Povezane vesti
Suzana Mančić o ćerkinoj trudnoći: Pišu svašta, neću biti baka, nego nana, živ sam čovek
Hello pre 29 dana
Suzana Mančić sinoć se pojavila na koncertu pevača Borisa Režaka u Sava centru, a to je ujedno i prva prilika gde je mogla da se druži sa medijima nakon ćerkinog venčanja. Njena starija mezimica Teodora Kunić pre dve nedelje je izgovorila sudbonosno "da"… »
"Neću biti baka, nego nana": Suzana Mančić o ćerkinoj svadbi, svatovi razotkrili ljubavnu priču s generalom
Mondo pre 29 dana
Voditeljka i glumica Suzana Mančić pre nekoliko nedelja je postala tašta generalu Talijanu koji se oženio sa njenom ćerkom Teodorom Kunić. Slike sa svadbe su preplavile mreže, kao i snimak kada Teodora mužu peva Senidinu pesmu uz trubače, a nakon što je… »
(Video) "neću biti baka, nego nana": Suzana Mančić o ćerkinoj svadbi sa 23 godine starijim generalom i prinovi
Blic pre 29 dana
Voditeljka i glumica Suzana Mančić pojavila se na koncertu pevača Borisa Režaka u Sava centru, a tom prilikom istakla je da uživa u njegovoj muzici. "Veoma mi je drago što sam ovde, jer sam pre nekoliko godina postala veliki fan Borisa Režaka. I onda sam… »
(Foto) žena Sergeja ćetkovića u crvenoj haljini pripijenoj uz telo: Svi pogledi uprti u Kristinu, ne skida osmeh
Blic pre 29 dana
Pevač Sergej Ćetković pojavio se večeras na koncertu Borisa Režaka, a društvo mu je pravila supruga Kristina. Sergej i Kristina su sedeli u prvom redu, a svi pogledi su bili uprti u nju. Kristina je za ovu priliku odabrala dugačku crnu haljinu pripijenu… »
Vesti dana »
Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca: REM ostaje jedna od najpolitizovanijih institucija u Srbiji
N1 Info pre 2 satajoš 33 povezane
Rio Tinto obustavlja projekat litijuma Jadar, ostaje u Srbiji i planira sveobuhvatnu procenu troškova
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 52 povezane
Građani blokirali dolazne i odlazne perone Međumesne autobuske stanice u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 5 povezanih