Povezane vesti
"Drugi me boje u crno" Jovana Jeremić najavila rođendan čak 15 dana ranije i šokirala priznanjem
Alo 09.10.2025
Jovana se oglasila porukom na svom Instagram profilu, pozivajući pratioce da prate njen poseban dan. Voditeljka Jovana Jeremić 25. oktobra slavi 35. rođendan, a već je počela da najavljuje proslavu. Jovana se oglasila porukom na svom Instagram profilu… »
Jovana Jeremić najavila svoj jubilarni rođendan 15 dana ranije, a sada otkrila planove: Biram da budem crvena!
Telegraf 09.10.2025
Voditeljka Jovana Jeremić uskoro puni 35 godina, a već je na Instagramu počela da najavljuje proslavu svog jubileja. Jovana Jeremić oglasila se porukom na Instagramu. - Ceo univerzum u jednom pogledu. Uskoro jubilarnih 35. Ja sam još više devojčica koja… »
Vesti dana »
RHMZ aktivirao narandžasti i žuti meteoalarm, pred nama tropski dan
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih
Norveška i Francuska za prvo mesto u grupi (21.00, RTS1), Irak i Senegal za prve bodove
RTS pre 1 satjoš 47 povezanih
Više od 50.000 nestalih u Venecueli: Krici odjekuju razorenim gradovima, narod spava na ulicama, počele pljačke (Video)
Mondo pre 36 minutajoš 19 povezanih
Japan i Švedska bratski do prolaza, imamo kandidata i za najgori tim Mundijala: Holandska grupa saznala epilog!
Hot sport pre 26 minutajoš 16 povezanih
Zatvaranje ulica zbog skupa u centru Beograda od petka do ponedeljka: Spisak autobuskih linija koje menjaju trasu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 8 povezanih