti potresla je mnoge, a najveći bol podnosi njegova porodica. Iza Halida su ostali supruga Sejda i sin jedinac Dino, koji je na… »
Bolno obraćanje sina halida bešlića Ocu dao javno obećanje: "Voleo bih, ali nemam snage za to"
Alo pre 3 sata
Nekoliko sati posle smrti njegovog oca skupio je snage da se oglasi. Legendarni Halid Bešlić napustio nas je juče, 7. oktobra, posle kratke i teške borbe, a njegov sin se tokom noći oglasio. Dino Bešlić je objavio porodičnu fotografiju sa nekog… »
Sin halida bešlića slomljen od bola: Oglasio se nakon očeve smrti: "Tata, nemam snage, volim te"
Blic pre 4 sati
Čuveni pevač Halid Bešlić umro je juče, 7. oktobra nakon teške bolesti, a sada se oglasio njegov sin Dino. Halid Bešlić je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Sejdu i sina Dina koji je na svom Instagram nalogu podelio porodičnu fotografiju i oprostio se od… »
" S ponosom ću nositi tvoje prezime, nemam snage..." Oglasio se sin Halida Bešlića, Dino se potpuno slomio
Telegraf pre 4 sati
Legendarni Halid Bešlić napustio nas je juče, 7. oktobra, posle kratke i teške borbe, a njegov sin se tokom noći oglasio. Dino je nekoliko sati posle smrti njegovog oca sakupio sange da se oglasio i napiše nešto, kratko, ali dovoljno. Dino Bešlić je… »
Nina Badrić se javno obratila porodici Bešlić: Progovorila o odnosu sa Halidom: "Dobri ljudi odlaze sa Zemlje, a svim srcem…
Blic pre 5 sati
Poznati pevač Halid Bešlić umro je juče, 7. oktobra, nakon teške bolesti u 71. godini, a povodom gubitka se oglasila i hrvatska pevačica Nina Badrić. - Malo je pevača koji su bili takve ljudske gromade kao što si ti. I svako ko te je upoznao, odmah si ga… »
"Zašto da vozim skupa kola, a moj komšija nema za hleb": Zbog ove Halidove izjave je plakao ceo region
Mondo pre 5 sati
Legendarni pevač Halid Bešlić preminuo je u 71. godini života, a vest o njegovoj smrti potresla je javnost i sve one koji su ga poznavali i voleli njegovu muziku. Tokom svoje bogate karijere Halid je ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj sceni Balkana… »
"Mirno mi počivaj dragi moj Haldane": Reči Harisa Džinovića o smrti Halida Bešlića - bole!
Telegraf pre 4 sati
Legendarni pevač Halid Bešlić napustio nas je juče, 7. oktobra posle kraće i teške bolesti, a od njega se oprostio i njegov kolega Haris Džinović. Džinović juče nije želeo da išta komentariše, a onda se oglasio na mrežama i dostojanstveno oprostio od… »
"Zajedno smo dočekivali zore": Niko nije znao da se Petar Grašo družio sa Halidom - hrvatski pevač otkrio detalje iz odnosa sa…
Blic pre 7 sati
Čuveni pevač Halid Bešlić umro je juče, 7. oktobra, posle teške bolesti u 71. godini. Mnogi poznati su se oglasili javno povodom gubitka, a među njima se našao i hrvatski pevač Petar Grašo. Malo ko je znao da se Grašo družio sa Bešlićem. - Opraštamo se… »
Zavolele su ga i mlađe generacije: Ovaj Halidov hit iz 1984. bio je viralan na TikToku, neki su ga tek otkrili
Telegraf pre 6 sati
Legendarni pevač Halid Bešlić preminuo je u 71. godini života nakon zdravstvenih problema s jetrom. Vest o njegovoj smrti potresla je čitav region budući da su ga sve generacije volele i stasavale na njegovim pesmama. Pevač je bio prisutan četiri… »
Oglasili se iz arene: Halid Bešlić je trebalo da peva na velikoj sceni - organizatori izdali saopštenje povodom smrti pevača…
Blic pre 13 sati
Čuveni pevač Halid Bešlić umro je danas, 7. oktobra, nakon teške bolesti u 71. godini. Njegov prerani odlazak zatekao je čitav Balkan, koji tuguje zbog gubitka. U jeku, nažalost, njegove poslednje turneje, opaka bolest ga je pobedila, a sada su se… »
Vesti dana »

U NIS još nije stiglo obaveštenje o eventualnom novom odlaganju sankcija; Janaf tvrdi: Nije moguće predvideti trajanje restrikcije
Dnevnik pre 7 minutajoš 38 povezanih

Sednica Skupštine: Poslanici o legalizaciji, rušenju Generalštaba, "običnim ljudima i bogatašima"
NIN pre 1 satjoš 38 povezanih

Sa njom je dočekao poslednje dane: Profesorka sa kojom je Zdravko Šotra bio u ljubavi je ovako pričala o njemu
Blic pre 33 minutajoš 70 povezanih