Povezane vesti
Suzana Mančić o ćerkinoj trudnoći: Neću biti baka, nego nana
Hello pre 4 minuta
Suzana Mančić sinoć se pojavila na koncertu pevača Borisa Režaka u Sava centru, a to je ujedno i prva prilika gde je mogla da se druži sa medijima nakon ćerkinog venčanja. Njena starija mezimica Teodora Kunić pre dve nedelje je izgovorila sudbonosno "da"… »
(Video) "neću biti baka, nego nana": Suzana Mančić o ćerkinoj svadbi sa 23 godine starijim generalom i prinovi
Blic pre 9 sati
Voditeljka i glumica Suzana Mančić pojavila se na koncertu pevača Borisa Režaka u Sava centru, a tom prilikom istakla je da uživa u njegovoj muzici. "Veoma mi je drago što sam ovde, jer sam pre nekoliko godina postala veliki fan Borisa Režaka. I onda sam… »
(Foto) žena Sergeja ćetkovića u crvenoj haljini pripijenoj uz telo: Svi pogledi uprti u Kristinu, ne skida osmeh
Blic pre 9 sati
Pevač Sergej Ćetković pojavio se večeras na koncertu Borisa Režaka, a društvo mu je pravila supruga Kristina. Sergej i Kristina su sedeli u prvom redu, a svi pogledi su bili uprti u nju. Kristina je za ovu priliku odabrala dugačku crnu haljinu pripijenu… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu, 15. oktobar: Ujutru hladno, tokom dana umereno oblačno
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

Tramp: Zelenski dolazi kod mene u petak, želi "tomahavk" – razočaran sam u Putina
RTS pre 34 minutajoš 2 povezane

"Dobra prilika za razmenu mišljenja": Ivica Dačić se u Londonu sastao sa kolegama iz regiona
Blic pre 8 satijoš 3 povezane