Povezane vesti
Dino Bešlić ispuniće očevu želju: Dragi moj tata, s ponosom ću nositi tvoje prezime..
Story pre 1 sat
Legendarni pevač narodne muzike Halid Bešlić preminuo je u 71. godini nakon duge borbe sa teškom bolešću, ostavivši iza sebe suprugu Sejdu i sina Dina, koji se od oca oprostio dirljivom porukom na Instagramu. - Dragi moj tata, volio bih svašta nešto… »
Halid Bešlić, glas koji je spajao Balkan
Dojče vele pre 2 sata
Brojne su i emotivne poruke kojima se ljudi opraštaju od Halida Bešlića, čoveka koji je svojim pesmama „brisao granice“ i „spajao ljude“. Legendarni pevač, izvođač narodne muzike Halid Bešlić, jedan od velikana regionalne muzičke scene, preminuo je u… »
"Da ga pesmom ispratimo i ovakvog da ga pamtimo" Suzana Mančić se emotivnom porukom oprostila od Halida Bešlića
Kurir pre 2 sata
Bosanskohercegovački pevač Halid Bešlić preminuo je posle teške bolesti u Sarajevu u 71. godini. Halid je rođen je 20. novembra 1953. godine u selu Knežina kod Sokoca, a živeo je u Sarajevu, gradu u kojem je i preminuo na Univerzitetskoj klinici, gde je… »
"Naša poslednja svirka" Aleksandar Sofronijević se emotivnom porukom oprostio od legendarnog pevača(video)
Kurir pre 1 sat
Čuveni pevač, Halid Bešlić, umro je juče u 71. godini života posle teške bolesti, a iza sebe je ostavio suprugu Sejdu, sina Dina Bešlića i ogromnu karijeru Čitav Balkan, poznati, prijatelji i porodica opraštaju se od velikana, a estrada je zavijena u… »
Lepom mići još uvek nije saopšteno da je halid preminuo: Imam mngo toga da mu kažem...
Kurir pre 2 sata
Halid Bešlić je preminuo nakon teške bolestu u 72.godini. Čitav Balkan, poznati, prijatelji i porodica opraštaju se od velikana, a estrada je zavijena u crno, a Lepi Mića je pre ulaska u Zadrugu 9 Elitu govorio o prijateljstvu sa legendarnim pevačem. -… »
"Za kraj bih mu poslao jednu poruku" Lepom Mići još nisu javili da je Halid umro, a ovo mu je poručio pre ulaska u rijaliti
Alo pre 2 sata
Imao je mnogo toga da mu kaže, ali nije bilo prilike. Pevač Halid Bešlić je juče, 7. oktobra preminuo, a pevač Lepi Mića, koji se nalazi u "Eliti 9" još nije saznao tužne vesti. Naime, od Halida Bešlića se oprašta cela estrada, a Lepi Mića je pre ulaska… »
Lepom Mići još nisu saopštili da je Halid Bešlić preminuo: "Imam mnogo toga da mu kažem"
Telegraf pre 2 sata
Pevač Halid Bešlić je juče, 7. oktobra preminuo, a pevač Lepi Mića, koji se nalazi u "Eliti 9" još nije saznao tužne vesti. Naime, od Halida Bešlića se oprašta cela estrada, a Lepi Mića je pre ulaska u Zadrugu 9 Elitu govirio o prijateljstvu sa… »
Bol i tuga u domu Halida Bešlića: Supruga izgovorila samo jednu rečenicu kad je saznala da je umro: Reči kidaju dušu
Blic pre 4 sati
Sejda Bešlić, supruga pevača Halida Bešlića se slomila kada je saznala da je umro. Naime, Sejda i Halid Bešlić su imali jedan od najsladnijih brakova na javnoj sceni, a skoro 50 godina su proveli zajedno. Kada su Sejdi saopštili bolne vesti da je… »
„Eto mene brzo kod tebe, stari moj“: Ovako je žena Halida Bešlića reagovala na gubitak supruga
Nova pre 3 sata
Poznati pevač narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je juče u 71. godini života, ostaviši iza sebe neutešnu porodicu. Halid Bešlić je četiri decenije bio u braku sa suprugom Sejdom sa kojom je dobio sina Dina. Ovo su posebno teški momenti za porodicu… »
Lepom Mići još nije saopšteno da je umro Halid Bešlić: Bili su prijatelji: "Imam mnogo toga da mu kažem"
Blic pre 3 sata
Pevač Halid Bešlić je juče preminuo, a pevač Lepi Mića, koji se nalazi u Zadruzi 9 Eliti još nije saznao tužne vesti. Naime, od Halida Bešlića se oprašta cela estrada, a Lepi Mića je pre ulaska u Zadrugu 9 Elitu govirio o prijateljstvu sa legendarnim… »
Halidova Sejda van sebe od tuge, otkriveno u kakvom je stanju: Teško podnela smrt muža, voleli se 45 godina
Mondo pre 3 sata
Sejda Bešlić teško je podnela smrt svog životnog saputnika Halida Bešlića, koji je premunuo u 72. godini života u Sarajevu. Kada su joj saopštili da je pevač preminuo, tužnim rečima je, kako saznaju domaći mediji, prokomnetarisala "Eto mene brzo kod… »
Sa Sejdom se ne mislim rastati do smrti: Halid Bešlić o ljubavi koja je trajala ceo život
Svet & Skandal pre 3 sata
Legendarni pevač narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je u 71. godini života, ostavljajući za sobom neizbrisiv trag na muzičkoj sceni Balkana. Pored hitova koji su obeležili generacije, Halid je za sobom ostavio i duboko ličnu priču o ljubavi… »
Reči halidove udovice kidaju dušu Ovako je reagovala kada je saznala da joj je voljeni umro: "Eto mene brzo kod tebe..."
Alo pre 4 sati
Sejda i Halid su decenijama živeli u skladnom braku punom poštovanja i ljubavi. Sejda Bešlić, supruga Halida Bešlića ne prestaje da plače i žali svoju životnu ljubav sa kojim je stvorila porodicu Teško je podnela smrt svog životnog saputnika Halida… »
"Eto mene brzo kod tebe, stari moj" Ovako je reagovala supruga Halida Bešlića kada su joj saopštili da je ostala bez voljenog…
Kurir pre 5 sati
Sejda Bešlić teško je podnela smrt svog životnog saputnika Halida Bešlića, koji je premunuo u 72. godini života u Sarajevu. Kada su joj saopštili da je pevač preminuo, tužnim rečima je, kako saznajemo, prokomnetarisala "Eto mene brzo kod tebe, stari… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Nastavlja se sednica Narodne skupštine: Poslanici i dalje raspravljaju o legalizaciji i EXPO
Nova pre 13 minutajoš 31 povezana

Na brzoj pruzi Beograd-Subotica od danas redovan putnički saobraćaj
Nova ekonomija pre 2 satajoš 23 povezane

JANAF može da isporučuje naftu NIS-u do 15. oktobra: Vlasti SAD dozvolile novo produženje licence
Nedeljnik pre 8 minutajoš 18 povezanih