Повезане вести
"Халид је сваког дана звао из болнице" Бешлићев сарадник открива како је Бешлић проводио последње дане у болници: Песма…
Курир 14.10.2025
Фахрудин Пецикоза, текстописац и дугогодишњи пријатељ Халида Бешлића, открио је детаље о песмама певача, које никада нису угледале светлост дана, а осврнуо се и на то како је настала "Сејда". - Сец́ам се да сам био са Халидом… »
"Звао је из болнице и стално питао само једно" Пецикоза открио детаље о необјављеном албуму Халида Бешлића, а овако је…
Ало 14.10.2025
Тужније не може. Фахрудин Пецикоза, текстописац и дугогодишњи пријатељ Халида Бешлића, открио је за Алоонлине детаље о песмама певача, које никада нису угледале светлост дана, а осврнуо се и на то како је настала "Сејда". -… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 1 сатјош 24 повезане
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 12 минутајош 19 повезаних
Двоструко убиство у Никшићу, у стану пронађена тела жене и мушкарца
Н1 Инфо пре 37 минутајош 17 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 1 сатјош 16 повезаних