Povezane vesti
Profesorka Popović o sankcijama NIS-u: Svaki normalan predsednik bi napravio novu, domaću kompaniju
N1 Info 09.10.2025
"Sankcije NIS-u nisu mogle da se spreče, jer su u pitanju velika svetska pitanja. Međutim, mi smo mogli da nađemo drugi put i način kako da se snabdevamo naftom. Kada bi se rusko ućešće u NIS-u smanjilo ne bi bilo sankcija. Ali veliki je problem što Rusi… »
Da li je Vučić mogao da spreči sankcije: Profesorka Popović o tome šta nas verovatno čeka
Radio 021 09.10.2025
Sankcije NIS-u nisu mogle da se spreče, jer su u pitanju velika svetska pitanja. Međutim, mi smo mogli da nađemo drugi put i način kako da se snabdevamo naftom, smatra profesorka Danica Popović. Kako je Popović rekla za N1, kada bi se rusko ućešće u… »
Danica Popović o sankcijama NIS-u: Svaki normalan predsednik bi napravio novu, domaću kompaniju
Nova 09.10.2025
"Sankcije NIS-u nisu mogle da se spreče, jer su u pitanju velika svetska pitanja. Međutim, mi smo mogli da nađemo drugi put i način kako da se snabdevamo naftom. Kada bi se rusko ućešće u NIS-u smanjilo ne bi bilo sankcija. Ali veliki je problem što Rusi… »
Vesti dana »
Ovako izgleda tabela Superlige posle poraza Zvezde i pobede Partizana: Crno-beli na korak do jesenje titule
Telegraf pre 20 minutajoš 106 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
Radio 021 pre 7 satijoš 28 povezanih
"Obaraćemo ruske avione i dronove": Ovakvu pretnju Putin nije dobio od početka rata u Ukrajini
Mondo pre 3 satajoš 51 povezana
Danas počinje legalizacija po novim pravilima: Evo šta je potrebno da bi bili "svoj na svome"
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane