Povezane vesti
Zelenski: Odobrene asimetrične operacije Službe bezbednosti Ukrajine protiv Rusije
Kurir pre 1 dan
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski objavio je da je odobrio plan za „asimetrične specijalne operacije“ Službe bezbednosti Ukrajine protiv Rusije. - Što se tiče naših operacija, odobrio sam Službi bezbednosti Ukrajine neke planove, naše asimetrične… »
"Oni se bore na frontu" Zelenski: Danas je bio dobar izveštaj (video)
Alo pre 5 sati
Predsednik Ukrajine Volodomir Zelenski oglasio se na Telegramu. "Danas je bio dobar izveštaj Vasila Maljuka, šefa Službe bezbednosti Ukrajine. A o našim operacijama: odobrio sam neke planove za Službu, naše asimetrične odgovore na ruski rat. Takođe smo… »
Zelenski prelomio: Odobrene „asimetrične“ operacije Službe bezbednosti Ukrajine protiv Rusije
Večernje novosti pre 4 sati
Vladimir Zelenski objavio je da je odobrio plan za „asimetrične specijalne operacije“ Službe bezbednosti Ukrajine protiv Rusije. Foto: Profimedia/Ilustracija - Što se tiče naših operacija, odobrio sam Službi bezbednosti Ukrajine neke planove, naše… »
Vesti dana »

Tramp: Izrael i Hamas postigli dogovor o prvoj fazi plana za okončanje borbi i oslobađanje talaca
Beta pre 5 minutajoš 4 povezane

Petković odgovorio Vjosi Omani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

"Moja misija je završena": Lekorni odlazi, Makron će u narednih 48 sati imenovati novog premijera Francuske
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Veliki požar zahvatio dve porodične kuće u Zemunu: Vatrogasci na terenu (video)
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana