Povezane vesti
Zelenski: Odobrene asimetrične operacije Službe bezbednosti Ukrajine protiv Rusije
Kurir 08.10.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski objavio je da je odobrio plan za „asimetrične specijalne operacije“ Službe bezbednosti Ukrajine protiv Rusije. - Što se tiče naših operacija, odobrio sam Službi bezbednosti Ukrajine neke planove, naše asimetrične… »
"Oni se bore na frontu" Zelenski: Danas je bio dobar izveštaj (video)
Alo 08.10.2025
Predsednik Ukrajine Volodomir Zelenski oglasio se na Telegramu. "Danas je bio dobar izveštaj Vasila Maljuka, šefa Službe bezbednosti Ukrajine. A o našim operacijama: odobrio sam neke planove za Službu, naše asimetrične odgovore na ruski rat. Takođe smo… »
Zelenski prelomio: Odobrene „asimetrične“ operacije Službe bezbednosti Ukrajine protiv Rusije
Večernje novosti 08.10.2025
Vladimir Zelenski objavio je da je odobrio plan za „asimetrične specijalne operacije“ Službe bezbednosti Ukrajine protiv Rusije. Foto: Profimedia/Ilustracija - Što se tiče naših operacija, odobrio sam Službi bezbednosti Ukrajine neke planove, naše… »
Vesti dana »
Srbija i nelegalna gradnja: Kako podneti prijavu za legalizaciju po novom zakonu
Nova ekonomija pre 17 minutajoš 35 povezanih
Novi rat zemalja koje je Tramp "pomirio"! Kraljevska vojska digla borbene avione, ispaljene rakete, ima mrtvih, roditelji u panici trče po decu u školu (video)
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
Zelenski: Ukrajina, Rusija i SAD nemaju jedinstven stav o Donbasu
Politika pre 18 minutajoš 43 povezane