Povezane vesti

"Odmah su zvali iz bolnice" Srceparajuća ispovest vozača Halida Bešlića, otkrio detalje o njegovoj borbi s bolešću

"Odmah su zvali iz bolnice" Srceparajuća ispovest vozača Halida Bešlića, otkrio detalje o njegovoj borbi s bolešću

Alo pre 17 minuta
Pevačev vozač otkrio detalje o njegovom zdravstvenom stanju pred smrt. Legendarni pevač Halid Bešlić preminuo je juče, 7. oktobra, u 71. godini, nakon kratke i teške bolesti. Sada je o njegovom zdravstvenom stanju progovorio njegov vozač, koji je bio uz… »
Pokrenuta inicijativa u Sarajevu: Poznata ulica mogla bi da nosi ime Halida Bešlića

Pokrenuta inicijativa u Sarajevu: Poznata ulica mogla bi da nosi ime Halida Bešlića

Telegraf pre 27 minuta
Legendarni pevač Halid Bešlić preminuo je 7. oktobra u 71. godini, a njegovi prijatelji, kolege i porodica neutešni su nakon njegovog odlaska. Za manje od 24 sata od smrti, pokrenute su dve značajne inicijative u znak sećanja na Halida Bešlića. Prva je… »
"Video sam ga pre smrti" Svedok poslednjih dana Halida Bešlića otkriva detalje iz bolnice

"Video sam ga pre smrti" Svedok poslednjih dana Halida Bešlića otkriva detalje iz bolnice

Alo pre 58 minuta
Čovek koji je ležao s Halidom u bolnici o njegovim poslednjim danima. Legendarni pevač Halid Bešlić preminuo je juče, 7. oktobra, u 71. godini, nakon kratke i teške bolesti, a vest o njegovom odlasku potresla je ceo region. Midhat Čejvanović, kojeg su… »
"Nisam slutila da će biti..." Komšinica Halida Bešlića o njegovim poslednjim trenucima: "Imao je mnogo volje za životom"

"Nisam slutila da će biti..." Komšinica Halida Bešlića o njegovim poslednjim trenucima: "Imao je mnogo volje za životom"

Alo pre 1 sat
Ceo region i dalje tuguje za legendom narodne muzike. Halid Bešlić preminuo je 7. oktobra 2025. godine nakon duge borbe sa opakom bolešću, kancerom jetre. Ceo region i dalje tuguje za legendom narodne muzike, a mediji su danas posetili zaseok Vrapci, kod… »
Potresna ispovest vozača Halida Bešlića, otkrio sve o njegovoj borbi s bolešću: "Odmah su zvali iz bolnice..."

Potresna ispovest vozača Halida Bešlića, otkrio sve o njegovoj borbi s bolešću: "Odmah su zvali iz bolnice..."

Telegraf pre 1 sat
Legendarni pevač Halid Bešlić preminuo je juče, 7. oktobra, u 71. godini, nakon kratke i teške bolesti. Sada je o njegovom zdravstvenom stanju progovorio njegov vozač, koji je bio uz njega tokom poslednjih meseci. - Još nisam svestan šta se sve dogodilo… »
(Video) "bolest ga je namučila": Viki Miljković o poslednjem susretu sa Halidom Bešlićem: "prepoznala sam to, život me je…

(Video) "bolest ga je namučila": Viki Miljković o poslednjem susretu sa Halidom Bešlićem: "prepoznala sam to, život me je…

Blic pre 2 sata
Odlazak Halida Bešlića potresao je region, a naročito muzičku scenu i kolege koji su imali prilike da sarađuju sa njim. Pevačica Viki Miljković je u razgovoru za “Blic” otkrila da su se nedavno videli, da je Halida bolest namučila, te da je i sama prošla… »
"Dokle više? Dosta je! Saša, moj brat, sada halid..." Viki Miljković neutešna zbog odlaska Bešlića: Dao mi je mnogo saveta, on…

"Dokle više? Dosta je! Saša, moj brat, sada halid..." Viki Miljković neutešna zbog odlaska Bešlića: Dao mi je mnogo saveta, on…

Kurir pre 2 sata
Muzička zvezda Viki Miljković suočila se sa još jednim velikim gubitkom odlaskom Halida Bešlića. - Prosto sam utrnula više što se toga tiče. U ovoj godini, koja nikako da se završi više, izgubila sma mog velikog prijatelja Sašu Popovića, mog rođenog… »
Zorica Brunclik briznula u plač na pitanje o Halidu: Otkrila zašto neće ići na sahranu

Zorica Brunclik briznula u plač na pitanje o Halidu: Otkrila zašto neće ići na sahranu

Mondo pre 2 sata
Zorica se danas, 8. oktobra, pojavila na snimanju nove emisije "Pinkove zvezde", a pred kamerama se slomila zbog Halidove smrti. Kako je na samom početku rekla, na sahranu neće ići - "jer to ne bi mogla da izdrži". "Ne, ne! Ne bih mogla to da izdržim. Mi… »
"Čovek umro za dva meseca": Viki Miljković otkrila koliko je Halidova bolest brzo napredovala

"Čovek umro za dva meseca": Viki Miljković otkrila koliko je Halidova bolest brzo napredovala

Telegraf pre 2 sata
Legendarni pevač narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je juče, 7. oktobra, u Sarajevu. Nakon kratke i teške bolesti, Halid nas je napustio u 71. godini života. Ova vest je potresla estradnu javnu scenu, te su se mnoge njegove kolege oglašavale. Ovaj… »
Viki ne može da se pomiri sa odlaskom kolega: "Ima li kraja više ovome, dosta je"

Viki ne može da se pomiri sa odlaskom kolega: "Ima li kraja više ovome, dosta je"

