Povezane vesti
Meloni prijavljena Međunarodnom krivičnom sudu za saučesništvo u genocidu
Slobodna Evropa 08.10.2025
Italijanska premijerka Giorgia Meloni izjavila je u utorak da je protiv nje i još dva ministra podnesena tužba Međunarodnom krivičnom sudu zbog podrške Rima Izraelu. "Ja, ministar Crosetto (Guido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar… »
Đorđu krive za „saučesništvo u genocidu“: Premijerka Italije zajedno sa ministrima odbrane i spoljnih poslova na Međunarodnom…
Večernje novosti 08.10.2025
ITALIJANSKA premijerka Đorđa Meloni izjavila je da je, zajedno sa ministrima odbrane i spoljnih poslova Gvidom Krozetom i Antonijom Tajanijem prijavljena Međunarodnom krivičnon sudu u Hagu zbog „saučesništva u genocidu“ u Gazi. Melonijeva je za… »
Đorđa Meloni meta tužbe za saučesništvo u genocidu! Italijanska premijerka i ministri tuženi pred Međunarodnim krivičnim sudom…
Kurir 08.10.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je sinoć da je protiv nje i još dva ministra podneta tužba Međunarodnom krivičnom sudu (MKS) zbog podrške Rima Izraelu. - Ja, ministar Krozeto (Gvido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar… »
Meloni tužena Međunarodnom krivičnom sudu zbog podrške Izraelu u genocidu
Radio 021 08.10.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da je protiv nje i još dva ministra podneta tužba Međunarodnom krivičnom sudu (MKS) zbog podrške Rima Izraelu. "Ja, ministar Kroseto (Gvido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar spoljnih… »
Vesti dana »
(Video) Bebu izvukli iz ruševima u Venecueli! Spasioci klicali od sreće, samim čudom je preživela
Dnevnik pre 1 satjoš 47 povezanih
Toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 40 stepeni i upozorenja RHMZ-a
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 42 povezane
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka
Slobodna Evropa pre 35 minutajoš 12 povezanih
Đoković protiv Kineza Vua na startu Vimbldona, Kecmanović protiv Sinera
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih