Povezane vesti

Zvezda nokautirala šampiona Evrope! "Ovo je samo jedna pobeda"; Kalinić: "Nekad su potrebne promene" VIDEO

Zvezda nokautirala šampiona Evrope! "Ovo je samo jedna pobeda"; Kalinić: "Nekad su potrebne promene" VIDEO

B92 pre 7 dana
Košarkaši Crvene zvezde su savladali Fenerbahče u gostima sa 86:81, u okviru 3. kola Evrolige. Zvezda je kontrolisala meč sve vreme, ni u jednom trenutku Fenerbahče nije došao do vođstva. Bilo je "turbulencije" i drame na kraju. Crveno-beli su odigrali… »
Crvena zvezda objavila cene ulaznica za evroligu: Karte jeftinije za Žalgiris

Crvena zvezda objavila cene ulaznica za evroligu: Karte jeftinije za Žalgiris

Dnevnik pre 7 dana
Košarkaški klub Crvena zvezde pustio je u prodaju karte u susret predstojećem duplom kolu Evrolige, uz revidirane cene. Crveno-beli će nakon gostovanja aktuelnom prvaku Evrope, ekipi Fenerbahčea (petak u 19:45), u narednoj nedelji dočekati ekipe… »
Moneke: Moje srce ne mogu da izmere (video)

Moneke: Moje srce ne mogu da izmere (video)

Sportski žurnal pre 7 dana
Zvezda je pobedila Fenerbahče u Istanbulu (86:81) i upisala prvu pobedu u sezoni. Čima Moneke je sa 20 poena i 12 skokova doprineo pobedi Zvezde (86:81) nad prvakom Evrope Fenerbahčeom u Istanbulu. - Treneru Sferopulos nedostaješ mi. Trener TT (Tomislav… »
Zvezda na krilima Monekea u Istanbulu pobedila prvaka Evrope (video)

Zvezda na krilima Monekea u Istanbulu pobedila prvaka Evrope (video)

Sportski žurnal pre 7 dana
U 4. kolu Evrolige Crvena zvezda 14. oktobra dočekuje Žalgiris (20 časova), potom u naredna tri kola opet igra kod kuće sa Realom (17. oktobar), Baskonijom (23. oktobar) i Asvelom (28. oktobar). FENERBAHČE – CRVENA ZVEZDA 81:86 (17:25, 13:18, 18:13… »
Sve o meču Fenerbahče - Zvezda: Osakaćeni crveno-beli bez trenera protiv šampiona Evrope sa 2 nova igrača

Sve o meču Fenerbahče - Zvezda: Osakaćeni crveno-beli bez trenera protiv šampiona Evrope sa 2 nova igrača

Telegraf pre 7 dana
Košarkaši Crvene zvezde pred sobom imaju izuzetno težak meč. Oni u okviru trećeg kola Evrolige igraju protiv Fenerbahčea u gostima, a nakon dva poraza u ovom takmičenju oni idu na noge šampionu Evrope i to bez prvog trenera. Otpustila je Zvezda Janisa… »
Živa je Zvezda!

Živa je Zvezda!

Sport klub pre 6 dana
Izvanredan debi Donatasa Motiejunasa, pogoci u važnim momentima Monekea i Kartera, kao i ključni koš Miler-Mekintajera, tako je Crvena zvezda ostvarila prvenac ove sezone u Evroligi. BOX SCORE: Kontrolisali su crveno-beli meč sve vreme, počev od odličnog… »
(VIDEO) Žalgiris se ne šali, pregažen i Bajern u Minhenu

(VIDEO) Žalgiris se ne šali, pregažen i Bajern u Minhenu

Sport klub pre 6 dana
Treća pobeda u tri meča, za euforiju na startu Evrolige među litvanskim navijačima, pao je i Bajern u Minhenu - 98:70. Mnogi su predvideli Žalgirisu plasman u donji deo tabele Evrolige u ovoj sezoni, ali ako se po jutru dan poznaje, biće sasvim… »
Zvezdin heroj Tomislav Tomović poliven vodom: Izvinite zbog emocija, ludo sam srećan! /video/

Zvezdin heroj Tomislav Tomović poliven vodom: Izvinite zbog emocija, ludo sam srećan! /video/

Sputnik pre 6 dana
Neverovatan uspeh napravio je Tomislav Tomović, čovek koji je vodio Crvenu zvezdu na gostovanju Fenerbahčeu u Evroligi. Ne samo da je vodio posle odlaska Janisa Sferopulosa, već je i pobedio! Nije krio radost posle završetka duela. Istakao je Tomović… »
Bešiktaš demolirao rivala! Novi selektor Srbije dominantan na klupi turskog velikana

Bešiktaš demolirao rivala! Novi selektor Srbije dominantan na klupi turskog velikana

Večernje novosti pre 6 dana
Košarkaši Bešiktaša pobedili su večeras na svom terenu Bujukčekmedže rezultatom 100:76 u meču trećeg kola turskog prvenstva. FOTO Evrokup Najefikasniji u timu Bešiktaša, koji sa klupe vodi selektor Srbije Dušan Alimpijević, bio je Ante Žižić sa 16 poena… »
Kalinić: "Promena trenera nas je uzdrmala"

Kalinić: "Promena trenera nas je uzdrmala"

B92 pre 6 dana
Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić je izneo utiske posle pobede nad Fenerbahčeom. Crveno-beli su slavili u Istanbulu sa 86:81, u okviru 3. kola Evrolige. Promena trenera je "uzdrmala" crveno-bele. "Jeste, kao što si rekao promena trenera nas je… »
Zvezda upisala prvu pobedu - dabl-dabl Čime Monekea! VIDEO

Zvezda upisala prvu pobedu - dabl-dabl Čime Monekea! VIDEO

B92 pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde su savladali Fenerbahče u Istanbulu sa 86:81, u okviru 3. kola Evrolige. Zvezda je kontrolisala meč svo vreme, ni u jednom trenutku Fenerbahče nije došao do vođstva. Bilo je "turbulencije" i drame na kraju. Crveno-beli su odigrali… »
Čima Moneke stao pred najlepšu voditeljku Evrolige, pa sve šokirao porukom za Sferopulosa: "Treneru...."

