Povezane vesti
"Drugi me boje u crno" Jovana Jeremić najavila rođendan čak 15 dana ranije i šokirala priznanjem
Alo pre 3 dana
Jovana se oglasila porukom na svom Instagram profilu, pozivajući pratioce da prate njen poseban dan. Voditeljka Jovana Jeremić 25. oktobra slavi 35. rođendan, a već je počela da najavljuje proslavu. Jovana se oglasila porukom na svom Instagram profilu… »
Jovana Jeremić najavila svoj jubilarni rođendan 15 dana ranije, a sada otkrila planove: Biram da budem crvena!
Telegraf pre 3 dana
Voditeljka Jovana Jeremić uskoro puni 35 godina, a već je na Instagramu počela da najavljuje proslavu svog jubileja. Jovana Jeremić oglasila se porukom na Instagramu. - Ceo univerzum u jednom pogledu. Uskoro jubilarnih 35. Ja sam još više devojčica koja… »
Vesti dana »

Ukinut zatvorski pritvor studentu Bogdanu Jovičiću, dobio tri meseca kućnog pritvora
Beta pre 3 satajoš 21 povezana

Tramp potpisao mirovni sporazum: "Sprečićemo Treći svetski rat!" Objavljeni potresni snimci susreta talaca sa porodicama (foto/video)
Kurir pre 54 minutajoš 159 povezanih

Hamas oslobodio sve žive taoce, Izrael pustio na slobodu palestinske zatvorenike
BBC News pre 49 minutajoš 44 povezane

Svi gledaju u fatalnu plavušu u vatreno crvenoj haljini mma: borac sa prezgodnom ženom stigao na svadbu kod Uroša Živkovića: Sve vrvi od estradnih parova
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih

Fon der Lajen: Zapadni Balkan sve bliži evropskom tržištu, vreme za ulaganje u region
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih