Povezane vesti
"Potpuno razumem staniju" Aneli Ahmić ključa od besa zbog Maje i Luke, šokirala priznanjem: "Skroz me je razočarao"
Alo 08.10.2025
Aneli besna kao ris. Od samog početka rijalitija Elita 9 veliku pažnju privlače sukobi između Asmina Durdžića i Luke Vujovića. Ahmićeva se sada oglasila i otkrila kako vidi učešće svog verenika u rijalitiju, kao i da li mu nešto zamera. Instagram -… »
"Potpuno razumem staniju" Aneli Ahmić van sebe zbog Maje i Luke, šokirala priznanjem: "Skroz me je razočarao"
Alo 08.10.2025
Aneli besna kao ris. Od samog početka rijalitija Elita 9 veliku pažnju privlače sukobi između Asmina Durdžića i Luke Vujovića. Ahmićeva se sada oglasila i otkrila kako vidi učešće svog verenika u rijalitiju, kao i da li mu nešto zamera. Instagram -… »
"Bolelo bi me ako me povredi" Velika ispovest Aneli Ahmić: Staniju potpuno razumem, a ne sviđa mi se šta Luka radi sa Majom
Kurir 08.10.2025
Od samog početka rijalitija " Elita 9" veliku pažnju privlače sukobi Asmina Durdžića i Luke Vujovića. Mediji su pozvali Aneli Ahmić, kako bi od nje saznali kako joj izgleda učešće njenog verenika i da li mu nešto zamera. - Lukino učešće mi se čini 60% od… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za nedelju, 25. januar: Upozorenje na jaku košavu i ledenu kišu
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
"Hoćemo novac nazad, i to odmah!" Oglasio se Tramp povodom pucnjave u Minesoti: Spominje ilegalne i nasilne strance, ubijeni muškarac bio državljanin SAD
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Anastasija Ražnatović puca od ponosa: Nakon Gudeljevog meča se oglasila i pokazala kolika mu je podrška
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Taki se hitno oglasio nakon Asminovih pretnji, Majin otac prozvao Durdžića: "On je odlepio, osuđen je na nju"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana