Povezane vesti
''Nisam star'' Slavlje u domu našeg pevača za kog većina misli da ima više godina (foto)
Alo 16.10.2025
Čestitamo! Pevač Saša Kapor danas prima najlepše čestitke povodom svog jubilarnog rođendana. Saša Kapor ne krije da je i sam iznenađen time "kako su godine brzo proletele", a mnogi ne veruju da danas proslavlja 40. rođendan. - 40? Nisam star, imam tek… »
"Nisam star": Saša Kapor danas slavi rođendan, a mnogi se iznenade kada čuju koliko je godina napunio
Blic 16.10.2025
Pevač Saša Kapor danas prima najlepše čestitke povodom svog jubilarnog rođendana. Saša Kapor ne krije da je i sam iznenađen time "kako su godine brzo proletele", a mnogi ne veruju da danas proslavlja 40. rođendan. - 40? Nisam star, imam tek 18, ali sa 22… »
Vesti dana »
Vlada donela odluku da produži zabranu izvoza nafte i naftnih derivata do 2. aprila
RTV pre 52 minutajoš 122 povezane
NBA: Nagetsi poraženi od Memfis grizlisa, Oklahoma savladala Bruklin, Nju Orleans bolji od LA Klipersa (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih
Pokrenuta istraga protiv Trampovog čoveka! Bura u Americi, Džo Kent posle ostavke gostovao kod Takera Karlsona: Evo koga krivi za rat na Bliskom istoku
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih
Kreće sezona na Jadranu: Koliko sezonskih radnika će biti potrebno i koji poslovi su traženi
NIN pre 1 satjoš 13 povezanih