Povezane vesti
Oglasio se halidov prijatelj! Evo šta se dešava s porodicom Bešlić, otkrio kako su protekli njegovi poslednji dani: Došao sam…
Kurir pre 4 dana
Bosanskohercegovački tekstopisac Fahrudin Pecikoza sarađivao je sa Halidom Bešlićem, a sada je ispričao detalje njihovog druženja. On se, naime, prisetio legendarnog pevača koji je preminuo 7. oktobra u 72. godini nakon teške bolesi. - Kako sam? Kako ću… »
"Sejda je loše, ali je jaka žena" Bešlićev bliski prijatelj otkrio neutešne reči i poslednji razgovor koji neće zaboraviti…
Dnevnik pre 4 dana
Bosanskohercegovački tekstopisac Fahrudin Pecikoza sarađivao je sa Halidom Bešlićem, a sada je ispričao detalje njihovog druženja. Kako sam? Kako ću biti... Život ide dalje, mora da se nastavi, ali posle ovoga će stati mnogo stvari. Halid je poslednjim… »
Udovica halida bešlića u lošem stanju Otkriveni detalji nakon njegove smrti: "Ne mogu više, razumite me"
Alo pre 4 dana
Sejda je jedno vreme bila u istoj bolnici u kojoj se lečio i pokojni Bešlić. Bosanskohercegovački tekstopisac Fahrudin Pecikoza sarađivao je sa Halidom Bešlićem, a sada je ispričao detalje njihovog druženja. - Kako sam? Kako ću biti... Život ide dalje… »
Vesti dana »

"Sukob nije gotov": Oglasio se Lavrov nakon što je Tramp potpisao primirje: "Kraj podrazumeva granice iz 1967. godine"
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih

Bivši ambasador Crne Gore u Srbiji doživeo saobraćajku: Tarzan Milošević u teškom stanju
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Poznato kada bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi započinje izdržavanje zatvorske kazne
Danas pre 5 satijoš 1 povezana