Povezane vesti
Srbi podelili šokantna iskustva sa prevarama partnera Od dlaka u kadi, do tajnih poruka - ovo su najsuroviji tragovi koje nisu…
Alo 16.10.2025
Bilo da je reč o fizičkim prevarama, emotivnim aferama ili tajnom dopisivanju, saznanje da partner nije iskren često izaziva osećaj izdaje, zbunjenosti i sumnje u sopstvenu vrednost. Ljudi različito reaguju – neki odmah prekidaju vezu, drugi traže… »
"Danas mi je rekao da želi bebu sa mnom, već sutra sam ga nahvatala sa najboljom drugaricom u krevetu: Srpkinja priznanjem…
Blic 15.10.2025
Bilo da su u pitanju fizičke prevare, emotivne afere ili tajna dopisivanja, saznanje da partner nije iskren često donosi osećaj izdaje, zbunjenosti, pa i sumnje u sopstvenu vrednost. U takvim situacijama ljudi različito reaguju - neki odmah prekidaju… »
Vesti dana »
„Na zlobu i osionost vlasti odgovaramo silom obrazovanja“: Rektor Đokić pozvao na borbu za autonomiju univeziteta i dostojanstvo profesije
Nova pre 11 minutajoš 54 povezane
Janjić (SRCE): „Kritike ministru Vujiću i najava osveštenja skupštinskih prostorija“
Serbian News Media pre 2 satajoš 26 povezanih
FOTO i VIDEO: Ceo hor Karlovačke gimnazije izašao iz sale pred početak Svetosavske priredbe
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 30 povezanih