Povezane vesti
Razjareni slon ubio narodnog poslanika! Automobil smrskan do neprepoznatljivosti, ima povređenih! Gazio ih nemilosrdno! (foto)
Kurir 11.10.2025
Jedan parlamentarac iz Zimbabveapoginuo je kada je njegov automobil udario u slona, koji je potom u besu zgnječio vozilo, prenose lokalni mediji. Zimbabveanski opozicioni poslanik Dizir Mojo vraćao se iz parlamenta zajedno s kolegama kada se dogodila… »
Razjareni slon smrskao poslanika: Automobil uništen, ima teško povređenih!
Alo 11.10.2025
Stravična tragedija u Zimbabveu: razjareni slon usmrtio narodnog poslanika i pesnika Dizira Mojoa, dok su još četiri osobe teško povređene. Automobil je smrskan do neprepoznatljivosti, a novi incident sa slonom u Bocvani izazvao je paniku među turistima… »
Razjareni slon ubio narodnog poslanika: Automobil smrskan do neprepoznatljivosti, ima povređenih
Večernje novosti 11.10.2025
SLON je u Zimbabveu ubio tamošnjeg poslanika, političara i pesnika Dizira Mojoa i povredio još četvoro ljudi. Foto Pixabay free images Jedan parlamentarac iz Zimbabvea poginuo je kada je njegov automobil udario u slona, koji je potom u besu zgnječio… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 192 dinara, benzin 175 dinara do 23. januara
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 39 povezanih
Đilas: Oliver Ivanović će se pamtiti kao žrtva političkog nasilja koje nije kažnjeno
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
ZLF o profesorki Kleut: Politički revanšizam nad znanjem i odmazda zbog kritike vlasti
Beta pre 16 minutajoš 40 povezanih
Pregovori MOL-a o kupovini udela u NIS-u u završnoj fazi uz izjave Vučića o produženju licence i političkim aspektima
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 31 povezana