Povezane vesti

Bora Santana grca u suzama zbog Milice Kemez: Na žurki nije krio emocije, evo šta ga je podsetilo na bivšu

Bora Santana grca u suzama zbog Milice Kemez: Na žurki nije krio emocije, evo šta ga je podsetilo na bivšu

Blic pre 6 sati
Milica Kemez i Bora Santana od nedavno su i zvanično razvedeni, a dok je on najavljivao žurku povodom razvoda, sada je pokazao da mu ipak nije svejedno. U Eliti 9 je i ovog utorka bila žurka na kojoj su se ukućani provodili do zore. U jednom trenutku su… »
"Moja me mala ne voli više..." Bora Santana se usred žurke slomio na komade, pa grcao u suzama (foto)

"Moja me mala ne voli više..." Bora Santana se usred žurke slomio na komade, pa grcao u suzama (foto)

Kurir pre 6 sati
U Beloj kući prethodne noći luda žurka trajala je do ranih jutarnjih sati, a takmičari Elite su doživeli provod za pamćenje. Puno smeha, pevanja, alkohola i suza proteklo je u kazinu, a Bora Santana je u jednom trenutku grcao u suzama. Bora se slomio na… »
Bora Santana se guši u suzama zbog bivše Slomio se na komade usred žurke, ovo ga podseća na Milicu

Bora Santana se guši u suzama zbog bivše Slomio se na komade usred žurke, ovo ga podseća na Milicu

Alo pre 6 sati
Zapevao je iz sveg glasa, nakon čega je završio u suzama. U Beloj kući prethodne noći luda žurka trajala je do ranih jutarnjih sati, a takmičari Elite su doživeli provod za pamćenje. Puno smeha, pevanja, alkohola i suza proteklo je u kazinu, a Bora… »

Vesti dana »