Čima Moneke stao pred najlepšu voditeljku Evrolige, pa sve šokirao porukom za Sferopulosa: "Treneru...."

Telegraf pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su aktuelnog prvaka Evrope 86:81, ekipu Fenerbahčea, usred Istanbula u meču 3. kola i tako upisali prvu pobedu u Evroligi ove sezone. Posle meča najbolji pojedinac u redovima pobedničkog tima Čima Moneke izneo je svoje… »
Košarkaši Crvene zvezde savladali u gostima Fenerbahče za prvu pobedu u sezoni

Košarkaši Crvene zvezde savladali u gostima Fenerbahče za prvu pobedu u sezoni

RTV pre 6 dana
ISTANBUL - Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u gostima aktuelnog šampiona Evrope ekipu Fenerbahčea rezultatom 86:81 (25:17, 18:13, 13:18, 29:33) u meču trećeg kola Evrolige. Zvezda je tako ostvarila prvu pobedu u sezoni, posle uvodna tri poraza… »
Zvezda sa brojnim problemima održala čas košarke šampionu Evrope

Zvezda sa brojnim problemima održala čas košarke šampionu Evrope

RTS pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Istanbulu ekipu Fenerbahčea 86:81 u utakmici trećeg kola Evrolige. Bez glavnog trenera, u lošoj formi i bez pet košarkaša Zvezda je uspela da nadigra evropskog šampiona. Ekipa koju je prinudno vodio prvi asistent… »
Tomović: Ispunili smo cilj, okrećemo se narednim izazovima

Tomović: Ispunili smo cilj, okrećemo se narednim izazovima

RTS pre 6 dana
Privremeni šef stručnog štaba Crvene zvezde Tomislav Tomović rekao je posle utakmice sa Fenerbahčeom da je ekipa ispunila svoj cilj, ali da mora da se fokusira na naredne izazove. Zvezda je u Istanbulu pobedila Fenerbahče i stigla do prvog trijumfa u… »
Šampion Evrope video blistavu Zvezdu!

Šampion Evrope video blistavu Zvezdu!

Sportske.net pre 6 dana
Fantastična defanzivna partija Crvene zvezde bila je dovoljna za prvu pobedu u ovoj sezoni u Evroligi i to protiv šampiona Evrope! Fenerbahče je dotučen na svom terenu rezultatom 81:86! Impresivno je bilo prvo poluvreme, domaćin je pokušao u završnici da… »
''Revolveraški obračun'' u Barseloni, blistao Kevin Panter, Žalgiris ''protutnjao'' Minhenom!

''Revolveraški obračun'' u Barseloni, blistao Kevin Panter, Žalgiris ''protutnjao'' Minhenom!

Sportske.net pre 6 dana
Španski derbi u okviru trećeg kola Evrolige odigran je u ''Palau Blaugrani'', gde je Barselona pred svojim navijačima saavladala Valensiju rezultatom 108:102! Ovo je druga uzastopna utakmica u Evroligi koju je Barsa dobila sa preko 100 postignutih poena… »
Crvena zvezda srušila prvaka Evrope: Monstruozni Moneke se pojavio kad je najviše trebalo!

Crvena zvezda srušila prvaka Evrope: Monstruozni Moneke se pojavio kad je najviše trebalo!

Hot sport pre 6 dana
Izuzetno kvalitetan meč priredili su nam Fenerbahče i Crvena zvezda! Večeras u Istanbulu, Crvena zvezda odmerila je snage sa Fenerbahčeom u trećem kolu Evrolige. Pobedu je odnela gostujuća ekipa, rezultatom – 86:81. Za crveno-bele nastupaju: Kodi… »
Emotivni Moneke nakon utakmice: Nedostaje mi Janis, voleo bih da je danas sa nama!

Emotivni Moneke nakon utakmice: Nedostaje mi Janis, voleo bih da je danas sa nama!

Hot sport pre 6 dana
MVP utakmice! Crvena zvezda ostvarila je veliku pobedu u trećem kolu Evrolige. Izabranici privremenog trenera Tomovića, slavila je protiv aktuelnog šampiona Evrolige rezultatom 86:81. Tim iz Beograda tako je upisao prvu pobedu nakon što je dva puta… »
Prve reči Tomislava Tomovića posle rušenja Fenerbahčea u Istanbulu

Prve reči Tomislava Tomovića posle rušenja Fenerbahčea u Istanbulu

Nova pre 6 dana
Tomislav Tomović, čovek koji je na klupi Zvezde pobedio Fenerbahče, komentarisao je trijumf nad šampionom Evrope. Zvezda je pobedila Fenerbahče na strani rezultatom 86:81 u trećem kolu Evrolige i to je prva utakmica na kojoj je Zvezdu kao trener vodio… »
(Tvitovi) šok: Delije zaboravila na Obradovića – Žele ostanak Tomovića!

(Tvitovi) šok: Delije zaboravila na Obradovića – Žele ostanak Tomovića!

