Povezane vesti
Bivša ukrajinska premijerka: Imam sigurne informacije da je kraj rata pred vratima
Večernje novosti 12.10.2025
BIVŠA ukrajinska premijerka Julija Timošenko, izrazila je uverenje da je kraj sukoba u Ukrajini „pred vratima“. Foto: Shutterstock - Imam sigurne informacije da je kraj rata pred vratima - rekla je ona za ukrajinsku radio stanicu STRANA.ua. Nije navela… »
Udarna najava bivše ukrajinske premijerke Imam sigurne informacije da je kraj rata pred vratima
Alo 12.10.2025
BIVŠA ukrajinska premijerka Julija Timošenko izrazila je uverenje da je kraj sukoba u Ukrajini „pred vratima“. - Imam sigurne informacije da je kraj rata pred vratima - rekla je ona za ukrajinsku radio stanicu STRANA.ua. Nije navela svoje izvore… »
Vesti dana »
"Bilo je privođenja, nosili su palice" Dačić o izbornom danu u Mionici, Negotinu i Sečnju: "Određeni broj ljudi bio pripremljen za pravljenje haosa"
Blic pre 8 satijoš 3 povezane
"Hvala vam na ogromnoj podršci" Vučić se oglasio sa rođendana sina Danila: "Koliko sutra, krećemo da ispunjavamo obećanja"
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Zelenski: Fokus razgovora u SAD bili su suverenitet ukrajine i nacionalni interesi
Politika pre 5 satijoš 3 povezane