Mondo pre 3 sata
Pevačica i članica žirija Pinkovih zvezda, Viki Miljković, suočila se sa još jednim velikim gubitkom odlaskom Halida Bešlića. "Prosto sam utrnula više što se toga tiče. U ovoj godini, koja nikako da se završi više, izgubila sam mog velikog prijatelja… »
Ne bih to izdržala: Zorica Brunclik ne ide na sahranu Halida Bešlića (foto)

Ne bih to izdržala: Zorica Brunclik ne ide na sahranu Halida Bešlića (foto)

Večernje novosti pre 3 sata
ZVEZDA narodne muzike Zorica Brunclik pojavila se danas na snimanju emisije, a tom prilikom je pričala o legendarnom pevaču Halidu Bešliću koji je izgubio bitku u 71. godini. Foto: Novosti Zorica je o njemu govorila na ivici suza, a priznala je po čemu… »
Otišao je veliki čovek: Viki Miljković se oprostila od Halida Bešlića emotivnim rečima, godinama su bili prijatelji (foto)…

Otišao je veliki čovek: Viki Miljković se oprostila od Halida Bešlića emotivnim rečima, godinama su bili prijatelji (foto)…

MUZIČKA zvezda Viki Miljković suočila se sa još jednim velikim gubitkom odlaskom Halida Bešlića. Foto: Zoran Kuzmanović Munja - Prosto sam utrnula više što se toga tiče. U ovoj godini, koja nikako da se završi više, izgubila sma mog velikog prijatelja… »
Ne mogu da sakriju tugu: Žiri "Pinkovih zvezda" u suzama zbog Halida Bešlića (foto)

Ne mogu da sakriju tugu: Žiri "Pinkovih zvezda" u suzama zbog Halida Bešlića (foto)

PEVAČ narodne muzike Halid Bešlić preminuo je juče, 7. oktobra u 72. godini, posle teške bolesti. Foto: Novosti Ekipa "Večernjih novosti" našla se na licu mesta tokom snimajućeg dana emisije "Pinkove zvezde" i tom prilikom pričala sa članovima žirija, sa… »
Zorica Brunclik ne ide na sahranu halida bešlića: Pevačica na ivici suza: "Ne bih to izdržala" (video)

Zorica Brunclik ne ide na sahranu halida bešlića: Pevačica na ivici suza: "Ne bih to izdržala" (video)

Blic pre 5 sati
Pevačica Zorica Brunclik pojavila se danas na snimanju emisije, a tom prilikom je pričala o legendarnom pevaču Halidu Bešliću koji je izgubio bitku u 71. godini. Zorica je o njemu govorila na ivici suza, a priznala je po čemu će ga najviše pamtiti. - Ne… »
Zorica Brunclik otkrila zašto neće ići na sahranu Halida Bešlića

Zorica Brunclik otkrila zašto neće ići na sahranu Halida Bešlića

Nova pre 5 sati
Halid Bešlić, koji je preminuo juče nakon teške bolesti, bio je njen dugogodišnji prijatelj, te se sada prisetila njihovog upoznavanja, kao i uspomena na voljenog prijatelja i kolegu. Nakon vesti o smrti Halida Bešlića, Zorica se oglasila i otkrila kako… »
"Neću ići na sahranu, ne bih to izdržala" Zorica Brunclik u suzama otkrila šta je Halid učinio za nju, nikad mu to neće…

"Neću ići na sahranu, ne bih to izdržala" Zorica Brunclik u suzama otkrila šta je Halid učinio za nju, nikad mu to neće…

Kurir pre 5 sati
Pevačica Zorica Brunclik pojavila se na snimanju " Pinkovih zvezda", a iako je na očima imala crne naočare, nije mogla da sakrije suze zbog smrti kolege. Halid Bešlić, koji je preminuo juče nakon teške bolesti, bio je njen dugogodišnji prijatelj, te se… »
"Rekao je da će doći kod mene kad završi preglede, nisam to dočekala" Pevačica ide u Sarajevo na Halidovu sahranu: "Ne zanima…

"Rekao je da će doći kod mene kad završi preglede, nisam to dočekala" Pevačica ide u Sarajevo na Halidovu sahranu: "Ne zanima…

Alo pre 5 sati
Pevačica ne krije tugu. Pevačica Violeta Viki Miljković stigla je na snimanje Pinkovih zvezda u ne tako dobrom raspoloženju, pa se tako čini da je pevačica teško prihvatila gubitak na estradi koji se dogodio juče, kada nas je napustio Halid Bešlić. -… »
"Ne bih mogla da izdržim njegovu sahranu" Zorica Brunclik se slomila pred kamerama na pomen Halida Bešlića

"Ne bih mogla da izdržim njegovu sahranu" Zorica Brunclik se slomila pred kamerama na pomen Halida Bešlića

Alo pre 5 sati
Zorica Brunclik se slomila pred kamerama na pomen Halida Bešlića. Pevačica Zorica Brunclik nije krila tugu pred kamerama, te je otkrila po čemu će pamtiti pevača Halida Bešlića koji nas je napustio u 72. godini života. - Nikako ne bih mogla da izdržim da… »
Zorica Brunclik ne ide na sahranu Halida Bešlića! Briznula u plač pred kamerama: "Ne bih mogla da izdržim"

Zorica Brunclik ne ide na sahranu Halida Bešlića! Briznula u plač pred kamerama: "Ne bih mogla da izdržim"

Telegraf pre 6 sati
Zbog prerane smrti Halida Bešlića, ceo Balkan tuguje, a njegova koleginica Zorica Brunclik rasplakala se pred kamerama danas, dan nakon njegove smrti. Zorica se, naime, danas, 8. oktobra pojavila na snimanju nove emisije Pinkove zvezde, a pred kamerama… »

Vesti dana »