Povezane vesti
"Terali su me da se drogiram i imam odnose sa biznismenima" Ispovest bivšeg Viktorijinog anđela, evo šta se dešava iza kulisa…
Alo pre 3 dana
Otvoreno je progovorila o toksičnom sistemu koji se, prema njenim rečima, godinama skrivao iza glamura, sjaja i lažnih osmeha na modnoj pisti. Noćas je ceo svet pratio reviju Viktorijinih anđela. Međutim, pre nekoliko godina otkrivena je surova priča… »
"Terali su me da se drogiram i imam odnose sa uticajnim biznismenima": Ispovest bivšeg Viktorijinog anđela od koje je svet…
Kurir pre 3 dana
Noćas je ceo svet pratio reviju Viktorijinih anđela obojenu glamurom i prelepim modelima koji su prodefilovali modnom pistom. Međutim, pre par godina otkrivena je surova priča koja se krije iza ovog blještavila, a nju je podelila bivša člania popularnog… »
Vesti dana »

Dan žalosti u Sremskoj Mitrovici zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi
NIN pre 12 minutajoš 25 povezanih

U Hongkongu kargo avion izleteo sa piste i udario u vozilo aerodromskog obezbeđenja, dve osobe poginule
RTS pre 27 minutajoš 17 povezanih

Vremenska prognoza za Zrenjanin: oblačno, bez kiše i malo toplije. Jutarnje od 8 dnevne do 22 Vremenska prognoza 20.10.2025. - 26.10.2025.
Volim Zrenjanin pre 2 minutajoš 16 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Vens otkriva: Šta koči Trampa da odobri rakete "tomahavk" Kijevu; sprečen ukrajinski udar na Krim i više oblasti
RTV pre 2 minutajoš 12 povezanih