Hot sport pre 6 dana
Konačno su imali razloga da slave! Večeras u Istanbulu, Crvena zvezda odmerila je snage sa Fenerbahčeom u trećem kolu Evrolige. Pobedu je odnela gostujuća ekipa, rezultatom – 86:81. Nakon meča, navijači su na društvenim mrežama izneli svoje utiske: Čima… »
Ovako je Čima Moneke srušio Fener usred Istanbula: Sudije nisu htele da priznaju, ni to ga nije zaustavilo

Ovako je Čima Moneke srušio Fener usred Istanbula: Sudije nisu htele da priznaju, ni to ga nije zaustavilo

Mondo pre 6 dana
Čima Moneke se pojavio za Crvenu zvezdu u momentu kada je bio najpotrebniji. Vodila je ekipa Zvezde skoro ceo meč protiv Fenerbahčea, a kada se domaćin približio na 72:69 Nigerijac je imao svoj šou. Da je imao malo sreće mogao je i definitivno da reši… »
Košarkaši Crvene zvezde iznenadili Fenerbahče Sjajni Moneke presudio

Košarkaši Crvene zvezde iznenadili Fenerbahče Sjajni Moneke presudio

Dnevnik pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Fenerbahče sa 86:81 i iznenadili rivala u Istanbulu, čime su došli do skora 1-2. Od samog starta bilo je jasno da je gostujući tim rešen da poremeti planove aktuelnog šampiona Evrope. Konkretna igra u napadu i… »
(VIDEO)“Žao mi je što Janis nije sa nama, bravo za Ti Tija“

(VIDEO)“Žao mi je što Janis nije sa nama, bravo za Ti Tija“

Sport klub pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde slavila su u trećoj rundi Evrolige protiv aktuelnog šampiona Evrope, ekipe Ferenrbačea u Istanbulu sa 86:81. Zvezda je posle tri poraza u nizu (Olimpija Milano, Bajern, Zadar) stigla do prvog trijumfa u sezoni, dok je Fenerbahče… »
Može se i bez trenera: Crvena zvezda preko prvaka Evrope stigla do prve pobede u sezoni

Može se i bez trenera: Crvena zvezda preko prvaka Evrope stigla do prve pobede u sezoni

Euronews pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da se izbore za prvu pobedu u ovoj sezoni. Treće kolo Evrolige bilo je veoma uspešno za srpski tim, koji je bez trenera savladao Fenerbahče rezultatom 86:81 (25:17, 18:13, 13:18, 30:33). Ovo je četvrti uzastopni trijumf… »
Zvezdino malo čudo – Tomovićeva šok-terapija i Moneke srušili prvaka Evrope!

Zvezdino malo čudo – Tomovićeva šok-terapija i Moneke srušili prvaka Evrope!

Sputnik pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde pod vođstvom Tomislava Tomovića savladala je šampiona Evrope Fenerbahče sa 86:81. I to u gostima! Kakva šok-terapija! Duel ste mogli da pratite u tekstualnom prenosu na Sputnjiku. Zaista neverovatan podvig i pravo malo čudo… »
Anketa - delije, vi birate: Ko je najviše zaslužan za pobedu protiv prvaka Evrope?

Anketa - delije, vi birate: Ko je najviše zaslužan za pobedu protiv prvaka Evrope?

Kurir pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na gostujućem terenu u Istanbulu 86:81 (25:17, 18:13, 13:18, 30:33), u trećem kolu Evrolige. Zvezdu je do pobede predvodio Čima Moneke sa 20 poena i 12 skokova, a pratili su ga Tajson Karter sa 15, Donatas Moteijunas… »
Kakva izjava čime monekea nakon čuda u Istanbulu: Evo šta je rekao o Janisu Sferopulosu!

Kakva izjava čime monekea nakon čuda u Istanbulu: Evo šta je rekao o Janisu Sferopulosu!

Kurir pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde srušili su Fenerbahče u srcu Istanbula - 86:81 u trećem kolu Evrolige! Odmah po završetku meča medijima se obratio Čima Moneke, koji je odmah pomenuo odlazećeg trenera crveno-belih Janisa Sferopulosa: - Nedostaje mi trener Janis… »
Toliko im znači: Moneke i Tomović zagrljeni pred šarmantnom Deniz

Toliko im znači: Moneke i Tomović zagrljeni pred šarmantnom Deniz

Sport klub pre 6 dana
Koliko im znači? Ovoliko! Ne znamo da li je Toma Tomović poslednji put vodio Crvenu zvezdu kao trener, ali ako je to slučaj njegov skor će biti stoprocentan i to pobedom nad prvakom Evrope u gostima za prvi trijumf u sezoni… To je osetio i junak meča… »
(VIDEO) Motiejunas: Žao mi Janisa, neka ovo bude naš karakter

(VIDEO) Motiejunas: Žao mi Janisa, neka ovo bude naš karakter

Sport klub pre 6 dana
Novi centar Crvene zvezde Donatas Motiejunas kaže da su crveno-beli u Istanbulu pokazali da su tim. Zvezda je savladala Fenerbahče sa 86:81 u gostima i sada ima skor 1-2 u elitnom takmičenju. „Fenerbahče je počeo da pritiska u nastavku, morali su da idu… »
(VIDEO) Jasikevičijus: Crno prvo, belo drugo poluvreme, ali…

(VIDEO) Jasikevičijus: Crno prvo, belo drugo poluvreme, ali…

Sport klub pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde slavila su u trećoj rundi Evrolige protiv aktuelnog šampiona Evrope, ekipe Ferenrbačea u Istanbulu sa 86:81. Zvezda je posle tri poraza u nizu (Olimpija Milano, Bajern, Zadar) stigla do prvog trijumfa u sezoni, dok je Fenerbahče… »
Moneke presrećan posle trijumfa nad Fenerom: Pobeda kakva nam je bila potrebna

Moneke presrećan posle trijumfa nad Fenerom: Pobeda kakva nam je bila potrebna

Euronews pre 6 dana
Čima Moneke je najzaslužniji za veliki trijumf Crvene zvezde nad Fenerbahčeom, prvakom Evrolige, čime su crveno-beli najvaili bolje dane u nastavku sezone. Nigerijac pravio je "šoumen" što je pokazao i posle ovog trijumfa. "Nedostaješ, brate Janise… »
Crvena zvezda potpisala brutalno pojačanje! Konačno - on se čekao!

Crvena zvezda potpisala brutalno pojačanje! Konačno - on se čekao!

