Povezane vesti

Broja uoči meča u Leskovcu: „Najvažnije je da pobedimo!“

Broja uoči meča u Leskovcu: „Najvažnije je da pobedimo!“

Hot sport 08.10.2025
Mnogo se očekuje od njega! Leskovac će 11. oktobra od 20:45 biti domaćin napetog susreta kvalifikacija za Mundijal između Srbije i Albanije. Svoja očekivanja pred ovaj duel izneo je sjajni špic, Armando Broja. On već dugo ‘posti’ kada je reprezentacija u… »
"Srbija ima samo nekoliko dobrih igrača": Predsednik FS Albanije potcenio Piksijeve "orlove"

"Srbija ima samo nekoliko dobrih igrača": Predsednik FS Albanije potcenio Piksijeve "orlove"

Mondo 08.10.2025
Fudbaleri Srbije i Albanije odigraće direktan duel za drugo mesto u grupi K kvalfikacija za Svetsko prvenstvo 2026, u subotu od 20.45 na stadionu Dubočica u Leskovcu. Kao i uvek kada se sastaju ove dve reprezentacije ima tenzije, a dodatno ih je podigao… »
Iskusni albanski štoper poručuje: „Srbija ima veoma kvalitetne fudbalere!“

Iskusni albanski štoper poručuje: „Srbija ima veoma kvalitetne fudbalere!“

Hot sport 08.10.2025
Meč koji privlači dosta pažnje! Leskovac će 11. oktobra od 20:45 biti domaćin napetog susreta kvalifikacija za Mundijal između Srbije i Albanije. Uoči tog meča, Arlind Ajeti, rekao je: „Normalno je da emocije prate svaku utakmicu, mi ćemo se potruditi da… »
Albanci brutalno potcenili Srbiju! Piksijevim Orlovima ne treba veći motiv od ovoga: Imaju samo nekoliko kvalitetnih igrača...…

Albanci brutalno potcenili Srbiju! Piksijevim Orlovima ne treba veći motiv od ovoga: Imaju samo nekoliko kvalitetnih igrača...…

Kurir 08.10.2025
Fudbaleri Srbije dočekuju Albaniju u subotu (20.45) u Leskovcu u verovatno odlučujućoj utakmici za plasman u baraž za predstojeće Svetsko prvenstvo. Predsednik Fudbalskog saveza Albanije (FSHF), Armand Duka uveren da Albanija može da osvoji tri boda u… »
Albanci pred Srbiju: "Bićemo profesionalci, dosta emocija prate utakmicu"

Albanci pred Srbiju: "Bićemo profesionalci, dosta emocija prate utakmicu"

B92 08.10.2025
Bliži se duel Srbije i Albanije pa tako rastu i ambicije fudbalera koje sa klupe predvodi Silvinjo. Albanija pred utakmicu u Leskovcu ima dosta samopouzdanja u svojim redovima, a posebno kod Arlinda Ajetija i Armanda Broje. "Normalno je da emocije prate… »
Ne treba nam veći motiv! Albanci brutalno potcenili Srbiju pred duel u Leskovcu

Ne treba nam veći motiv! Albanci brutalno potcenili Srbiju pred duel u Leskovcu

Večernje novosti 08.10.2025
Predsednik FS Albanije Armand Duka govorio je za tamošnje medije pred susret sa Srbijom koji se u subotu od 20.45 igra u Leskovcu. FOTO: Tanjug/AP Duka je uveren da Albanija može da dobije Srbiju na jugu naše zemlje na stadionu Dubočica. - Ovo je veoma… »
Armand Duka, predsednik FS Albanije jasan: Imam dobar osećaj pred Leskovac

Armand Duka, predsednik FS Albanije jasan: Imam dobar osećaj pred Leskovac

Euronews 08.10.2025
Predsednik Fudbalskog saveza Albanije, Armand Duka, izjavio je da ima “dobar osećaj” pred kvalifikacioni duel sa Srbijom, koji će se odigrati 11. oktobra u Leskovcu. Duka je naglasio da za njega i tim ne postoje sporedne teme i da meč protiv Srbije… »
"Stižem na utakmicu u Leskovac i donosim zastavu OVK" Svetski skandal pred meč Srbija - Albanija, ovako nešto se ne pamti!

"Stižem na utakmicu u Leskovac i donosim zastavu OVK" Svetski skandal pred meč Srbija - Albanija, ovako nešto se ne pamti!

Kurir 08.10.2025
Fudbaleri Srbije dočekaće Albaniju u subotu u Leskovcu u sklopu kvalifikacija za Mundijal 2026. Kako se bliži utakmica koja može da odluči o drugom mestu u grupi K koje vodi u baraž, tako iz Albanije stiže sve više provokacija. Jasno je da će Albanci… »
Albanka spremna da napravi skandal: "Nabavila sam kartu, stižem u Leskovac, razviću zastavu OVK"

Albanka spremna da napravi skandal: "Nabavila sam kartu, stižem u Leskovac, razviću zastavu OVK"

FUDBALERI Srbije dočekuju Albaniju u Leskovcu. Utakmica će se igrati u subotu od 20.45, ulog je veliki, plasman na Svetsko prvenstvo u SAD. Mere bezbednosti su na nezapamćenom nivou, ali... FOTO: Profimedia Kako se bliži utakmica grupe "K" tako iz… »
Albanci: Protiv Srbije će biti emotivno, ali imamo šanse

Albanci: Protiv Srbije će biti emotivno, ali imamo šanse

Sport klub 08.10.2025
Reprezentativci Albanije Armando Broja i Arlind Ajeti veruju da će njihov tim pobediti Srbiju u Leskovcu. Ostala su još samo tri dana do istorijskog meča između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se održava u SAD… »
Prozivke Albanaca pred meč sa Srbijom u Leskovcu: "Imaju samo nekoliko kvalitetnih igrača, a mi..."

Prozivke Albanaca pred meč sa Srbijom u Leskovcu: "Imaju samo nekoliko kvalitetnih igrača, a mi..."

Telegraf 08.10.2025
Predsednik Fudbalskog saveza Albanije (FSHF), Armand Duka, izrazio je veliko poverenje da Albanija može da osvoji tri boda u predstojećoj utakmici protiv Srbije, koja se igra u subotu u Leskovcu od 20:45, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026… »
Zvezdin vezista pred duel sa tzv. Kosovom: „Takav pritisak može da probudi pravu reakciju i nadam se da će ovaj put biti…

Zvezdin vezista pred duel sa tzv. Kosovom: „Takav pritisak može da probudi pravu reakciju i nadam se da će ovaj put biti…

Hot sport 08.10.2025
Neće im biti lako! Fudbalska reprezentacija Slovenije nalazi se pred jednim od najvažnijih ispita u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo – u petak gostuje Kosovu u Prištini, u meču koji bi mogao da odluči o njenim daljim šansama za plasman. Posle tri… »
Albanac poreklom sa Kosova strahuje od dvojice Srba: Legenda Partizana mu je bio uzor, a o Orlovima ima samo poštovanje!

Albanac poreklom sa Kosova strahuje od dvojice Srba: Legenda Partizana mu je bio uzor, a o Orlovima ima samo poštovanje!

Kurir 08.10.2025
Fudbaleri Srbije dočekaće Albaniju u subotu od 20.45 časova u Leskovcu, u okviru kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2026. godine. Prva utakmica između ove dve selekcije odigrana je 7. juna u Tirani, a završena je nerešenim rezultatom 0:0… »
Elšnik oseća pritisak pred odlazak na Kosovo

Elšnik oseća pritisak pred odlazak na Kosovo

B92 08.10.2025
Reprezentacije Kosova i Slovenije u petak igraju vrlo važnu utakmicu u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo naredne godine. U grupi B, u kojoj su ove dve selekcije, Švajcarska je prva sa obe pobede u dva meča, Kosovo ima tri boda iz isto… »
Albanac posebno istakao dvojicu igrača Srbije pred dolazak u Leskovac: "Odlični su u svakom segmentu igre"

