Povezane vesti
Pogačice kojima je prošao rok, kupanje kao luksuz: U kakvim uslovima žive korisnici Doma za invalidna lica u Zemunu
Nova pre 8 sati
U Domu za odrasla invalidna lica u Zemunu, jedinom domu ovakve namene u Srbiji, koji je pod socijalnom zaštitom države korisnici tvrde, žive u izuzetno lošem stanju. Glavni problem je, kažu, nedostatak osoblja. „Dvadeset i sedam godina sam u ovom domu… »
Pogačice kojima je prošao rok, kupanje kao luksuz: U kakvim uslovima žive korisnici Doma za invalidna lica u Zemunu
N1 Info pre 9 sati
U Domu za odrasla invalidna lica u Zemunu, jedinom domu ovakve namene u Srbiji, koji je pod socijalnom zaštitom države korisnici tvrde, žive u izuzetno lošem stanju. Glavni problem je, kažu, nedostatak osoblja. "Dvadeset i sedam godina sam u ovom domu… »
Vesti dana »

Marija Vasić nakon puštanja iz kućnog pritvora: Trebaće mi neko vreme da se naviknem da mogu slobodno da hodam ulicom posle sedam meseci
Danas pre 35 minutajoš 43 povezane

Fon der Lajen razgovarala sa predstavnicima civilnog sektora o stanju demokratije u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 44 povezane

Peskov otkrio: Evo da li je Tramp zaista čestitao Putinu rođendan
Večernje novosti pre 1 satjoš 32 povezane

Mirka Vasiljević se nije pojavila u tužilaštvu Evo zbog čega je glumica izostala sa saslušanja povodom afere reketiranja Vujadina Savića
Dnevnik pre 1 satjoš 35 povezanih