Повезане вести

"Ваших 500 евра је код мене, лумпујем с њим" Порука студента станодавцима изазвала буру

"Ваших 500 евра је код мене, лумпујем с њим" Порука студента станодавцима изазвала буру

Ало 14.10.2025
Почетак нове академске године у Загребу истакао је у први план проблем изнајмљивања станова за студенте који нису успели да добију студентски дом. Крајем септембра почела је нова академска година у Загребу, што је поново у… »
О овом огласу за стан бруји регион! Студент поручио станодавцима: Лумпујем с ваших 500 евра, није ми хитно

О овом огласу за стан бруји регион! Студент поручио станодавцима: Лумпујем с ваших 500 евра, није ми хитно

Курир 14.10.2025
Крајем септембра почела је нова академска година у Загребу, што је поново у главни град довело хиљаде студената из свих делова Хрватске. Са повратком студената стигао је и стари проблем – проналазак приступачног смештаја. Они… »
Човек објавио оглас за стан, људи ВАН СЕБЕ: "Мало културе молим вас!"

Човек објавио оглас за стан, људи ВАН СЕБЕ: "Мало културе молим вас!"

Телеграф 14.10.2025
Крајем септембра почела је нова академска година у Загребу, што је поново у главни град довело хиљаде студената из свих делова Хрватске. Са повратком студената стигао је и стари проблем – проналазак приступачног смештаја. Они… »

Вести дана »