Kurir pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde napravili su pravo čudo i srušili aktuelnog šampiona Evope Fenerbahče - 86:81. Nakon tri uvodna poraza Zvezde reko ko je očekivao da će crveno-beli sa debitantom Tomislavom Tomovićem slaviti u grotlu navijača Fenera! Pored Čime… »
Tomislav Tomović: "Ludo sam srećan"

Tomislav Tomović: "Ludo sam srećan"

Sportske.net pre 6 dana
Predvodio je Tomislav Tomović Crvenu zvezdu do prve pobede u sezoni, ujedno i prve u Evroligi, i to protiv aktuelnog prvaka Evrope Fenerbahčea, u Istanbulu. Posle utakmice bio je vrlo uzbuđen, i kako kaže, ludo srećan. "Probao sam da se smirim pred kraj… »
Vodio Zvezdu do pobede, pa pao u zagrljaj Monekeu: Lepa Turkinja ostala u šoku, trener Zvezde se izvinjavao

Vodio Zvezdu do pobede, pa pao u zagrljaj Monekeu: Lepa Turkinja ostala u šoku, trener Zvezde se izvinjavao

Mondo pre 6 dana
Tomislav Tomović je prvi put u karijeri seo na klupu Crvene zvezde kao prvi trener i vodio je odličan meč. Vodila je crveno-bela ekipa skoro ceo meč u Istanbulu protiv Fenerbahčea, na kraju smo videli dramu, ali su crveno-beli pobedili. Posle utakmice… »
"Janise, nedostaješ mi": Emotivni Moneke se obratio Sferopulosu posle velike pobede

"Janise, nedostaješ mi": Emotivni Moneke se obratio Sferopulosu posle velike pobede

Mondo pre 6 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke bio je heroj prve pobede crveno-belih u sezoni. Nakon tri poraza (dva u Evroligi, jednog u ABA ligi), konačno je tim sa Malog Kalemegdana zaigrao prepoznatljivu košarku. Defanzivno su potpuno razbili šampiona Evrope, a… »
Motiejunas: "Teško je u ovom svetu.."

Motiejunas: "Teško je u ovom svetu.."

Sportske.net pre 6 dana
Posle pobede Crvene zvezde nad Fenerbahčeom u gostima u okviru trećeg kola Evrolige, košarkaš crveno-belih Donatas Motiejunas rekao je da "Fenerbahce je počeo da pritiska, gubili smo lopte gde nismo smeli. Radićemo na tome, siguran sam. Postaćemo bolji… »
Zvezda napravila podvig u Istanbulu: Fenerbahče srušen bez Sferopulosa – Moneke heroj, blistavi debi Motiejunasa VIDEO

Zvezda napravila podvig u Istanbulu: Fenerbahče srušen bez Sferopulosa – Moneke heroj, blistavi debi Motiejunasa VIDEO

Nova pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Istanbulu ekipu Fenerbahčea rezultatom 81:86, u okviru trećeg kola Evrolige. Ovo je prva pobeda za Zvezdu ove sezone, ali i prva za Tomislava Tomovića, koji je na ovoj utakmici bio glavni trener crveno-belih, nakon… »
Ranjena zvezda napravila podvig i srušila prvaka Evrope: Crveno-beli šokirali Fenerbahče i utišali Istanbul! Moneke heroj…

Ranjena zvezda napravila podvig i srušila prvaka Evrope: Crveno-beli šokirali Fenerbahče i utišali Istanbul! Moneke heroj…

Kurir pre 6 dana
Od najnovijeg Hronološki Kolson ponovo kažnjava grešku Zvezde.Jago je izgubio loptu. Mekintajer pogađa nakon prodora. Bodvin fauliran, polovičan. Jago fauliran pogađa sa penala. Crveno-beli blkizu velike pobede. Penal završnica. Zvezda je uspela da… »
Zvezda napravila čudo, dobila prvaka Evrope: Moneke se zapalio kad je zagustilo

Zvezda napravila čudo, dobila prvaka Evrope: Moneke se zapalio kad je zagustilo

Mondo pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su prvu pobedu u sezoni, pošto su slavili na gostovanju šampionu Evrope, ekipi Fenerbahčea rezultatom 86:81, u 3. kolu Evrolige. Vodili su crveno-beli tokom svih 40 minuta, odbili nalet domaćih i kišu trojki Bonzija… »
MVP Moneke: "Sferopulos mi nedostaje, TT je ovo zaslužio, a mi smo tek počeli"

MVP Moneke: "Sferopulos mi nedostaje, TT je ovo zaslužio, a mi smo tek počeli"

Sportske.net pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Fenerbahče bez velikog broja igrača i sa pomoćnim trenerom Tomislavom Tomovićem, koji je vodio tim večeras. Ovo je prva pobeda crveno-belih ove sezone, i to protiv branioca trofeja, u Istanbulu. MVP ovog meča je… »
Ludilo nakon meča: Prve reči Tomovića nakon herojske pobede, a onda je doleteo i Moneke!

Ludilo nakon meča: Prve reči Tomovića nakon herojske pobede, a onda je doleteo i Moneke!

Kurir pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Fenerbahče sa 86:81 u trećem kolu Evrolige. Tomislav Tomović, trener Zvezde na ovoj utakmici, oglasio se posle istorijske pobede crveno-belih: - Probao sam da se smirim pred kraj meč, ali kada sam shvatio da je gotovo… »
Zvezda opet "osvojila" Istanbul - šta vi kažete? ANKETA

Zvezda opet "osvojila" Istanbul - šta vi kažete? ANKETA

B92 pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 86:81 u petak uveče. Posle dva poraza u prva dva kola Evrolige, košarkaši Crvene zvezde ostvarili su prvu veliku pobedu srušivši Fenerbahče pred njihovim navijačima! Sada i Zvezda i… »
Čime Moneke otvorio dušu: Nedostaje mi Janis Sferopulos, voleo bih da je ovde

