Povezane vesti
Tramp: Niko, niko, kao ja; "Uradio sam to..."
B92 10.10.2025
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je sinoć da nije rešavao ratove da bi osvojio Nobelovu nagradu za mir, već da bi spasao živote, i naglasio da nema stav po pitanju eventualne palestinske državnosti. "Niko u istoriji nije zaustavio osam ratova u periodu… »
Tramp: Nisam rešavao ratove zbog Nobelove nagrade, nego da spasim živote
N1 Info 10.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je sinoć da nije rešavao ratove da bi osvojio Nobelovu nagradu za mir, već da bi spasao živote, i naglasio da nema stav po pitanju eventualne palestinske državnosti. "Niko u istoriji nije… »
"Niko u istoriji nije zaustavio osam ratova za devet meseci": Tramp izjavio da nije rešavao ratove zbog Nobelove nagrade, nego…
Blic 09.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je danas da nije rešavao ratove da bi osvojio Nobelovu nagradu za mir, već da bi spasao živote i naglasio da nema stav po pitanju eventualne palestinske državnosti. "Niko u istoriji nije… »
Vesti dana »
U raketnim napadima na jug Izraela 175 povređenih; Iran: Uspostavili smo dominaciju nad izraelskim nebom
RTS pre 8 minutajoš 31 povezana
Danas ključni izbori u Sloveniji. Otvorena biračka mesta, Golob i Janša u velikom okršaju
Blic pre 53 minutajoš 9 povezanih
Danas su Mladenci – praznik Svetih 40 mučenika: Običaji koje mladi bračni parovi ne smeju da preskoče
Glas juga pre 33 minutajoš 13 povezanih
Skandalozne tvrdnje Dončića: Vređao mi je porodicu na srpskom, NBA centar se odmah oglasio (video)
Večernje novosti pre 23 minutajoš 15 povezanih