Povezane vesti
"Ivina deca me zovu ćale" Joca izazvao buru izjavom, Iva odbrusila svima: "Njihov pravi otac je prećutao..."
Telegraf pre 4 dana
Pevač Joca Stefanović verio je u junu ove godine, svoju 5 godina stariju izabranicu i pevačicu Ivu Bojanović. Iako paru mnogi nisu prognozirali dužu vezu, zbog razlike u godinama, koja i nije velika, oni su dokazali koliko se vole i koliko su brojke… »
"Ivina deca su i moja, zovu me ćale": Joca Stefanović izazvao buru, verenica odmah odbrusila hejterima: "Njihov pravi otac je…
Blic pre 4 dana
Pevač Joca Stefanović verio je u junu ove godine, svoju 5 godina stariju izabranivu i pevačicu Ivu Bojanović. Joca i Iva stalno ističu kako se lepo slažu, a sada je pevač progovorio o njenoj deci, koje je dobila iz odnosa sa prethodnim partnerom. "To… »
Vesti dana »

Nešović: Procedura izbora direktora Pete beogradske gimnazije biće sprovedena u skladu sa zakonom
NIN pre 4 satijoš 35 povezanih

Tramp hitno zove Putina! Vašington postavlja ultimatum Moskvi: "Ili pregovori, ili šaljemo ovo Zelenskom"
Blic pre 59 minutajoš 22 povezane

Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 3 minutajoš 11 povezanih

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 3 satajoš 14 povezanih