Povezane vesti

Dogovor veka ili očajnički potez? Zelenski Trampu nudi sve što ima!

Dogovor veka ili očajnički potez? Zelenski Trampu nudi sve što ima!

Alo pre 27 dana
Zelenski planira da pred Trampom iznese listu obećanja — od saradnje u proizvodnji dronova do ponude američkim kompanijama za korišćenje ukrajskih cevovoda i skladišta gasa — kako bi obezbedio oružje i energente za Ukrajinu. Kremlj upozorava: isporuka… »
Obećanje, ludom radovanje: Na šta će sve Zelenski da se obaveže pred Trampom

Obećanje, ludom radovanje: Na šta će sve Zelenski da se obaveže pred Trampom

Večernje novosti pre 27 dana
VLADIMIR Zelenski odlučio je da "zasladi" svoj sastanak sa Donaldom Trampom "listom obećanja" koja bi trebalo da mu pomogne da ubedi američkog predsednika da promeni mišljenje o isporuci oružja Ukrajini. Foto: Profimedia Kako prenosi "Blumberg", Zelenski… »
Tramp više ne veruje Putinu: "Sad znam s kim imam posla“ — kreće kontraofanziva SAD

Tramp više ne veruje Putinu: "Sad znam s kim imam posla“ — kreće kontraofanziva SAD

Alo pre 27 dana
Donald Tramp promenio je ton prema Ukrajini nakon samita s Vladimirom Putinom na Aljasci — besan zbog medijskog prikaza „Putinovog trijumfa“, uz uticaj evropskih lidera i kralja Čarlsa, Tramp sada pokazuje spremnost za čvršću podršku Kijevu i… »
Tramp besan zbog “Putinovog trijumfa”

Tramp besan zbog “Putinovog trijumfa”

Vesti online pre 27 dana
Promena stava američkog predsednika Donalda Trampa o Ukrajini postaje sve očiglednija, dajući ukrajinskoj strani nadu u oštriji pristup lidera Bele kuće prema Rusiji kako bi je podstakao na pregovore, piše Politiko. Evropa pokušava da smanji tenzije… »
Tramp besan zbog "Putinovog trijumfa"

Tramp besan zbog "Putinovog trijumfa"

B92 pre 27 dana
Promena stava američkog predsednika Donalda Trampa o Ukrajini postaje sve očiglednija, dajući ukrajinskoj strani nadu u oštriji pristup lidera Bele kuće prema Rusiji kako bi je podstakao na pregovore, piše Politiko. Izvori su rekli Politiku da je jedan… »

Vesti dana »