Povezane vesti
"Ovo je dar od Boga da me ljudi vole": Ovako je govorio Halid Bešlić, evo šta mu je davalo najviše energije
Blic pre 28 dana
Tužna vest o odlasku legendarnog Halida Bešlića potresla je celi region, a sada se vrte reči pevača, koje su mnogima naterale suze na oči. Naime, kako je iza sebe za sebe je ostavio ogroman trag na muzičkoj sceni, ali i u životu, Mnogi su ga opisivali… »
"Halid bi voleo da nas vidi kako pevamo": Fanovi traže da se koncert ipak održi, neće novac nazad
Blic pre 29 dana
Halid Bešlić je trebalo da održi koncert u Zagrebu 20. decembra ove godine, a nakon što je organizator objavio kako oni koji su kupili ulaznice mogu vratiti novac - u komentarima objave nizale su se poruke da ne žele novac nazad, već da žele koncert u… »
Hrvati ljuti što je odložen koncert Halida Bešlića: "Bilo bi lepo održati koncert njemu u čast, a novac..."
Telegraf pre 29 dana
Nakon što su se oglasili organizatori koncerta koji je Halid Bešlić imao zakazan za kraj decembra u Zagrebu, ljudi su masovno počeli da se bune zbog otkazivanja istog. Naime, organizatori su izdali saopštenje u kojem se navodi da zbog preranog Halidovog… »
"Bila sam ljuta na njega jer..." Hanka Paldum se slomila zbog smrti Halida Bešlića: "Četiri dana pred smrt sam ga poljubila"
Alo pre 29 dana
Pevačica priznaje da joj je trebalo vremena da se pribere nakon saznanja da je preminuo. Estrada se oprašta od Halida Bešlića, koji je preminuo 7. oktobra, a među onima koji ne mogu da govore od tuge je i Hanka Paldum, kraljica sevdaha i dobra… »
"Pre četiri dana sam ga videla, zapevali smo": Hanka Paldum nema od bola za Halidom Bešlićem: "Poljubila sam ga u obraz, onaj…
Blic pre 29 dana
Estrada se oprašta od Halida Bešlića, koji je preminuo 7. oktobra, a među onima koji ne mogu da govore od tuge je i Hanka Paldum, kraljica sevdaha i dobra prijateljica Halidu. Hanka je odbijala da priča putem telefona, a kada je malo došla sebi… »
Potresno oglašavanje Halidovog sina jedinca: Objavio porodičnu fotografiju, reči kidaju dušu, dao mu obećanje
Mondo pre 29 dana
Legendarni pevač Halid Bešlić preminuo je juče, 7. oktobra, nakon duže i teške bolesti u 72. godini života. Vest o njegovoj smrti potresla je mnoge, a najveći bol podnosi njegova porodica. Iza Halida su ostali supruga Sejda i sin jedinac Dino, koji je na… »
"Četri dana pred smrt sam ga poljubila u obraz čist kao suza" Hanka Paldum oplakuje Halida Bešlića - opisala pevačeve…
Kurir pre 29 dana
Estrada se oprašta od Halida Bešlića, koji je preminuo 7. oktobra, a među onima koji ne mogu da govore od tuge je i Hanka Paldum, kraljica sevdaha i dobra prijateljica Halidu. Estrada se oprašta od Halida Bešlića, koji je preminuo 7. oktobra, a među… »
Bolno obraćanje sina halida bešlića Ocu dao javno obećanje: "Voleo bih, ali nemam snage za to"
Alo pre 29 dana
Nekoliko sati posle smrti njegovog oca skupio je snage da se oglasi. Legendarni Halid Bešlić napustio nas je juče, 7. oktobra, posle kratke i teške borbe, a njegov sin se tokom noći oglasio. Dino Bešlić je objavio porodičnu fotografiju sa nekog… »
Sin halida bešlića slomljen od bola: Oglasio se nakon očeve smrti: "Tata, nemam snage, volim te"
Blic pre 29 dana
Čuveni pevač Halid Bešlić umro je juče, 7. oktobra nakon teške bolesti, a sada se oglasio njegov sin Dino. Halid Bešlić je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Sejdu i sina Dina koji je na svom Instagram nalogu podelio porodičnu fotografiju i oprostio se od… »