Čime Moneke otvorio dušu: Nedostaje mi Janis Sferopulos, voleo bih da je ovde

KOŠARKAŠI Crvene zvezde igrali su u 3. kolu Evrolige sa Fenerbahčeom u Istanbulu. Slavili su crveno-beli, a Čime Moneke bio je najbolji pojedinac sa 20 poena i 12 skokova. FOTO: M. Vukadinović Na početku je Moneke imao poruku za Janisa Sferopulosa, a… »
"Nadam se da to nije nikoga naljutilo" Trener Zvezde emotivan, pomenuo i Sferopulosa

"Nadam se da to nije nikoga naljutilo" Trener Zvezde emotivan, pomenuo i Sferopulosa

KOŠARKAŠI Crvene zvezde igrali su u 3. kolu Evrolige sa Fenerbahčeom u Istanbulu. Slavili su crveno-beli, a trener beogradskog tima Tomislav Tomović bio je emotivan nakon duela. FOTO: KK Crvena zvezda - Emotivno veče. Pokušao sam da se smirim pred kraj… »
Tomović: "Uradili smo veliku stvar"

Tomović: "Uradili smo veliku stvar"

B92 pre 6 dana
Trener Crvene zvezde Tomislav Tomović je izneo utiske posle pobede nad Fenerbahčeom. Košarkaši Crvene zvezde napravili su pravu senzaciju i pobedili su aktuelnog šampiona Evrolige, Fenerbahče na njihovom terenu u Istanbulu sa 86:81. Posle otkaza Janisu… »
Simultanka Kevina Pantera - 27 poena i pobeda Barse!

Simultanka Kevina Pantera - 27 poena i pobeda Barse!

B92 pre 6 dana
Košarkaši Barselone pobedili su Valensiju rezultatom 108:102 u trećem kolu Evrolige. Nakon poraza od Hapoela u prvom kolu, košarkaši Barselone su se junački vratili i prvo srušili Panatinaikos u Atini, a sada i Valensiju u Blaugrani. Osvetila se Barsa… »
Velika pobeda zvezde! Crveno-beli srušili aktuelnog šampiona Evrope i upisali prvi trijumf u novoj sezoni Evrolige

Velika pobeda zvezde! Crveno-beli srušili aktuelnog šampiona Evrope i upisali prvi trijumf u novoj sezoni Evrolige

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Fenerbahče u Istanbulu u 3. kolu Evrolige sa 86:81. FOTO: M. Vukadinović Košarkaši Crvene zvezde upisali su prvu pobedu u Evroligi ove sezone. I to kakvu - na gostovanju aktuelnom šampionu Evrope. Od početka utakmice… »
Moneke: "Nedostaje mi Sferopulos"; Moteijunas: "Zbližili smo se"

Moneke: "Nedostaje mi Sferopulos"; Moteijunas: "Zbližili smo se"

B92 pre 6 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke je izneo utiske posle pobede nad Fenerbahčeom. Zvezda je uprkos svim problemima uspela da savlada šampiona Evrolige sa 86:81 i upiše prvi trijumf u elitnom takmičenju. Moneke je prvo pozdravio Sferopulosa. "Želim da… »
Zvezda srušila šampiona Evrope u Istanbulu

Zvezda srušila šampiona Evrope u Istanbulu

Politika pre 6 dana
Prvi trijumf nakon smene trenera Janisa Sferopulosa. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u gostima aktuelnog šampiona Evrope ekipu Fenerbahčea rezultatom 86:81 (25:17, 18:13, 13:18, 29:33) u meču trećeg kola Evrolige. Zvezda je tako ostvarila… »
Tabela Evrolige posle pobede Zvezde u Istanbulu: Crveno-beli se pomerili sa dna i napravili prvi korak napred!

Tabela Evrolige posle pobede Zvezde u Istanbulu: Crveno-beli se pomerili sa dna i napravili prvi korak napred!

Telegraf pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da dođu do neverovatne pobede na gostovanju u Istanbulu protiv Fenerbahčea, protiv aktuelnog šampiona Evrolige, a da se samim tim pomeri sa dna tabele ovog takmičenja - 81:86! Crvena zvezda je pred ovo kolo imala 0-2 i… »
Jasikevičijus sve iznenadio izjavom posle šamara od Zvezde: "Bili smo bolji..."

Jasikevičijus sve iznenadio izjavom posle šamara od Zvezde: "Bili smo bolji..."

Telegraf pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su aktuelnog prvaka Evrope 86:81, ekipu Fenerbahčea, usred Istanbula u meču 3. kola i tako upisali prvu pobedu u Evroligi ove sezone. Posle meča, trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus analizirao je meč, naročito igru… »
Tek došao u Zvezdu, a već odigrao partiju o kojoj navijači pričaju: "Žao mi je što nisam radio sa Janisom..."

Tek došao u Zvezdu, a već odigrao partiju o kojoj navijači pričaju: "Žao mi je što nisam radio sa Janisom..."

Telegraf pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da savladaju Fenerbashče u Istanbulu i da naprave pravi podvig u utakmici 3. kola Evrolige, čime su stigli ujedno i do prvog trijumfa u novoj sezoni elitnog takmičenja - 81:86. Jedan od junaka pobede nad Fenerbahčeom bio… »
Kakva emocija! Trener Zvezde davao prvu izjavu posle pobede, a onda je uskočio Čima Moneke i napravio šou

Kakva emocija! Trener Zvezde davao prvu izjavu posle pobede, a onda je uskočio Čima Moneke i napravio šou

Telegraf pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde napravili su pravu senzaciju i pobedili su aktuelnog šampiona Evrolige, Fenerbahče na njihovom terenu u Istanbulu, čime su došli do svog prvog trijumfa u novoj sezoni i to bez Janisa Sferopulosa, koji je pre nekoliko dana napustio… »
Strašni Žalgiris stiže na megdan Zvezdi jedini sa 3-0 na vrhu tabele Evrolige i uz pobedu od +28!

Strašni Žalgiris stiže na megdan Zvezdi jedini sa 3-0 na vrhu tabele Evrolige i uz pobedu od +28!

