Povezane vesti
Razjareni slon ubio narodnog poslanika! Automobil smrskan do neprepoznatljivosti, ima povređenih! Gazio ih nemilosrdno! (foto)
Kurir 11.10.2025
Jedan parlamentarac iz Zimbabveapoginuo je kada je njegov automobil udario u slona, koji je potom u besu zgnječio vozilo, prenose lokalni mediji. Zimbabveanski opozicioni poslanik Dizir Mojo vraćao se iz parlamenta zajedno s kolegama kada se dogodila… »
Razjareni slon smrskao poslanika: Automobil uništen, ima teško povređenih!
Alo 11.10.2025
Stravična tragedija u Zimbabveu: razjareni slon usmrtio narodnog poslanika i pesnika Dizira Mojoa, dok su još četiri osobe teško povređene. Automobil je smrskan do neprepoznatljivosti, a novi incident sa slonom u Bocvani izazvao je paniku među turistima… »
Razjareni slon ubio narodnog poslanika: Automobil smrskan do neprepoznatljivosti, ima povređenih
Večernje novosti 11.10.2025
SLON je u Zimbabveu ubio tamošnjeg poslanika, političara i pesnika Dizira Mojoa i povredio još četvoro ljudi. Foto Pixabay free images Jedan parlamentarac iz Zimbabvea poginuo je kada je njegov automobil udario u slona, koji je potom u besu zgnječio… »
Vesti dana »
Kreni-Promeni: Pored Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara
Serbian News Media pre 5 satijoš 13 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dmitrijev
BBC News pre 54 minutajoš 76 povezanih
Kremlj pozvao Zelenskog da pregovara da ne bi izgubio još teritorija
Novi magazin pre 1 satjoš 23 povezane