Povezane vesti

"Terali su me da se drogiram i imam odnose sa biznismenima" Ispovest bivšeg Viktorijinog anđela, evo šta se dešava iza kulisa…

"Terali su me da se drogiram i imam odnose sa biznismenima" Ispovest bivšeg Viktorijinog anđela, evo šta se dešava iza kulisa…

Alo pre 3 dana
Otvoreno je progovorila o toksičnom sistemu koji se, prema njenim rečima, godinama skrivao iza glamura, sjaja i lažnih osmeha na modnoj pisti. Noćas je ceo svet pratio reviju Viktorijinih anđela. Međutim, pre nekoliko godina otkrivena je surova priča… »
"Terali su me da se drogiram i imam odnose sa uticajnim biznismenima": Ispovest bivšeg Viktorijinog anđela od koje je svet…

"Terali su me da se drogiram i imam odnose sa uticajnim biznismenima": Ispovest bivšeg Viktorijinog anđela od koje je svet…

Kurir pre 3 dana
Noćas je ceo svet pratio reviju Viktorijinih anđela obojenu glamurom i prelepim modelima koji su prodefilovali modnom pistom. Međutim, pre par godina otkrivena je surova priča koja se krije iza ovog blještavila, a nju je podelila bivša člania popularnog… »

Vesti dana »