Povezane vesti
"U BiH ima vladavine prava koliko u Dubaiju snega" Dodik: Pravedna je taman koliko su bili pošteni Minhauzen i Lustig zajedno
Večernje novosti 15.10.2025
PREDSEDNIK Milorad Dodik kaže da je iznenađen izjavom premijera Federacije BiH Nermina Nikšića da je vladavina prava kad Kristijan Šmit napiše zakon i kad se po tom papiru vodi proces protiv predsedsednika Srpske. FOTO TANJUG/ FOTO SRNA/ Borislav Zdrinja… »
Dodik: U BiH ima vladavine prava koliko i u Dubaiju snega
Sputnik 15.10.2025
Iznenađen sam izjavom premijera Federacije BiH Nermina Nikšića da je vladavina prava kad Kristijan Šmit napiše zakon i kad se po tom papiru vodi proces protiv mene, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. „Dobri moj Nermine, u BiH ima… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studentski skup u Novom Sadu: Teme - mediji, rad MUP-a i izborni uslovi, studenti poručili da neće stati (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 1 minutjoš 32 povezane
Iran najavljuje ponovno zatvaranje Ormuskog moreuza, optužujući Ameriku i Izrael da su prekršili primirje
BBC News pre 51 minutajoš 27 povezanih
Obilni pljuskovi sa grmljavinom naredna dva dana u Bačkoj, Banatu, Sremu i Beogradu
RTV pre 4 satijoš 46 povezanih
Zdravko Ponoš: Priča vlasti o manipulaciji zvučnim topom služi da bi se studentski pokret brendirao kao teroristički
Glas Šumadije pre 5 minutajoš 21 povezana