Повезане вести

Убиство које је шокирало србобран: Син признао да је насмрт претукао мајку, мирно рекао комшији да је умрла

Убиство које је шокирало србобран: Син признао да је насмрт претукао мајку, мирно рекао комшији да је умрла

Дневник пре 31 дана
У Вишем суду у Сомбору 31. октобра почиње суђење Мартону Роботки (37) из Србобрана, оптуженом за убиство своје мајке Мирјане Роботке (79). Он ће на главни претрес бити спроведен из притвора, који му је недавно продужен решењем… »
Син убио мајку, па рекао комшијама да је умрла Признао да ју је насмрт пребио, али овако се брани

Син убио мајку, па рекао комшијама да је умрла Признао да ју је насмрт пребио, али овако се брани

Ало пре 31 дана
Мартон Роботка је претходно правоснажно осуђиван због породичног насиља. У Вишем суду у Сомбору 31. октобра почиње суђење Мартону Роботки (37) из Србобрана, оптуженом за брутално убиство своје мајке Мирјане Роботке (79)… »
Почиње суђење Мартону који је убио мајку: Пре злочина у Србобрану три пута осуђиван за насиље у породици

Почиње суђење Мартону који је убио мајку: Пре злочина у Србобрану три пута осуђиван за насиље у породици

Блиц пре 31 дана
Суђење Мартону Р. (37) из Србобрана, који се терети за убиство мајке, почеће 31. октобра, за када је заказан главни претрес. Окривљени Мартон Р. (37) ће тада у Виши суд у Сомбору бити доведен из притвора, који му је последњи… »
Убио мајку, па комшије питао коме да јави да је умрла! Убица из Србобрана и пре злочина осуђиван због насиља, ускоро пред…

Убио мајку, па комшије питао коме да јави да је умрла! Убица из Србобрана и пре злочина осуђиван због насиља, ускоро пред…

Курир 12.10.2025
Суђење Мартону Роботки (37) из Србобрана, који се терети за убиство мајке Мирјане,почеће 31. октобра, за када је заказан главни претрес. Окривљени ће тада у Виши суд у Сомбору бити доведен из притвора, који му је последњи пут… »
"Мајка ми је умрла, не знам шта да радим" Син комшији саопштио вест, а онда се сазнало да ју је убио

"Мајка ми је умрла, не знам шта да радим" Син комшији саопштио вест, а онда се сазнало да ју је убио

Ало 12.10.2025
Мартон Роботка се оптужницом терети за кривично дело тешко убиство, које се догодило у ноћи између 7. и 8. јануара, а тело Мирјане Роботке (79) нађено је у јутарњим часовима у њиховој породичној кући у Србобрану. Суђење… »

Вести дана »