Povezane vesti

Ubistvo koje je šokiralo srbobran: Sin priznao da je nasmrt pretukao majku, mirno rekao komšiji da je umrla

Ubistvo koje je šokiralo srbobran: Sin priznao da je nasmrt pretukao majku, mirno rekao komšiji da je umrla

Dnevnik pre 1 dan
U Višem sudu u Somboru 31. oktobra počinje suđenje Martonu Robotki (37) iz Srbobrana, optuženom za ubistvo svoje majke Mirjane Robotke (79). On će na glavni pretres biti sproveden iz pritvora, koji mu je nedavno produžen rešenjem vanpretresnog veća… »
Sin ubio majku, pa rekao komšijama da je umrla Priznao da ju je nasmrt prebio, ali ovako se brani

Sin ubio majku, pa rekao komšijama da je umrla Priznao da ju je nasmrt prebio, ali ovako se brani

Alo pre 1 dan
Marton Robotka je prethodno pravosnažno osuđivan zbog porodičnog nasilja. U Višem sudu u Somboru 31. oktobra počinje suđenje Martonu Robotki (37) iz Srbobrana, optuženom za brutalno ubistvo svoje majke Mirjane Robotke (79). Okrivljeni će na glavni… »
Počinje suđenje Martonu koji je ubio majku: Pre zločina u Srbobranu tri puta osuđivan za nasilje u porodici

Počinje suđenje Martonu koji je ubio majku: Pre zločina u Srbobranu tri puta osuđivan za nasilje u porodici

Blic pre 2 dana
Suđenje Martonu R. (37) iz Srbobrana, koji se tereti za ubistvo majke, počeće 31. oktobra, za kada je zakazan glavni pretres. Okrivljeni Marton R. (37) će tada u Viši sud u Somboru biti doveden iz pritvora, koji mu je poslednji put produžen rešenjem… »
Ubio majku, pa komšije pitao kome da javi da je umrla! Ubica iz Srbobrana i pre zločina osuđivan zbog nasilja, uskoro pred…

Ubio majku, pa komšije pitao kome da javi da je umrla! Ubica iz Srbobrana i pre zločina osuđivan zbog nasilja, uskoro pred…

Kurir pre 2 dana
Suđenje Martonu Robotki (37) iz Srbobrana, koji se tereti za ubistvo majke Mirjane,počeće 31. oktobra, za kada je zakazan glavni pretres. Okrivljeni će tada u Viši sud u Somboru biti doveden iz pritvora, koji mu je poslednji put produžen rešenjem… »
"Majka mi je umrla, ne znam šta da radim" Sin komšiji saopštio vest, a onda se saznalo da ju je ubio

"Majka mi je umrla, ne znam šta da radim" Sin komšiji saopštio vest, a onda se saznalo da ju je ubio

Alo pre 2 dana
Marton Robotka se optužnicom tereti za krivično delo teško ubistvo, koje se dogodilo u noći između 7. i 8. januara, a telo Mirjane Robotke (79) nađeno je u jutarnjim časovima u njihovoj porodičnoj kući u Srbobranu. Suđenje Martonu Robotki (37) iz… »

Vesti dana »