Albanac posebno istakao dvojicu igrača Srbije pred dolazak u Leskovac: "Odlični su u svakom segmentu igre"

Telegraf 08.10.2025
Albanski reprezentativac Arlind Ajeti, rođen u južnoj srpskoj pokrajini Kosovo, obratio se javnosti pred duel sa Srbijom, naglasivši da su svi u timu fokusirani, motivisani i da u Leskovac dolaze sa ciljem – da osvoje tri boda. Srbija i Albanija će se… »
Albanski fudbaler pred Srbiju: "Interesuje me samo jedna stvar"

Albanski fudbaler pred Srbiju: "Interesuje me samo jedna stvar"

Telegraf 08.10.2025
Fudbalska reprezentacija Albanije privodi kraju pripreme za meč protiv Srbije, koji će biti odigran 11. oktobra u Leskovcu, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Jedan od najistaknutijih albanskih fudbalera, Armando Broja, poručuje da je atmosfera… »
Veljko Milosavljević: "Nestvarno mi je..."

Veljko Milosavljević: "Nestvarno mi je..."

Sportske.net 08.10.2025
Uvek je lepo videti neverovatan uspon u karijeri mladog igrača. To se dešavalo Veljku Milosavljeviću, mladom fudbaleru Bornmuta koji je sezonu počeo u Crvenoj zvezdi, a sada je dobio i poziv reprezentacije Srbije. "Sve se nekako brzo izdešavalo. Najpre… »
Zvezda mi je dala Sve, A igranje za Srbiju je kruna karijere: Veljko Milosavljević otkrio koji klub voli u Engleskoj i šta…

Zvezda mi je dala Sve, A igranje za Srbiju je kruna karijere: Veljko Milosavljević otkrio koji klub voli u Engleskoj i šta…

Kurir 08.10.2025
Kurir je još 27. septembra napisao da će selektor Dragan Stojković pozvati Veljka Milosavljevića u A reprezentaciju Srbije, za utakmice protiv Albanije i Andore u oktobru. Veljko Milosavljević našao se na spisku za ove mečeve, a njegova ovoletošnja priča… »
Veljko Milosavljević otvorio dušu: „Srbija kvalitetnija od Albanije – Pavlović mi je jedan od idola“ VIDEO

Veljko Milosavljević otvorio dušu: „Srbija kvalitetnija od Albanije – Pavlović mi je jedan od idola“ VIDEO

Nova 08.10.2025
Veljko Milosavljević, dete Crvene zvezde i fudbaler Bornmuta, novo je lice u taboru A reprezentacije Srbije pred meč sa Albanijom, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Novo lice samo kada je reč o A timu, ali staro lice kada je reč o… »
„Pokazaćemo Albancima da smo bolji“

„Pokazaćemo Albancima da smo bolji“

Sputnik 08.10.2025
Talentovani štoper Crvene zvezde koji je ovog leta prešao za Bornmut i pokazao koliko je zapravo igrački zreo, jer je već u prvom meču u Premijer ligi poneo epitet igrača utakmice, poručio je pred meč Srbije sa Albanijom, da će Orlovi pokazati na… »
"Zvezda, Premijer liga, reprezentacija - živim san"

"Zvezda, Premijer liga, reprezentacija - živim san"

B92 08.10.2025
"Svi živimo da igramo za našu zemlju i da predstavljamo boje naše zastave u najboljem svetlu", izjavio je fudbalski reprezentativac Srbije Veljko Milosavljević uoči mečeva protiv Albanije i Andore u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine… »
Milosavljević: Svi živimo da igramo za našu zemlju (video)

Milosavljević: Svi živimo da igramo za našu zemlju (video)

