Povezane vesti

Srbi podelili šokantna iskustva sa prevarama partnera Od dlaka u kadi, do tajnih poruka - ovo su najsuroviji tragovi koje nisu…

Srbi podelili šokantna iskustva sa prevarama partnera Od dlaka u kadi, do tajnih poruka - ovo su najsuroviji tragovi koje nisu…

Alo pre 4 dana
Bilo da je reč o fizičkim prevarama, emotivnim aferama ili tajnom dopisivanju, saznanje da partner nije iskren često izaziva osećaj izdaje, zbunjenosti i sumnje u sopstvenu vrednost. Ljudi različito reaguju – neki odmah prekidaju vezu, drugi traže… »
"Danas mi je rekao da želi bebu sa mnom, već sutra sam ga nahvatala sa najboljom drugaricom u krevetu: Srpkinja priznanjem…

"Danas mi je rekao da želi bebu sa mnom, već sutra sam ga nahvatala sa najboljom drugaricom u krevetu: Srpkinja priznanjem…

Blic pre 5 dana
Bilo da su u pitanju fizičke prevare, emotivne afere ili tajna dopisivanja, saznanje da partner nije iskren često donosi osećaj izdaje, zbunjenosti, pa i sumnje u sopstvenu vrednost. U takvim situacijama ljudi različito reaguju - neki odmah prekidaju… »

Vesti dana »