Povezane vesti

Jana se rasplakala zbog ćerke pred Nadicom Ademov: „Jana je velika žrtva za svoje dete“

Jana se rasplakala zbog ćerke pred Nadicom Ademov: „Jana je velika žrtva za svoje dete“

Svet & Skandal pre 5 sati
Pevačica Nadica Ademov oglasila se povodom snimka koji je prethodnih dana izazvao buru u javnosti, a na kojem se vidi kako njena koleginica Jana Todorović u neprijatnom tonu razgovara sa ćerkom Kristinom, i to pred novinarima, na proslavi punoletstva… »
"Jana mi je kroz plač sve ispričala": Pevačica otkrila detalje skandala Todorovićeve i njene ćerke

"Jana mi je kroz plač sve ispričala": Pevačica otkrila detalje skandala Todorovićeve i njene ćerke

Mondo pre 8 sati
Pevačica Nadica Ademov osvrnula se na snimak koji je izazvao veliku pažnju javnosti, a na kojem se vidi kako njena koleginica Jana Todoroviću neprijatnom tonu razgovara sa ćerkom pred novinarima. Pogledajte fotografije Nadice Ademov: Nadica je, kako… »
"Velika je žrtva, u suzama mi je sve priznala" Pevačica raskrinkala Janu, evo šta se desilo nakon skandala sa ćerkom

"Velika je žrtva, u suzama mi je sve priznala" Pevačica raskrinkala Janu, evo šta se desilo nakon skandala sa ćerkom

Alo pre 13 sati
Pevačicino ponašanje prema ćerki tada je naišlo na ogromnu osudu. Pevačica Nadica Ademov osvrnula se na viralan snimak na kom je njena koleginica Jana Todorović ponizila ćerku pre pripadnicima sedme sile. Nadica Ademov je lično od Jane Todorović saznala… »

Vesti dana »