Sportski žurnal 08.10.2025
„Imamo bolje igrače i kvalitetnija smo ekipa od Albanije“. Najbolja selekcija Srbije počela je u ponedeljak pripreme za mečeve protiv Albanije i Andore u K grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. Među njima je i Veljko Milosavljević (18), koji je… »
"Svi živimo da igramo za Srbiju"! Veljko Milosavljević pred meč sa Albanijom

"Svi živimo da igramo za Srbiju"! Veljko Milosavljević pred meč sa Albanijom

Svi živimo da igramo za našu zemlju i da predstavljamo boje naše zastave u najboljem svetlu, izjavio je fudbalski reprezentativac Srbije Veljko Milosavljević uoči mečeva protiv Albanije i Andore u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. FOTO… »
Veljko Milosavljević se otvorio o debitanskom pozivu za Srbiju, Albaniji, Premijer ligi, Zvezdi...

Veljko Milosavljević se otvorio o debitanskom pozivu za Srbiju, Albaniji, Premijer ligi, Zvezdi...

Telegraf 08.10.2025
Srpski reprezentativac i fudbaler Bornmuta, Veljko Milosavljević, dobio je poziv u reprezentaciju Srbije, gde bi mogao da debituje na utakmici protiv Albanije u Leskovcu 11. novembra od 20.45 u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. On je sada tim… »
Veljko Milosavljević: Svi živimo da igramo za našu zemlju

Veljko Milosavljević: Svi živimo da igramo za našu zemlju

RTV 08.10.2025
STARA PAZOVA - Svi živimo da igramo za našu zemlju i da predstavljamo boje naše zastave u najboljem svetlu, izjavio je fudbalski reprezentativac Srbije Veljko Milosavljević uoči mečeva protiv Albanije i Andore u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026… »
Milosavljević: Kvalitetniji smo od Albanije, treba da gledamo samo sebe

Milosavljević: Kvalitetniji smo od Albanije, treba da gledamo samo sebe

RTS 08.10.2025
Reprezentativac Srbije Veljko Milosavljević kaže da je Albanija stvarno dobra ekipa, ali veruje da selekcija Srbije ima bolje igrače i da će u subotu u Leskovcu pokazati kvalitet na terenu. Fudbaleri Srbije počeli su u ponedeljak pripreme za mečeve… »
Veljko Milosavljević, još jedno novo lice u taboru reprezentacije Srbije: "Živim san, Zvezda, Premijer liga, "A" selekcija"

Veljko Milosavljević, još jedno novo lice u taboru reprezentacije Srbije: "Živim san, Zvezda, Premijer liga, "A" selekcija"

Dnevnik 08.10.2025
Fudbaleri Srbije počeli su u ponedeljak pripreme za mečeve protiv Albanije i Andore u grupi K kvalifikacija za SP 2026. Još jedno novo lice u taboru naše A reprezentacije pred mečeve sa Albanijom i Andorom je Veljko Milosavljević. Novo lice samo kada je… »
Veljko Milosavljević: Albanija je dobra ekipa, ali mi smo bolji

Veljko Milosavljević: Albanija je dobra ekipa, ali mi smo bolji

Sport klub 08.10.2025
Novo lice u taboru reprezentacije Srbije pred mečeve sa Albanijom i Andorom je Veljko Milosavljević. Sve se u karijeri Veljka MIlosavljevića brzo izdešavalo. Kvalifikacije za Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom, onda odlazak u najkvalitetniju ligu na svetu… »
Veljko Milosavljević pričao o reprezentaciji Srbije, meču sa Albanijom, Premijer ligi, Zvezdi...

Veljko Milosavljević pričao o reprezentaciji Srbije, meču sa Albanijom, Premijer ligi, Zvezdi...

Euronews 08.10.2025
Život Veljka Milosavljevića u samo nekoliko meseci dobio je potpuno novu dimenziju. Igrao je kvalifikacije za Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom, zatim je usledio prelazak u Premijer ligu i debi za Bornmut, a kao šlag na tortu stigao je poziv u seniorsku… »

Vesti dana »