Povezane vesti

Dino Bešlić ispuniće očevu želju: Dragi moj tata, s ponosom ću nositi tvoje prezime..

Dino Bešlić ispuniće očevu želju: Dragi moj tata, s ponosom ću nositi tvoje prezime..

Story pre 1 sat
Legendarni pevač narodne muzike Halid Bešlić preminuo je u 71. godini nakon duge borbe sa teškom bolešću, ostavivši iza sebe suprugu Sejdu i sina Dina, koji se od oca oprostio dirljivom porukom na Instagramu. - Dragi moj tata, volio bih svašta nešto… »
Halid Bešlić, glas koji je spajao Balkan

Halid Bešlić, glas koji je spajao Balkan

Dojče vele pre 2 sata
Brojne su i emotivne poruke kojima se ljudi opraštaju od Halida Bešlića, čoveka koji je svojim pesmama „brisao granice“ i „spajao ljude“. Legendarni pevač, izvođač narodne muzike Halid Bešlić, jedan od velikana regionalne muzičke scene, preminuo je u… »
"Da ga pesmom ispratimo i ovakvog da ga pamtimo" Suzana Mančić se emotivnom porukom oprostila od Halida Bešlića

"Da ga pesmom ispratimo i ovakvog da ga pamtimo" Suzana Mančić se emotivnom porukom oprostila od Halida Bešlića

Kurir pre 2 sata
Bosanskohercegovački pevač Halid Bešlić preminuo je posle teške bolesti u Sarajevu u 71. godini. Halid je rođen je 20. novembra 1953. godine u selu Knežina kod Sokoca, a živeo je u Sarajevu, gradu u kojem je i preminuo na Univerzitetskoj klinici, gde je… »
"Naša poslednja svirka" Aleksandar Sofronijević se emotivnom porukom oprostio od legendarnog pevača(video)

"Naša poslednja svirka" Aleksandar Sofronijević se emotivnom porukom oprostio od legendarnog pevača(video)

Kurir pre 1 sat
Čuveni pevač, Halid Bešlić, umro je juče u 71. godini života posle teške bolesti, a iza sebe je ostavio suprugu Sejdu, sina Dina Bešlića i ogromnu karijeru Čitav Balkan, poznati, prijatelji i porodica opraštaju se od velikana, a estrada je zavijena u… »
Lepom mići još uvek nije saopšteno da je halid preminuo: Imam mngo toga da mu kažem...

Lepom mići još uvek nije saopšteno da je halid preminuo: Imam mngo toga da mu kažem...

Kurir pre 2 sata
Halid Bešlić je preminuo nakon teške bolestu u 72.godini. Čitav Balkan, poznati, prijatelji i porodica opraštaju se od velikana, a estrada je zavijena u crno, a Lepi Mića je pre ulaska u Zadrugu 9 Elitu govorio o prijateljstvu sa legendarnim pevačem. -… »
"Za kraj bih mu poslao jednu poruku" Lepom Mići još nisu javili da je Halid umro, a ovo mu je poručio pre ulaska u rijaliti

"Za kraj bih mu poslao jednu poruku" Lepom Mići još nisu javili da je Halid umro, a ovo mu je poručio pre ulaska u rijaliti

Alo pre 2 sata
Imao je mnogo toga da mu kaže, ali nije bilo prilike. Pevač Halid Bešlić je juče, 7. oktobra preminuo, a pevač Lepi Mića, koji se nalazi u "Eliti 9" još nije saznao tužne vesti. Naime, od Halida Bešlića se oprašta cela estrada, a Lepi Mića je pre ulaska… »
Lepom Mići još nisu saopštili da je Halid Bešlić preminuo: "Imam mnogo toga da mu kažem"

Lepom Mići još nisu saopštili da je Halid Bešlić preminuo: "Imam mnogo toga da mu kažem"

Telegraf pre 2 sata
Pevač Halid Bešlić je juče, 7. oktobra preminuo, a pevač Lepi Mića, koji se nalazi u "Eliti 9" još nije saznao tužne vesti. Naime, od Halida Bešlića se oprašta cela estrada, a Lepi Mića je pre ulaska u Zadrugu 9 Elitu govirio o prijateljstvu sa… »
Bol i tuga u domu Halida Bešlića: Supruga izgovorila samo jednu rečenicu kad je saznala da je umro: Reči kidaju dušu

