Povezane vesti
Meloni kaže da je prijavljena Međunarodnom krivičnom sudu za saučesništvo u genocidu
Slobodna Evropa pre 9 sati
Italijanska premijerka Giorgia Meloni izjavila je u utorak da je protiv nje i još dva ministra podnesena tužba Međunarodnom krivičnom sudu zbog podrške Rima Izraelu. "Ja, ministar Crosetto (Guido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar… »
Đorđa Meloni meta tužbe za saučesništvo u genocidu! Italijanska premijerka i ministri tuženi pred Međunarodnim krivičnim sudom…
Kurir pre 8 sati
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je sinoć da je protiv nje i još dva ministra podneta tužba Međunarodnom krivičnom sudu (MKS) zbog podrške Rima Izraelu. - Ja, ministar Krozeto (Gvido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar… »
Meloni tužena Međunarodnom krivičnom sudu zbog podrške Izraelu u genocidu
Radio 021 pre 10 sati
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da je protiv nje i još dva ministra podneta tužba Međunarodnom krivičnom sudu (MKS) zbog podrške Rima Izraelu. "Ja, ministar Kroseto (Gvido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar spoljnih… »
Vesti dana »

Poslanici nakon pauze nastavili rad, optužuju jedni druge da će završiti na smetlištu istorije
Beta pre 46 minutajoš 48 povezanih

Nebojša Atanacković upozorava Uvođenje sankcija NIS-u podiže cenu goriva, a evo i zašto
Dnevnik pre 2 satajoš 50 povezanih

Putnički vozovi brzom prugom Beograd - Subotica prevezli prve putnike, promo period do 12. oktobra
RTV pre 2 satajoš 35 povezanih

"Otopljenje od ovog datuma, a pre toga nova tura snega": Prognoza Marka Čubrila za oktobar
Mondo pre 1 satjoš 46 povezanih