Povezane vesti
Razjareni slon ubio narodnog poslanika! Automobil smrskan do neprepoznatljivosti, ima povređenih! Gazio ih nemilosrdno! (foto)
Kurir pre 3 dana
Jedan parlamentarac iz Zimbabveapoginuo je kada je njegov automobil udario u slona, koji je potom u besu zgnječio vozilo, prenose lokalni mediji. Zimbabveanski opozicioni poslanik Dizir Mojo vraćao se iz parlamenta zajedno s kolegama kada se dogodila… »
Razjareni slon smrskao poslanika: Automobil uništen, ima teško povređenih!
Alo pre 3 dana
Stravična tragedija u Zimbabveu: razjareni slon usmrtio narodnog poslanika i pesnika Dizira Mojoa, dok su još četiri osobe teško povređene. Automobil je smrskan do neprepoznatljivosti, a novi incident sa slonom u Bocvani izazvao je paniku među turistima… »
Razjareni slon ubio narodnog poslanika: Automobil smrskan do neprepoznatljivosti, ima povređenih
Večernje novosti pre 3 dana
SLON je u Zimbabveu ubio tamošnjeg poslanika, političara i pesnika Dizira Mojoa i povredio još četvoro ljudi. Foto Pixabay free images Jedan parlamentarac iz Zimbabvea poginuo je kada je njegov automobil udario u slona, koji je potom u besu zgnječio… »
Vesti dana »

Janjić (SRCE): “Vučić više nema većinu, idemo ka konačnoj pobedi”
Serbian News Media pre 5 satijoš 27 povezanih

Von der Leyen sa Luštice: Vrijeme je za investicije, iduće godine ukidamo roming između Crne Gore i EU
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 27 povezanih

"A hoćete li vi da izađete na te izbore": Napeto u Skupštini Srbije, Aleksić i Jovanov u klinču zbog "iseljenja" iz Vlade: "Mnoga od ovih lica nećemo gledati u sledećem sazivu" (video)
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Odbor za kulturu i informisanje usvojio listu kandidata za Savet REM-a
Euronews pre 55 minutajoš 20 povezanih