Povezane vesti
Meloni prijavljena Međunarodnom krivičnom sudu za saučesništvo u genocidu
Slobodna Evropa pre 31 dana
Italijanska premijerka Giorgia Meloni izjavila je u utorak da je protiv nje i još dva ministra podnesena tužba Međunarodnom krivičnom sudu zbog podrške Rima Izraelu. "Ja, ministar Crosetto (Guido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar… »
Đorđu krive za „saučesništvo u genocidu“: Premijerka Italije zajedno sa ministrima odbrane i spoljnih poslova na Međunarodnom…
Večernje novosti pre 30 dana
ITALIJANSKA premijerka Đorđa Meloni izjavila je da je, zajedno sa ministrima odbrane i spoljnih poslova Gvidom Krozetom i Antonijom Tajanijem prijavljena Međunarodnom krivičnon sudu u Hagu zbog „saučesništva u genocidu“ u Gazi. Melonijeva je za… »
Đorđa Meloni meta tužbe za saučesništvo u genocidu! Italijanska premijerka i ministri tuženi pred Međunarodnim krivičnim sudom…
Kurir pre 30 dana
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je sinoć da je protiv nje i još dva ministra podneta tužba Međunarodnom krivičnom sudu (MKS) zbog podrške Rima Izraelu. - Ja, ministar Krozeto (Gvido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar… »
Meloni tužena Međunarodnom krivičnom sudu zbog podrške Izraelu u genocidu
Radio 021 pre 30 dana
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da je protiv nje i još dva ministra podneta tužba Međunarodnom krivičnom sudu (MKS) zbog podrške Rima Izraelu. "Ja, ministar Kroseto (Gvido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar spoljnih… »
Vesti dana »
Beograd: Zbog radova na tramvajskim šinama, u Bulevaru kralja Aleksandra izmene u saobraćaju do 10. novembra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Spremite kišobrane: subota oblačna uz povremenu kišu, uveče prestanak padavina
Glas juga pre 43 minutajoš 2 povezane
Severina na koncertu u Zagrebu podržala Dijanu Hrku: Ta majka štrajkuje glađu jer godinu dana traži istinu i pravdu (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 1 povezana