Povezane vesti
Izula štikle i sela na binu, ljudi gledaju i ne veruju: Brutalni kadrovi Cece Ražnatović usijali mreže (Video)
Mondo pre 15 sati
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala koncert u Kraljevu, na koji je kratko došla i rođena sestra Željka Ražnatovića Arkana, a danas su mreže preplavljene slikama i snimcima s nastupa. Ceca je na binu izašla u crnoj, mini haljini koja je… »
"Ne viđamo se, svako ima svoj život": Ceca brutalno iskreno o susretu sa Arkanovom sestrom
Mondo pre 18 sati
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala koncert u Kraljevu, a svi pričaju o trenutku koji se desio pre folkerkinog izlaska na binu. Naime, Cecu je sinoć došla da vidi Biljana, rođena sestra Željka Ražnatovića Arkana, koja je bila nasmejana i… »
Cecu pre koncerta sačekalo iznenađenje: U bekstejdžu ONA, niko nije znao da su bliske
Hello pre 19 sati
Ceca Ražnatović je sinoć održala veliki solistički koncert u Krajlevu gde je hala bila ispunjena do poslednjeg mesta. No, osim sjajne energije koju joj je priredila publika, folk divu je u bekstejdžu sačekalo iznenađenje. Ljudi iz svih delova Srbije… »
"Ja sam Biljana Ražnatović Kokeza": Ceca pre koncerta doživela iznenađenje, prišla joj Arkanova rođena sestra
Mondo pre 1 dan
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala koncert u Kraljevu, a mediji umesto o broju posetilaca, pevačicinom autfitu ili pesmama, piše o događaju koji se odigrao pre njenog izlaska na binu. Cecu Ražnatović je sinoć došla da vidi Biljana, rođena… »
Ceca u minjaku pokazala noge od milion dolara: Folk diva na koncertu u Kraljevu oborila sve sa nogu: Dobila i srpsku zastavu…
Blic pre 1 dan
Ceca Ražnatović večeras ima spektakularni koncert u Kraljevu, a pred hiljadama ljudi pojavila se u provokativnom izdanju. Naime, folk diva i najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović večeras je odlučila da obuče ultra kratak minić, a noge od milion dolara… »
Ceca Ražnatović u društvu arkanove rođene sestre: Biljana došla na kratko da je vidi: "Imam upalu pluća, lekar mi brani da…
Blic pre 1 dan
Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović večeras će održati spektakularan koncert u Kraljevu. Naime, Cecu Ražnatović večeras je na kratko došla da vidi Biljana, rođena sestra Željka Ražnatovića Arkana, koja je bila nasmejana i raspoložena, ali zbog… »
Vesti dana »

Najnovije informacije o povređenima kod Sremske Mitrovice: Oglasili se iz bolnice: Jedna osoba hitno prebačena za Beograd
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih

Džordan Nvora se oglasio i bacio delije u trans! Zbog ovog poteza navijači Zvezde će ga još više voleti!
Kurir pre 50 minutajoš 19 povezanih