Povezane vesti
Trebalo je da donesu pobedu Kijevu, ali... Gde su nestali ukrajinski "Leopardi"?
Alo pre 1 dan
Poslednjih meseci na više delova fronta videli smo brzo rusko napredovanje i ubrzana povlačenja pojedinih ukrajinskih jedinica, što je za sobom ostavljalo ranjenike i tešku tehniku. Ruski odbrambeni kanali tvrde da je u široj pokrovskoj zoni napušteno i… »
Gde su nestali ukrajinski „leopardi“? Tri ključna razloga za „nevidljivost“ nemačkih tenkova (video)
Večernje novosti pre 1 dan
POSLEDNjIH meseci na više delova fronta videli smo brzo rusko napredovanje i ubrzana povlačenja pojedinih ukrajinskih jedinica, što je za sobom ostavljalo ranjenike i tešku tehniku. Foto: Profimedia/Ilustracija Ruski odbrambeni kanali tvrde da je u široj… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 52 minutajoš 5 povezanih

VJT: Jedan od osumnjičenih priznao ubistvo u Hercegovačkoj ulici, drugi se branio ćutanjem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana