Повезане вести

Мелони пријављена Међународном кривичном суду за саучесништво у геноциду

Мелони пријављена Међународном кривичном суду за саучесништво у геноциду

Слободна Европа пре 31 дана
Италијанска премијерка Гиоргиа Мелони изјавила је у уторак да је против ње и још два министра поднесена тужба Међународном кривичном суду због подршке Рима Израелу. "Ја, министар Цросетто (Гуидо, министар одбране), министар… »
Ђорђу криве за „саучесништво у геноциду“: Премијерка Италије заједно са министрима одбране и спољних послова на Међународном…

Ђорђу криве за „саучесништво у геноциду“: Премијерка Италије заједно са министрима одбране и спољних послова на Међународном…

Вечерње новости пре 30 дана
ИТАЛИЈАНСКА премијерка Ђорђа Мелони изјавила је да је, заједно са министрима одбране и спољних послова Гвидом Крозетом и Антонијом Тајанијем пријављена Међународном кривичнон суду у Хагу због „саучесништва у геноциду“ у Гази… »
Ђорђа Мелони мета тужбе за саучесништво у геноциду! Италијанска премијерка и министри тужени пред Међународним кривичним судом…

Ђорђа Мелони мета тужбе за саучесништво у геноциду! Италијанска премијерка и министри тужени пред Међународним кривичним судом…

Курир пре 31 дана
Италијанска премијерка Ђорђа Мелони изјавила је синоћ да је против ње и још два министра поднета тужба Међународном кривичном суду (МКС) због подршке Рима Израелу. - Ја, министар Крозето (Гвидо, министар одбране), министар… »
Мелони тужена Међународном кривичном суду због подршке Израелу у геноциду

Мелони тужена Међународном кривичном суду због подршке Израелу у геноциду

Радио 021 пре 31 дана
Италијанска премијерка Ђорђа Мелони изјавила је да је против ње и још два министра поднета тужба Међународном кривичном суду (МКС) због подршке Рима Израелу. "Ја, министар Кросето (Гвидо, министар одбране), министар Тајани… »

Вести дана »