Povezane vesti

Meloni kaže da je prijavljena Međunarodnom krivičnom sudu za saučesništvo u genocidu

Meloni kaže da je prijavljena Međunarodnom krivičnom sudu za saučesništvo u genocidu

Slobodna Evropa pre 9 sati
Italijanska premijerka Giorgia Meloni izjavila je u utorak da je protiv nje i još dva ministra podnesena tužba Međunarodnom krivičnom sudu zbog podrške Rima Izraelu. "Ja, ministar Crosetto (Guido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar… »
Đorđa Meloni meta tužbe za saučesništvo u genocidu! Italijanska premijerka i ministri tuženi pred Međunarodnim krivičnim sudom…

Đorđa Meloni meta tužbe za saučesništvo u genocidu! Italijanska premijerka i ministri tuženi pred Međunarodnim krivičnim sudom…

Kurir pre 8 sati
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je sinoć da je protiv nje i još dva ministra podneta tužba Međunarodnom krivičnom sudu (MKS) zbog podrške Rima Izraelu. - Ja, ministar Krozeto (Gvido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar… »
Meloni tužena Međunarodnom krivičnom sudu zbog podrške Izraelu u genocidu

Meloni tužena Međunarodnom krivičnom sudu zbog podrške Izraelu u genocidu

Radio 021 pre 10 sati
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da je protiv nje i još dva ministra podneta tužba Međunarodnom krivičnom sudu (MKS) zbog podrške Rima Izraelu. "Ja, ministar Kroseto (Gvido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar spoljnih… »

Vesti dana »