" S ponosom ću nositi tvoje prezime, nemam snage..." Oglasio se sin Halida Bešlića, Dino se potpuno slomio
Telegraf pre 29 dana
Legendarni Halid Bešlić napustio nas je juče, 7. oktobra, posle kratke i teške borbe, a njegov sin se tokom noći oglasio. Dino je nekoliko sati posle smrti njegovog oca sakupio sange da se oglasio i napiše nešto, kratko, ali dovoljno. Dino Bešlić je… »
Nina Badrić se javno obratila porodici Bešlić: Progovorila o odnosu sa Halidom: "Dobri ljudi odlaze sa Zemlje, a svim srcem…
Blic pre 29 dana
Poznati pevač Halid Bešlić umro je juče, 7. oktobra, nakon teške bolesti u 71. godini, a povodom gubitka se oglasila i hrvatska pevačica Nina Badrić. - Malo je pevača koji su bili takve ljudske gromade kao što si ti. I svako ko te je upoznao, odmah si ga… »
"Zašto da vozim skupa kola, a moj komšija nema za hleb": Zbog ove Halidove izjave je plakao ceo region
Mondo pre 29 dana
Legendarni pevač Halid Bešlić preminuo je u 71. godini života, a vest o njegovoj smrti potresla je javnost i sve one koji su ga poznavali i voleli njegovu muziku. Tokom svoje bogate karijere Halid je ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj sceni Balkana… »
"Mirno mi počivaj dragi moj Haldane": Reči Harisa Džinovića o smrti Halida Bešlića - bole!
Telegraf pre 29 dana
Legendarni pevač Halid Bešlić napustio nas je juče, 7. oktobra posle kraće i teške bolesti, a od njega se oprostio i njegov kolega Haris Džinović. Džinović juče nije želeo da išta komentariše, a onda se oglasio na mrežama i dostojanstveno oprostio od… »
"Zajedno smo dočekivali zore": Niko nije znao da se Petar Grašo družio sa Halidom - hrvatski pevač otkrio detalje iz odnosa sa…
Blic pre 29 dana
Čuveni pevač Halid Bešlić umro je juče, 7. oktobra, posle teške bolesti u 71. godini. Mnogi poznati su se oglasili javno povodom gubitka, a među njima se našao i hrvatski pevač Petar Grašo. Malo ko je znao da se Grašo družio sa Bešlićem. - Opraštamo se… »
Zavolele su ga i mlađe generacije: Ovaj Halidov hit iz 1984. bio je viralan na TikToku, neki su ga tek otkrili
Telegraf pre 29 dana
Legendarni pevač Halid Bešlić preminuo je u 71. godini života nakon zdravstvenih problema s jetrom. Vest o njegovoj smrti potresla je čitav region budući da su ga sve generacije volele i stasavale na njegovim pesmama. Pevač je bio prisutan četiri… »
Oglasili se iz arene: Halid Bešlić je trebalo da peva na velikoj sceni - organizatori izdali saopštenje povodom smrti pevača…
Blic pre 29 dana
Čuveni pevač Halid Bešlić umro je danas, 7. oktobra, nakon teške bolesti u 71. godini. Njegov prerani odlazak zatekao je čitav Balkan, koji tuguje zbog gubitka. U jeku, nažalost, njegove poslednje turneje, opaka bolest ga je pobedila, a sada su se… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Stotine srednjoškolaca stiglo da podrži Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu peti dan, dočekala ih u suzama
Nova pre 7 minutajoš 68 povezanih
Vučić: Vlada Srbije može da promeni odluku o neuvođenju sankcija Rusiji
Nova pre 2 satajoš 29 povezanih
Novak Đoković - Nuno Boržes uživo: Prvi problemi za Noleta u Atini!
Mondo pre 7 minutajoš 29 povezanih
Direktorima gimnazija stiglo upozorenje Ministarstvo podseća na zakonske obaveze
Dnevnik pre 41 minutajoš 28 povezanih
Đorđević (ZLF) tražila povlačenje predloga zakona koji vodi rušenju zgrada Generalštaba u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 22 povezane