Povezane vesti
Profesorka Popović o sankcijama NIS-u: Svaki normalan predsednik bi napravio novu, domaću kompaniju
N1 Info pre 8 dana
"Sankcije NIS-u nisu mogle da se spreče, jer su u pitanju velika svetska pitanja. Međutim, mi smo mogli da nađemo drugi put i način kako da se snabdevamo naftom. Kada bi se rusko ućešće u NIS-u smanjilo ne bi bilo sankcija. Ali veliki je problem što Rusi… »
Da li je Vučić mogao da spreči sankcije: Profesorka Popović o tome šta nas verovatno čeka
Radio 021 pre 8 dana
Sankcije NIS-u nisu mogle da se spreče, jer su u pitanju velika svetska pitanja. Međutim, mi smo mogli da nađemo drugi put i način kako da se snabdevamo naftom, smatra profesorka Danica Popović. Kako je Popović rekla za N1, kada bi se rusko ućešće u… »
Danica Popović o sankcijama NIS-u: Svaki normalan predsednik bi napravio novu, domaću kompaniju
Nova pre 8 dana
"Sankcije NIS-u nisu mogle da se spreče, jer su u pitanju velika svetska pitanja. Međutim, mi smo mogli da nađemo drugi put i način kako da se snabdevamo naftom. Kada bi se rusko ućešće u NIS-u smanjilo ne bi bilo sankcija. Ali veliki je problem što Rusi… »
Vesti dana »

Zelenski objavio da se sastao sa američkim proizvođačima raketnih sistema Patriot i Tomahavk
Beta pre 1 satjoš 60 povezanih

Objavljene nove cene goriva: Pojeftinili i dizel i benzin
Nova ekonomija pre 5 minutajoš 23 povezane

Vučić: Fruškogorski koridor će biti završen 2027. godine
Nova ekonomija pre 10 minutajoš 16 povezanih

Otišao je Ejs Frili, gitarista grupe KISS: Legenda glam roka preminula nakon nesreće u studiju
Luftika pre 1 satjoš 16 povezanih