Povezane vesti

Oglasila se žena koju je Halid Muslimović pretukao – Slučaj je sada dobio sudski epilog

Oglasila se žena koju je Halid Muslimović pretukao – Slučaj je sada dobio sudski epilog

Svet & Skandal pre 5 sati
Posle višegodišnjeg suđenja, incident Halida Muslimovića iz 2018. godine konačno je dobio sudski epilog. Pevač je navodno proglašen krivim za nanošenje telesnih povreda bivšoj partnerki Sonji i osuđen na novčanu kaznu od 1.100 konvertibilnih maraka. Ova… »
„Dočekao me je sa pesnicom, udario u vilicu – odmah mi je bilo crno“: Oglasila se žena koju je pretukao Halid Muslimović…

„Dočekao me je sa pesnicom, udario u vilicu – odmah mi je bilo crno“: Oglasila se žena koju je pretukao Halid Muslimović…

Nova pre 6 sati
Bivša partnerka Halida Muslimovića otkrila je detalje kobne noći kada ju je popularni pevač pretukao. Sonja Bašić bila je tri godine u vezi sa Halidom, koja je završena skandalom. Osnovni sud u Banja Luci proglasio je Halida krivim za krivično delo… »
"Videla sam da mu je crno pred očima": Oglasila se Sonja Bašić nakon što je Halid optužen da ju je pretukao

"Videla sam da mu je crno pred očima": Oglasila se Sonja Bašić nakon što je Halid optužen da ju je pretukao

Blic pre 7 sati
Halid Muslimović je optužen da je 2018. godine naneo teške telesne povrede tadašnjoj partnerki Sonji Bašić, a sada se oglasila ona i prisetila se jezivih detalja kobne večeri. - Sve je počelo kada sam ja otišla za Bosnu. Kada sam stigla, zvala sam ga da… »
"Videla sam da mu je crno pred očima" Oglasila se žena koju je Halid pretukao: Iznela jezive detalje nasilja

"Videla sam da mu je crno pred očima" Oglasila se žena koju je Halid pretukao: Iznela jezive detalje nasilja

Telegraf pre 9 sati
Sonja Bašić i Halid Muslimović otpočeli su svoju ljubavnu romansu 2015. godine, koja je trajala sve do tog kobnog 27. jula 2018. godine, kada je pevač fizički nasrnuo na svoju partnerku, nanevši joj više telesnih povreda. Nakon što je Telegraf došao u… »
Halid Muslimović proglašen krivim, preti mu kazna zatvora: Pevač bivšoj partnerki naneo telesne povrede, doneta presuda

Halid Muslimović proglašen krivim, preti mu kazna zatvora: Pevač bivšoj partnerki naneo telesne povrede, doneta presuda

Blic pre 19 sati
Pevač Halid Muslimović izgubio je sudski postupak od Sonje Bašić, a Osnovni sud proglasio ga je krivim za krivično delo nanošenje telesnih povreda, odredivši mu kaznu od samo 1.100 konvertibilnih maraka. Naime, Sonja Bašić i Halid Muslimović otpočeli su… »
"Duguje mi: 107.000 evra, on je narcis i manipulator" Halid Muslimović optužen da je pretukao ljubavnicu, ovako ona priča o…

"Duguje mi: 107.000 evra, on je narcis i manipulator" Halid Muslimović optužen da je pretukao ljubavnicu, ovako ona priča o…

Blic pre 19 sati
Pevač Halid Muslimović optužen je da je 2018. godine naneo teške telesne povrede tadašnjoj partnerki Sonji Bašić, saopštio je sud u Banja Luci. Naime, Halid je izgubio je sudski postupak od Sonje, te ga je Osnovni sud proglasio krivim za krivično delo… »

Vesti dana »