Povezane vesti

Razjareni slon ubio narodnog poslanika! Automobil smrskan do neprepoznatljivosti, ima povređenih! Gazio ih nemilosrdno! (foto)

Razjareni slon ubio narodnog poslanika! Automobil smrskan do neprepoznatljivosti, ima povređenih! Gazio ih nemilosrdno! (foto)

Kurir pre 3 dana
Jedan parlamentarac iz Zimbabveapoginuo je kada je njegov automobil udario u slona, koji je potom u besu zgnječio vozilo, prenose lokalni mediji. Zimbabveanski opozicioni poslanik Dizir Mojo vraćao se iz parlamenta zajedno s kolegama kada se dogodila… »
Razjareni slon smrskao poslanika: Automobil uništen, ima teško povređenih!

Razjareni slon smrskao poslanika: Automobil uništen, ima teško povređenih!

Alo pre 3 dana
Stravična tragedija u Zimbabveu: razjareni slon usmrtio narodnog poslanika i pesnika Dizira Mojoa, dok su još četiri osobe teško povređene. Automobil je smrskan do neprepoznatljivosti, a novi incident sa slonom u Bocvani izazvao je paniku među turistima… »
Razjareni slon ubio narodnog poslanika: Automobil smrskan do neprepoznatljivosti, ima povređenih

Razjareni slon ubio narodnog poslanika: Automobil smrskan do neprepoznatljivosti, ima povređenih

Večernje novosti pre 3 dana
SLON je u Zimbabveu ubio tamošnjeg poslanika, političara i pesnika Dizira Mojoa i povredio još četvoro ljudi. Foto Pixabay free images Jedan parlamentarac iz Zimbabvea poginuo je kada je njegov automobil udario u slona, koji je potom u besu zgnječio… »

Vesti dana »