Povezane vesti
Pojedine ulice u Novom Sadu bez vode
Radio 021 13.10.2025
Pojedine ulice u Novom Sadu nemaju vode zbog radova i havarije. NOVI SAD Bez vode će do 16 časova biti deo Ulice Matice srpske, od Sterijine do Ulice Nikole Pašića. Ulica Vladana Đorđevića i okolne bez vode će biti do 13 časova. Postoji mogućnost da će u… »
Bez vode delovi Novog Sada i Sremskih Karlovaca
Dnevnik 13.10.2025
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 7 do 16 sati biti ulice Vršačka (od Futoškog puta do Jovana Popovića), Dubrovačka, Jermenska i Panonska u Novom Sadu. Takođe, zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti Ulica… »
Deo Podbare u utorak devet sati bez vode
Moj Novi Sad 13.10.2025
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će u utorak, 14. oktobra, od 7 do 16 sati biti Ulica Matice srpske (od Sterijine ulice do Ulice Nikole Pašića). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Bez vode deo Novog Sada
Dnevnik 13.10.2025
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti ulice Danila Kiša i Školska u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vodovod najavio radove za utorak, 14. Oktobar Bez vode ove ulice u Novom Sadu
Dnevnik 13.10.2025
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 7 do 16 sati biti Ulica Matice srpske (od Sterijine ulice do Ulice Nikole Pašića) u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Delovi Novog Sada bez vode zbog havarija
Moj Novi Sad 13.10.2025
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 12 sati biti Ulica Narodnog fronta, u Novom Sadu. Iz istog razloga, bez vode će do 15 sati biti ulice Danila Kiša i Školska. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Ulica Narodnog fronta bez vode do 12 sati
RTV 13.10.2025
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti ulica Narodnog fronta u Novom Sadu, saopštavaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija". Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Delovi Novog Sada i Sremskih Karlovaca bez vode i po devet sati
Moj Novi Sad 13.10.2025
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će danas od 7 do 16 sati biti ulice Vršačka (od Futoškog puta do Jovana Popovića), Dubrovačka, Jermenska i Panonska, u Novom Sadu. Iz istih razloga, bez vode će danas od 8 do 16 sati biti ulice Matoševa… »
Vesti dana »
Putin:Trampov mirovni plan mogao bi da bude osnova za konačno rešenje u Ukrajini
RTV pre 55 minutajoš 29 povezanih
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Radio sto plus pre 40 minutajoš 25 povezanih
Zaharova: Rusija nije dobila planove za rešavanje problema u Ukrajini od SAD
Politika pre 25 minutajoš 81 povezana
Zločin u Ribnikaru: Apelacioni sud ukinuo presude Kecmanovićima
Južne vesti pre 1 satjoš 27 povezanih