Telegraf pre 6 dana
Možda i najveće iznenađenje Evrolige do sada je ekipa Žalgirisa iz Kaunasa! Litvanci "melju" redom, a večeras su na gostovanju u Minhenu demolirali Bajern sa 28 razlike - 70:98! Od samog početka meča se videlo da će se Žalgiris pitati o svemu na ovom… »
Kakav poster izundua: Nigerijac zakucao preko dvojice! (video)

Kakav poster izundua: Nigerijac zakucao preko dvojice! (video)

Hot sport pre 6 dana
Kakav potez košarkaša Zvezde! Ebuka Izundu, jedno od pojačanja Crvene zvezde, priredio je pravi spektakl u Istanbulu! Tokom meča sa Fenerbahčeom, nigerijski centar je izveo moćno zakucavanje preko Melija i Jantunena, koje je podiglo publiku na noge i… »
(Poluvreme) zvezda odlična za sada: Fenerbahče se ozbiljno muči u napadu!

(Poluvreme) zvezda odlična za sada: Fenerbahče se ozbiljno muči u napadu!

Hot sport pre 6 dana
Sjajno poluvreme! Večeras u Istanbulu, Crvena zvezda odmerava snage sa Fenerbahčeom u trećem kolu Evrolige. Za crveno-bele nastupaju: Kodi Miler-Mekintajer, Stefan Miljenović, Dejan Davidovac, Tajson Karter, Nikola Kalinić, Ebuka Izundu, Donatas… »
Trener zvezde progovorio o odlasku sferopulosa: Bio je to šok za sve nas...

Trener zvezde progovorio o odlasku sferopulosa: Bio je to šok za sve nas...

Kurir pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde gostuju Fenerbahčeu u utakmici 3. kola Evrolige. Crveno-beli su pretrpeli velike promene nakon neuspeha i protiv Zadra u ABA ligi, Janis Sferopulos je napustio klupu tima sa Malog Kalemegdana, a umesto njega protiv ekipe iz… »
Kakvo je ovo suđenje u Istanbulu? Šok na utakmici Fenera i Crvene zvezde, arbitri "dominiraju"! Broj slobodnih bacanja je…

Kakvo je ovo suđenje u Istanbulu? Šok na utakmici Fenera i Crvene zvezde, arbitri "dominiraju"! Broj slobodnih bacanja je…

Kurir pre 6 dana
Fantastično je Crvena zvezda odgovrila Fenerbahčeu nakon tri uvodna poraza sa starta sezone. Crveno-beli imaju plus 13 nakon 20 minuta igre - 43:30 i na dobrom su putu da šokiraju aktuelnog šampiona Evrope. Ipak, podatak koji će vas iznenaditi je odnos… »
Vilbekin posle godinu dana ponovo na terenu

Vilbekin posle godinu dana ponovo na terenu

B92 pre 6 dana
Skoti Vilbekin vratio se na parket posle skoro godinu pauze zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena. Košarkaš Fenerbahčea povredio se na utakmici prvog kola prošle sezone Evrolige protiv Olimpije Milano, pa je zbog toga propustio celu sezonu. U… »
"Brutalno" zakucavanje Izundua VIDEO

"Brutalno" zakucavanje Izundua VIDEO

B92 pre 6 dana
Ebuka Izundu, košarkaš Crvene zvezde, bio je autor fantastičnog poteza. Košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Fenerbahčea u 3. kolu Evrolige i taj meč možete pratiti UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA. Zvezda je ovaj meč počela neuporedivo bolje nego što je… »
"Strašan" potez Amerikanca - zakucavanje za pamćenje i to protiv Zvezde VIDEO

"Strašan" potez Amerikanca - zakucavanje za pamćenje i to protiv Zvezde VIDEO

B92 pre 6 dana
Tejlen Horton-Taker, košarkaš Fenerbahčea, izveo je fenomenalan potez. Košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Fenerbahčea u 3. kolu Evrolige i taj meč možete pratiti UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA. Centar Zvezde Ebuka Izundu je na ovom meču imao fantastičan… »
Legendarni trener i analitičar opleo po zvezdi: Ne može gore od ovoga!

Legendarni trener i analitičar opleo po zvezdi: Ne može gore od ovoga!

Hot sport pre 6 dana
Kriza u Crvenoj zvezdi potresa srpsku košarku! Nakon tri poraza na startu sezone i raskida saradnje sa Janisom Sferopulosom, oglasio se legendarni trener i analitičar Vlade Đurović, koji je bez dlake na jeziku prokomentarisao šta nije valjalo — i koga… »
Tomović nakon odlaska sferopulosa: Šok za sve nas, ali mi moramo dalje!

Tomović nakon odlaska sferopulosa: Šok za sve nas, ali mi moramo dalje!

Hot sport pre 6 dana
„Nadamo se najboljem“. Košarkaši Crvene zvezde večeras igraju treći meč u okviru Evrolige protiv Fenerbahčea. Nakon dva poraza na startu elitnog takmičenja – od Olimpije iz Milana i Bajerna iz Minhena, kao i neuspelog starta u ABA ligi, došlo je do… »
Najnovije pojačanje Zvezde debitovalo poenima: Prvi pogodak Motiejunas u Evroligi! (video)

Najnovije pojačanje Zvezde debitovalo poenima: Prvi pogodak Motiejunas u Evroligi! (video)

Hot sport pre 6 dana
Odlično otvaranje utakmice! Večeras u Istanbulu, Crvena zvezda odmerava snage sa Fenerbahčeom u trećem kolu Evrolige. Za crveno-bele nastupaju: Kodi Miler-Mekintajer, Stefan Miljenović, Dejan Davidovac, Tajson Karter, Nikola Kalinić, Ebuka Izundu… »
VIDEO Au, kakvo zakucavanje Zvezdinog centra: Preko dva igrača Fenerbahčea

VIDEO Au, kakvo zakucavanje Zvezdinog centra: Preko dva igrača Fenerbahčea

Nova pre 6 dana
Ebuka Izundu, centar Crvene zvezde, upisao je sjajno zakucavanje protiv Fenerbahčea u okviru meča 3. kola Evrolige. Sve se desilo na sredini prve deonice kada je Zvezda vodila sa 16:10. Lopta je stigla u srce reketa, gde je bio Izundu, a ono što je… »
(VIDEO) Pao poster u Istanbulu – Izundu preko dvojice!

(VIDEO) Pao poster u Istanbulu – Izundu preko dvojice!

Sport klub pre 6 dana
Ebuka Izundu, novi igrač Crvene Zvezde, istakao se spektakularnim zakucavanjem na meču sa Fenerbahčeom u Istanbulu. U dvorani u kojoj je Zvezda odigrala jedan od najboljih mečeva u prethodnoj sezoni, odlično su crveno-beli odigrali prvu četvrtinu i… »
POLUVREME - To se traži u Istanbulu, Zvezda čvrsta kao stena!

POLUVREME - To se traži u Istanbulu, Zvezda čvrsta kao stena!

Sportske.net pre 6 dana
Najbolje poluvreme Crvene zvezde u ovoj sezoni. Ekipa Tomislava Tomovića koji je zamenio Janisa Sferopulosa na ovoj utakmici, igra fenomenalnu odbranu, pa na kraju vodi posle dve četvrtine sa 30:43! Impresivno je izgledalo sve u odbrani, nisu košarkaši… »
Vlade Đurović zabrinuo Delije i progovorio o narednom treneru: "Nije sigurno da je Saša Obradović potpisao..."

Vlade Đurović zabrinuo Delije i progovorio o narednom treneru: "Nije sigurno da je Saša Obradović potpisao..."

Telegraf pre 6 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda u ovim trenucima igraju protiv Fenerbahčea u 3. kolu Evrolige, a u ovu utakmicu ulaze sa novim trenerom na klupi - Tomislavom Tomovićem. On je do sada bio prvi pomoćnik Janisa Sferopulosa, koji je završio misiju u Crvenoj… »
Rakoćević podržao smenu Sferopulosa, ali šta ćemo sa timom?

Rakoćević podržao smenu Sferopulosa, ali šta ćemo sa timom?

Sportske.net pre 6 dana
Nije dobro počela nova sezona za Crvenu zvezdu. Crveno-beli još uvek ne znaju za trijumf, a nakon dva evroligaška poraza od Armanija i Bajerna posebno je bio bolan neuspeh na premijeri AdmiralBet ABA lige u kojoj je Zvezda u "Pioniru" izgubila od Zadra… »
Vlade Đurović: ''Ne znam gde je zapelo sa Sašom Obradovićem''

Vlade Đurović: ''Ne znam gde je zapelo sa Sašom Obradovićem''

Sportske.net pre 6 dana
Crvena zvezda igra svoj meč trećeg kola Evrolige protiv aktuelnog evropskog prvaka Fenerbahčea u Istanbulu, a utakmicu je iz studija ''Arene sport'' najavio Vlade Đurović, u ulozi stručnog konsultanta. Naravno, glavna tema razgovora bila je smena trenera… »
Nema dileme: Zvezdino novo pojačanje večeras debituje!

Nema dileme: Zvezdino novo pojačanje večeras debituje!

Hot sport pre 6 dana
Spreman je da debituje! Večeras u Istanbulu, Crvena zvezda odmerava snage sa Fenerbahčeom u trećem kolu Evrolige. Za crveno-bele nastupaju: Kodi Miler-Mekintajer, Stefan Miljenović, Dejan Davidovac, Tajson Karter, Nikola Kalinić, Ebuka Izundu, Donatas… »
"Sferopulos je hteo gospodski, a moralo da se stegne": Đurović o smeni na klupi Zvezde i zvižducima u Pioniru

"Sferopulos je hteo gospodski, a moralo da se stegne": Đurović o smeni na klupi Zvezde i zvižducima u Pioniru

Mondo pre 6 dana
Crvena zvezda igra prvu utakmicu od odlaska Janisa Sferopulosa sa klupe. Nekadašnji košarkaš crveno-belih Tomislav Tomović vodiće ekipu u meču sa Fenerbahčeom u Istanbulu, a u prethodnom periodu Crvena zvezda je znala da iznenadi Fener. Nakon što je… »
Trener Zvezde koji vodi tim protiv Fenerbahčea u Evroligi prvi put o odlasku Sferopulosa: "Šok za sve nas..."

Trener Zvezde koji vodi tim protiv Fenerbahčea u Evroligi prvi put o odlasku Sferopulosa: "Šok za sve nas..."

Telegraf pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde igraju treće kolo Evrolige protiv Fenerbahčea, posle uvodna dva poraza od Olimpije iz Milana i Bajerna iz Minhena. Crveno-beli su pretrpeli velike promene nakon neuspeha i protiv Zadra u ABA ligi, Janis Sferopulos je napustio… »
Zvezda pustila u prodaju karte za "duplo kolo", cene nisu iste!

Zvezda pustila u prodaju karte za "duplo kolo", cene nisu iste!

Sportske.net pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19.45 sati u Istanbulu gostuju aktuelnom prvaku Evrope Fenerbahčeu u meču trećeg kola Evrolige. Crveno-beli su nakon dva startna poraza otpustili trenera Janisa Sferopulosa, pa će ekipu večeras predvoditi njegov… »
Grmi sa malog kalemegdana! Žestoko saopštenje Crvene zvezde od koga se zemlja trese!

Grmi sa malog kalemegdana! Žestoko saopštenje Crvene zvezde od koga se zemlja trese!

Kurir pre 6 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda morao je da se oglasi zbog, kako je rečeno, loše interpretirane vesti u medijima u vezi sa umanjenjem cena ulaznica za naredni meč u Evroligi. Tako je nivo 400 sada 1.400 dinara, a bio je 2.000. Tribina B je 2.500, a bila je… »
Zvezda objasnila zašto su smanjene cene karata za duel sa Žalgirisom

Zvezda objasnila zašto su smanjene cene karata za duel sa Žalgirisom

Danas pre 6 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda je objavio cene karata za mečeve protiv Reala i Žalgirisa u Evroligi Tako sada karte za meč sa Žalgirisom za nivo 400 koštaju 1.400 dinara. Tribina B je 2.500, a Plava loža je 5.500. Za duel petog kola sa Realom cene veće… »
Zvezda se hitno oglasila: Evo šta morate da znate kada su karte za Žalgiris u pitanju!

Zvezda se hitno oglasila: Evo šta morate da znate kada su karte za Žalgiris u pitanju!

Hot sport pre 6 dana
Pojasnili su šta se zapravo desilo! Crvena zvezda je izdala zvanično saopštenje kojim je demantovala netačne navode o promeni cena ulaznica za Evroligu i objasnila kako su izgledale prave korekcije. Prema saopštenju kluba, cena karata je za narednu… »
Crvena zvezda objavila: Ovo su cene ulaznica za Žalgiris i Real Madrid (foto)

Crvena zvezda objavila: Ovo su cene ulaznica za Žalgiris i Real Madrid (foto)

Karte za Žalgiris i Real u prodaji od petka u 12 časova. FOTO: KK Crvena zvezda Košarkaši Crvene zvezde nakon gostovanja aktuelnom prvaku Evrope, ekipi Fenerbahčea (petak u 19:45), u narednoj nedelji dočekuju ekipe Žalgirisa i Real Madrida u duplom kolu… »
Zvezda: "Ovo je jedina istina o pojeftinjenju karata"

Zvezda: "Ovo je jedina istina o pojeftinjenju karata"

B92 pre 6 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda morao je da se oglasi zbog, kako je rečeno, loše interpretirane vesti u medijima u vezi sa umanjenjem cena ulaznica za naredni meč u Evroligi. Tako je nivo 400 sada 1.400 dinara, a bio je 2.000. Tribina B je 2.500, a bila je… »
Kk Crvena zvezda se hitno oglasio pred meč sa Fenerbahčeom: "To je jedina istina u ovom slučaju..."

Kk Crvena zvezda se hitno oglasio pred meč sa Fenerbahčeom: "To je jedina istina u ovom slučaju..."

Telegraf pre 6 dana
Košarkaši Crvene zvezde iza sebe imaju dva uzastopna poraza u Evroligi, sada ih očekuje duel protiv ekipe Fenerbahčea, a onda i dva meča na domaćem terenu. Pustila je u prodaju karte Zvezda, dok su se brzo i oglasili. Naime, Zvezda je u prvoj utakmici… »
Dobre vesti za „delije“: Crvena zvezda smanjila cenu karata za Evroligu! (foto)

Dobre vesti za „delije“: Crvena zvezda smanjila cenu karata za Evroligu! (foto)

Hot sport pre 6 dana
Neočekivan potez crveno-belih Crvena zvezda drastično je snizila cene ulaznica za evroligaške mečeve protiv Žalgirisa i Real Madrida, a popusti idu i do 45 odsto u odnosu na prethodnu utakmicu. Košarkaški klub je objavio cenovnik za duplo kolo Evrolige… »
Pojeftinile karte za Zvezdine utakmice u Evroligi FOTO

Pojeftinile karte za Zvezdine utakmice u Evroligi FOTO

B92 pre 6 dana
Košarkaški klub Crvena zvezde pustio je u prodaju karte u susret predstojećem duplom kolu Evrolige, uz revidirane cene u odnosu na premijeru u kontinentalnom takmičenju. Crveno-beli će nakon gostovanja aktuelnom prvaku Evrope, ekipi Fenerbahčea (petak u… »
Pitali smo ChatGPT za tačan rezultat meča Fenerbahče - Zvezda, odgovor ruši tradiciju crveno-belih

Pitali smo ChatGPT za tačan rezultat meča Fenerbahče - Zvezda, odgovor ruši tradiciju crveno-belih

Telegraf pre 6 dana
Poslednjeg dana radne nedelje, ovog petka u Istanbulu u okviru trećeg kola Evrolige sastaće se košarkaši Fenerbhačea i Crvene zvezde. Šampion Evrope je u ovom momentu na skoru 1-1, beogradski klub na 0-2 i u delikatnom momentu. Naime, uprava kluba… »
Zvezda gostuje Feneru kad je klupa važnija od parketa

Zvezda gostuje Feneru kad je klupa važnija od parketa

Sportske.net pre 6 dana
Malo ko je mogao da pretpostavi u redovima Crvene zvezde da će oba poraza u startnom duplom kolu Evrolige biti tek početak agonije koja je kulminaciju doživela u okršaju protiv Zadra na početku AdmiralBet ABA lige. Utakmica koje je trebalo da posluži za… »
Poljuljana Zvezda u Istanbulu gostuje kod šampiona

Poljuljana Zvezda u Istanbulu gostuje kod šampiona

RTS pre 7 dana
Košarkaši Crvene zvezde od 19.45 u Istanbulu protiv Fenerbahčea igraju meč trećeg kola Evrolige. Tok duela iz časa u čas i najzanimljivije detalje možete pratiti na našem portalu. Hibernacija u koju je ušla Crvena zvezda pre osam meseci još uvek traje… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Olimpijakos - Dubai u 3. kolu Evrolige

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Olimpijakos - Dubai u 3. kolu Evrolige

Telegraf pre 7 dana
U Pireju se u petak igra još jedan veoma interesantan meč 3. kola Evrolige između Olimpijakosa i Dubaija. I jedan i drugi tim krenuli su polovično u duplom kolu prethodne sedmice, tako da će ovaj duel odlučiti hoće li biti u gornjem ili donjem delu… »

Vesti dana »