Povezane vesti
''Nisam star'' Slavlje u domu našeg pevača za kog većina misli da ima više godina (foto)
Alo pre 6 sati
Čestitamo! Pevač Saša Kapor danas prima najlepše čestitke povodom svog jubilarnog rođendana. Saša Kapor ne krije da je i sam iznenađen time "kako su godine brzo proletele", a mnogi ne veruju da danas proslavlja 40. rođendan. - 40? Nisam star, imam tek… »
"Nisam star": Saša Kapor danas slavi rođendan, a mnogi se iznenade kada čuju koliko je godina napunio
Blic pre 8 sati
Pevač Saša Kapor danas prima najlepše čestitke povodom svog jubilarnog rođendana. Saša Kapor ne krije da je i sam iznenađen time "kako su godine brzo proletele", a mnogi ne veruju da danas proslavlja 40. rođendan. - 40? Nisam star, imam tek 18, ali sa 22… »
Vesti dana »

Direktorka Pete beogradske: „Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu“
Nedeljnik pre 2 satajoš 35 povezanih

Meteorološki džumbus! Ovi delovi Srbije su prvi na udaru kišnih epizoda, temperatura pada na 0, a onda skok do skoro 30?! Detaljna prognoza za 10 dana
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih

Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih

Studenti iz Srbije u užem izboru za prestižnu nagradu Saharov Evropskog parlamenta
Rešetka pre 5 satijoš 14 povezanih

Francuski premijer Lekorni preživeo dva skupštinska glasanja o nepoverenju
Beta pre 2 satajoš 22 povezane