Povezane vesti
Emina Jahović dobila glavnu ulogu u turskoj seriji, pa prekinula angažman zbog jednog razloga: „Nisam htela da pravim karijeru…
Nova pre 2 sata
Povodom koncerta koji će 7. novembra održati u Sava centru, Emina Jahović je danas održala konferenciju za medije, gde je govorila i o glumačkoj karijeri, koju je odlučila da prekine zbog sina. Emina Jahović otvorila je dušu pričajući o svom privatnom… »
Pevačica napisala pesmu halidu pred smrt: "Da sam znala da je toliko bolestan..."
Alo pre 4 sati
Halid Bešlić dobio je pesmu od pevačice. Muzička zvezda, Emina Jahović, danas, 15. oktobra, održala je konferenciju za medije u Sava centru. Povod je bio koncert koji će održati 7. novembra u Plavoj dvorani, a kojim će ujedno započeti regionalnu muzičku… »
"Ja sam u Istanbulu mama, to mi je dovoljno": Emina Jahović o tome zašto nije pravila karijeru u Turskoj: "Ovo je moje…
Blic pre 5 sati
Pevačica Emina Jahović govorila je o svom privatnom životu, karijeri i tome zašto u Istanbulu nije napravila status zvezde. Ona se osvrnula i na sebe i to koliko je sazrela kao žena i kako sada svet gleda drugim očima. Emina je povodom koncerta, koji će… »
Od tačke do svitanja: Emina Jahović o karijeri, životu u Turskoj, roditeljstvu, teškim i lakšim životnim trenucima (foto)
Večernje novosti pre 5 sati
POP zvezda Emina Jahović pred publikom će 7. i 18. novembra u Plavoj dvorani Sava centra izaći na svom koncertu u okviru regionalne turneje "Svitanje". Foto: Novosti U razgovoru za naš list, istakla je da albumom reionalna turneja "Svitanje"… »
Emina napisala Halidu pesmu pred smrt, otkrila šta se dešavalo poslednja 2 meseca: "Niko mi nije javio da..."
Telegraf pre 5 sati
Muzička zvezda, Emina Jahović, danas, 15. oktobra, održala je konferenciju za medije u Sava centru. Povod je bio koncert koji će održati 7. novembra u Plavoj dvorani, a kojim će ujedno započeti regionalnu muzičku turneju koja nosi naziv "Svitanje", po… »
Kao sa modne piste: Emina Jahović u crnom zablistala u prestonici (foto)
Večernje novosti pre 6 sati
POP zvezda Emina Jahović došla je u Beograd, povodom najave koncerta, a zbog njenog izgleda su mnogi ostali bez teksta. Foto: Novosti Povod njenog dolaska u prestonicu je koncert koji će se održati 7. novembra u Plavoj dvorani, kojim će ujedno i započeti… »
Emina Jahović nikad nije bolje izgledala: Pevačica došla u Beograd pa oduševila stajlingom, elegancija od glave do pete (foto)…
Blic pre 8 sati
Pevačica Emina Jahović došla je u Beograd, povodom najave koncerta, a zbog njenog izgleda su mnogi ostali bez teksta. Emina Jahović je pozirala okupljenim novinarima i mnogi su komentarisali kako izgleda kao da je došla sa nedelje mode. Ona je obukla… »
Emina Jahović kao sa svetske piste Pevačica stigla u Beograd, promena na njoj je očigledna (foto)
Alo pre 8 sati
Mnogo su primetili da je promenila imidž i skratila šiške. Pevačica Emina Jahović danas, 15. oktobra, održava konferenciju za medije u Sava centru, povodom koncerta koji će se održati 7. novembra u Plavoj dvorani, kojim će ujedno i započeti regionalnu… »
Emina Jahović stigla u Beograd: U crnom odelu, kao sa svetske piste - pevačica potpuno promenila imidž
Telegraf pre 8 sati
Pevačica Emina Jahović danas, 15. oktobra, održava konferenciju za medije u Sava centru, povodom koncerta koji će se održati 7. novembra u Plavoj dvorani, kojim će ujedno i započeti regionalnu muzičku turneju koja nosi naziv "Svitanje". Brojni pripadnici… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 3 satajoš 53 povezane

"Veliki i važan dan za evropsku budućnost Srbije": Starović o poseti Ursule fon der Lajen Beogradu
Euronews pre 1 satjoš 54 povezane

Nova misterija u vezi "pretučene studentkinje": Instagram nalog nije validan?!
Pravda pre 2 satajoš 26 povezanih

Šta se dogodilo Vujadinu Saviću? Bivši zvezdin kapiten u centru pažnje javnosti
Story pre 35 minutajoš 52 povezane