Povezane vesti

Zvezda mi je dala Sve, A igranje za Srbiju je kruna karijere: Veljko Milosavljević otkrio koji klub voli u Engleskoj i šta…

Zvezda mi je dala Sve, A igranje za Srbiju je kruna karijere: Veljko Milosavljević otkrio koji klub voli u Engleskoj i šta…

Kurir pre 25 minuta
Kurir je još 27. septembra napisao da će selektor Dragan Stojković pozvati Veljka Milosavljevića u A reprezentaciju Srbije, za utakmice protiv Albanije i Andore u oktobru. Veljko Milosavljević našao se na spisku za ove mečeve, a njegova ovoletošnja priča… »
Veljko Milosavljević otvorio dušu: „Srbija kvalitetnija od Albanije – Pavlović mi je jedan od idola“ VIDEO

Veljko Milosavljević otvorio dušu: „Srbija kvalitetnija od Albanije – Pavlović mi je jedan od idola“ VIDEO

Nova pre 1 sat
Veljko Milosavljević, dete Crvene zvezde i fudbaler Bornmuta, novo je lice u taboru A reprezentacije Srbije pred meč sa Albanijom, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Novo lice samo kada je reč o A timu, ali staro lice kada je reč o… »
Veljko Milosavljević: "Nestvarno mi je..."

Veljko Milosavljević: "Nestvarno mi je..."

Sportske.net pre 26 minuta
Uvek je lepo videti neverovatan uspon u karijeri mladog igrača. To se dešavalo Veljku Milosavljeviću, mladom fudbaleru Bornmuta koji je sezonu počeo u Crvenoj zvezdi, a sada je dobio i poziv reprezentacije Srbije. "Sve se nekako brzo izdešavalo. Najpre… »
„Pokazaćemo Albancima da smo bolji“

„Pokazaćemo Albancima da smo bolji“

Sputnik pre 1 sat
Talentovani štoper Crvene zvezde koji je ovog leta prešao za Bornmut i pokazao koliko je zapravo igrački zreo, jer je već u prvom meču u Premijer ligi poneo epitet igrača utakmice, poručio je pred meč Srbije sa Albanijom, da će Orlovi pokazati na… »
"Zvezda, Premijer liga, reprezentacija - živim san"

"Zvezda, Premijer liga, reprezentacija - živim san"

B92 pre 1 sat
"Svi živimo da igramo za našu zemlju i da predstavljamo boje naše zastave u najboljem svetlu", izjavio je fudbalski reprezentativac Srbije Veljko Milosavljević uoči mečeva protiv Albanije i Andore u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine… »
Milosavljević: Svi živimo da igramo za našu zemlju (video)

Milosavljević: Svi živimo da igramo za našu zemlju (video)

Sportski žurnal pre 2 sata
„Imamo bolje igrače i kvalitetnija smo ekipa od Albanije“. Najbolja selekcija Srbije počela je u ponedeljak pripreme za mečeve protiv Albanije i Andore u K grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. Među njima je i Veljko Milosavljević (18), koji je… »
"Svi živimo da igramo za Srbiju"! Veljko Milosavljević pred meč sa Albanijom

"Svi živimo da igramo za Srbiju"! Veljko Milosavljević pred meč sa Albanijom

Večernje novosti pre 2 sata
Svi živimo da igramo za našu zemlju i da predstavljamo boje naše zastave u najboljem svetlu, izjavio je fudbalski reprezentativac Srbije Veljko Milosavljević uoči mečeva protiv Albanije i Andore u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. FOTO… »
Veljko Milosavljević se otvorio o debitanskom pozivu za Srbiju, Albaniji, Premijer ligi, Zvezdi...

Veljko Milosavljević se otvorio o debitanskom pozivu za Srbiju, Albaniji, Premijer ligi, Zvezdi...

Telegraf pre 2 sata
Srpski reprezentativac i fudbaler Bornmuta, Veljko Milosavljević, dobio je poziv u reprezentaciju Srbije, gde bi mogao da debituje na utakmici protiv Albanije u Leskovcu 11. novembra od 20.45 u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. On je sada tim… »
Veljko Milosavljević: Svi živimo da igramo za našu zemlju

Veljko Milosavljević: Svi živimo da igramo za našu zemlju

RTV pre 3 sata
STARA PAZOVA - Svi živimo da igramo za našu zemlju i da predstavljamo boje naše zastave u najboljem svetlu, izjavio je fudbalski reprezentativac Srbije Veljko Milosavljević uoči mečeva protiv Albanije i Andore u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026… »
Veljko Milosavljević, još jedno novo lice u taboru reprezentacije Srbije: "Živim san, Zvezda, Premijer liga, "A" selekcija"

Veljko Milosavljević, još jedno novo lice u taboru reprezentacije Srbije: "Živim san, Zvezda, Premijer liga, "A" selekcija"

Dnevnik pre 3 sata
Fudbaleri Srbije počeli su u ponedeljak pripreme za mečeve protiv Albanije i Andore u grupi K kvalifikacija za SP 2026. Još jedno novo lice u taboru naše A reprezentacije pred mečeve sa Albanijom i Andorom je Veljko Milosavljević. Novo lice samo kada je… »
Milosavljević: Kvalitetniji smo od Albanije, treba da gledamo samo sebe

Milosavljević: Kvalitetniji smo od Albanije, treba da gledamo samo sebe

RTS pre 3 sata
Reprezentativac Srbije Veljko Milosavljević kaže da je Albanija stvarno dobra ekipa, ali veruje da selekcija Srbije ima bolje igrače i da će u subotu u Leskovcu pokazati kvalitet na terenu. Fudbaleri Srbije počeli su u ponedeljak pripreme za mečeve… »
Veljko Milosavljević pričao o reprezentaciji Srbije, meču sa Albanijom, Premijer ligi, Zvezdi...

Veljko Milosavljević pričao o reprezentaciji Srbije, meču sa Albanijom, Premijer ligi, Zvezdi...

Euronews pre 4 sati
Život Veljka Milosavljevića u samo nekoliko meseci dobio je potpuno novu dimenziju. Igrao je kvalifikacije za Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom, zatim je usledio prelazak u Premijer ligu i debi za Bornmut, a kao šlag na tortu stigao je poziv u seniorsku… »
Veljko Milosavljević: Albanija je dobra ekipa, ali mi smo bolji

Veljko Milosavljević: Albanija je dobra ekipa, ali mi smo bolji

Sport klub pre 4 sati
Novo lice u taboru reprezentacije Srbije pred mečeve sa Albanijom i Andorom je Veljko Milosavljević. Sve se u karijeri Veljka MIlosavljevića brzo izdešavalo. Kvalifikacije za Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom, onda odlazak u najkvalitetniju ligu na svetu… »

Vesti dana »