Povezane vesti
Bivša ukrajinska premijerka: Imam sigurne informacije da je kraj rata pred vratima
Večernje novosti pre 6 sati
BIVŠA ukrajinska premijerka Julija Timošenko, izrazila je uverenje da je kraj sukoba u Ukrajini „pred vratima“. Foto: Shutterstock - Imam sigurne informacije da je kraj rata pred vratima - rekla je ona za ukrajinsku radio stanicu STRANA.ua. Nije navela… »
Udarna najava bivše ukrajinske premijerke Imam sigurne informacije da je kraj rata pred vratima
Alo pre 6 sati
BIVŠA ukrajinska premijerka Julija Timošenko izrazila je uverenje da je kraj sukoba u Ukrajini „pred vratima“. - Imam sigurne informacije da je kraj rata pred vratima - rekla je ona za ukrajinsku radio stanicu STRANA.ua. Nije navela svoje izvore… »
Vesti dana »

Kina saopštila da ne želi carinski rat sa SAD, ali ga se i ne plaši
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana

Poraz Srbije od Albanije, ostavka Stojkovića i teoretske šanse za Mundijal u kvalifikacijama za SP 2026
Naslovi.ai pre 1 satjoš 139 povezanih

Sumnja se da je situacija ozbiljna: Prve informacije o hospitalizovanom igraču Zvezde Tajsonu Karteru
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih

Miholjsko leto ipak nije otkazano! Rhmz je upravo najavio šta naš čeka do kraja nedelje, ali ovaj obrt se nikom neće dopasti
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih