Povezane vesti
"Kupio sam malo brašna i soli, a onda mu blatnjav ušao u kola": Ispovest čoveka kojem je pomogao Halid Bešlić
Mondo pre 8 sati
Smrt Halida Bešlića je potresla čitav region, a pored javnih ličnosti, mnogi ljudi koji nisu deo estrade oglašavaju se i govore o pevačevim humanim delima. Halid Bešlić je uvek isticao da želi da ga pamte kao dobrog čoveka, što je i uspeo, a priče ljudi… »
Halid je znao suštinu, njegova dela tek sada govore: Oglasio se čovek i otkrio kako mu je Bešlić pomogao da preživi
Svet & Skandal pre 8 sati
Smrt Halida Bešlića potresla je ceo region, a emocije ne jenjavaju ni danima nakon što je legenda narodne muzike ispraćena. Na društvenim mrežama svakodnevno niču ispovesti običnih ljudi koji su imali priliku da ga upoznaju — ne kao zvezdu, već kao… »
Ostao je bez posla sa troje dece, a onda je naišao Halid Bešlić Tada nije mogao da veruje šta se desilo: "Suze su same tekle"…
Alo pre 10 sati
Pored kupovine potrepština, dao mu je i novac da prebrodi zimu. Smrt Halida Bešlića je potresla čitav region, a pored javnih ličnosti, mnogi ljudi koji nisu deo estrade oglašavaju se i govore o pevačevim humanim delima. Legendarni pevač uvek je isticao… »
"Ostao sam bez posla sa troje dece" Oglasio se muškarac kojem je Halid Bešlić pomogao: Kupio sam malo brašna i soli, a onda…
Kurir pre 11 sati
Smrt Halida Bešlića je potresla čitav region, a pored javnih ličnosti, mnogi ljudi koji nisu deo estrade oglašavaju se i govore o pevačevim humanim delima. Halid Bešlić je uvek isticao da želi da ga pamte kao dobrog čoveka, što je i uspeo, a priče ljudi… »
"Ostao sam bez posla i para, sa troje dece": Oglasio se muškarac kojem je Halid Bešlić pomogao: "Zahvalan sam mu dok dišem"
Blic pre 22 sata
Vesti dana »

Direktorka Pete beogradske: „Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu“
Nedeljnik pre 2 satajoš 35 povezanih

Meteorološki džumbus! Ovi delovi Srbije su prvi na udaru kišnih epizoda, temperatura pada na 0, a onda skok do skoro 30?! Detaljna prognoza za 10 dana
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih

Marija Vasić za Danas: Mi smo bili savršen uzorak, uhapšeni smo jer se vlast plaši zajedničkog delovanja studenata i opozicije
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

Sandro Gozi pozdravlja uvrštavanje u uži izbor srpskog studentskog pokreta za nagradu Saharovlj za 2025. godinu
Ozon press pre 6 satijoš 14 povezanih

Francuski premijer Lekorni preživeo dva skupštinska glasanja o nepoverenju
Beta pre 2 satajoš 22 povezane