Bol i tuga u domu Halida Bešlića: Supruga izgovorila samo jednu rečenicu kad je saznala da je umro: Reči kidaju dušu

Blic pre 4 sati
Sejda Bešlić, supruga pevača Halida Bešlića se slomila kada je saznala da je umro. Naime, Sejda i Halid Bešlić su imali jedan od najsladnijih brakova na javnoj sceni, a skoro 50 godina su proveli zajedno. Kada su Sejdi saopštili bolne vesti da je… »
„Eto mene brzo kod tebe, stari moj“: Ovako je žena Halida Bešlića reagovala na gubitak supruga

„Eto mene brzo kod tebe, stari moj“: Ovako je žena Halida Bešlića reagovala na gubitak supruga

Nova pre 3 sata
Poznati pevač narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je juče u 71. godini života, ostaviši iza sebe neutešnu porodicu. Halid Bešlić je četiri decenije bio u braku sa suprugom Sejdom sa kojom je dobio sina Dina. Ovo su posebno teški momenti za porodicu… »
Lepom Mići još nije saopšteno da je umro Halid Bešlić: Bili su prijatelji: "Imam mnogo toga da mu kažem"

Lepom Mići još nije saopšteno da je umro Halid Bešlić: Bili su prijatelji: "Imam mnogo toga da mu kažem"

Blic pre 3 sata
Pevač Halid Bešlić je juče preminuo, a pevač Lepi Mića, koji se nalazi u Zadruzi 9 Eliti još nije saznao tužne vesti. Naime, od Halida Bešlića se oprašta cela estrada, a Lepi Mića je pre ulaska u Zadrugu 9 Elitu govirio o prijateljstvu sa legendarnim… »
Halidova Sejda van sebe od tuge, otkriveno u kakvom je stanju: Teško podnela smrt muža, voleli se 45 godina

Halidova Sejda van sebe od tuge, otkriveno u kakvom je stanju: Teško podnela smrt muža, voleli se 45 godina

Mondo pre 3 sata
Sejda Bešlić teško je podnela smrt svog životnog saputnika Halida Bešlića, koji je premunuo u 72. godini života u Sarajevu. Kada su joj saopštili da je pevač preminuo, tužnim rečima je, kako saznaju domaći mediji, prokomnetarisala "Eto mene brzo kod… »
Sa Sejdom se ne mislim rastati do smrti: Halid Bešlić o ljubavi koja je trajala ceo život

Sa Sejdom se ne mislim rastati do smrti: Halid Bešlić o ljubavi koja je trajala ceo život

Svet & Skandal pre 3 sata
Legendarni pevač narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je u 71. godini života, ostavljajući za sobom neizbrisiv trag na muzičkoj sceni Balkana. Pored hitova koji su obeležili generacije, Halid je za sobom ostavio i duboko ličnu priču o ljubavi… »
Reči halidove udovice kidaju dušu Ovako je reagovala kada je saznala da joj je voljeni umro: "Eto mene brzo kod tebe..."

Reči halidove udovice kidaju dušu Ovako je reagovala kada je saznala da joj je voljeni umro: "Eto mene brzo kod tebe..."

Alo pre 4 sati
Sejda i Halid su decenijama živeli u skladnom braku punom poštovanja i ljubavi. Sejda Bešlić, supruga Halida Bešlića ne prestaje da plače i žali svoju životnu ljubav sa kojim je stvorila porodicu Teško je podnela smrt svog životnog saputnika Halida… »
"Eto mene brzo kod tebe, stari moj" Ovako je reagovala supruga Halida Bešlića kada su joj saopštili da je ostala bez voljenog…

"Eto mene brzo kod tebe, stari moj" Ovako je reagovala supruga Halida Bešlića kada su joj saopštili da je ostala bez voljenog…

Kurir pre 5 sati
Sejda Bešlić teško je podnela smrt svog životnog saputnika Halida Bešlića, koji je premunuo u 72. godini života u Sarajevu. Kada su joj saopštili da je pevač preminuo, tužnim rečima je, kako saznajemo, prokomnetarisala "Eto mene brzo kod tebe, stari… »

Vesti dana »