Povezane vesti
"Potpuno razumem staniju" Aneli Ahmić ključa od besa zbog Maje i Luke, šokirala priznanjem: "Skroz me je razočarao"
Alo 08.10.2025
Aneli besna kao ris. Od samog početka rijalitija Elita 9 veliku pažnju privlače sukobi između Asmina Durdžića i Luke Vujovića. Ahmićeva se sada oglasila i otkrila kako vidi učešće svog verenika u rijalitiju, kao i da li mu nešto zamera. Instagram -… »
"Potpuno razumem staniju" Aneli Ahmić van sebe zbog Maje i Luke, šokirala priznanjem: "Skroz me je razočarao"
Alo 08.10.2025
Aneli besna kao ris. Od samog početka rijalitija Elita 9 veliku pažnju privlače sukobi između Asmina Durdžića i Luke Vujovića. Ahmićeva se sada oglasila i otkrila kako vidi učešće svog verenika u rijalitiju, kao i da li mu nešto zamera. Instagram -… »
"Bolelo bi me ako me povredi" Velika ispovest Aneli Ahmić: Staniju potpuno razumem, a ne sviđa mi se šta Luka radi sa Majom
Kurir 08.10.2025
Od samog početka rijalitija " Elita 9" veliku pažnju privlače sukobi Asmina Durdžića i Luke Vujovića. Mediji su pozvali Aneli Ahmić, kako bi od nje saznali kako joj izgleda učešće njenog verenika i da li mu nešto zamera. - Lukino učešće mi se čini 60% od… »
Vesti dana »
Ovo su dečaci Bogdan i Marko koji su poginuli u Banji Koviljači! Ceo grad zanemeo od tuge: "Golfom" se zakucali u drvo i stradali na licu mesta (foto)
Blic pre 38 minutajoš 30 povezanih
Tramp povodom Dana nezavisnosti razgovarao s Putinom, Zelenskim, Netanjahuom, kraljem Čarlsom
Beta pre 3 satajoš 38 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Pravo u centar pre 2 satajoš 27 povezanih
Ukrajinci digli u vazduh vojni aerodrom, Rusi odmah uzvratili istom merom
NIN pre 18 minutajoš 24 povezane
Srbija protiv Amerike u finalu Mundobasketa: Kad se igra, gde je prenos i zašto je citat Nebojše Glogovca bitan
Mondo pre 33 minutajoš 28 povezanih