Povezane vesti
Horor! Vera brutalno ubijena u Mjanmaru Njeni organi prodati, porodici stigla jeziva poruka (foto)
Alo 17.10.2025
Vera Kravcova, bivša učesnica beloruske televizijske emisije "Glas", tragično je preminula u Mjanmaru, a sumnja se da je postala žrtva trgovine organima. Prema navodima medija, 26-godišnja devojka iz Minska otputovala je u Tajland kako bi radila u modnoj… »
Vera je otišla da radi kao manekenka: Ubijena je, izvađeni su joj organi, a porodica je dobila jezivu poruku (foto)
Kurir 17.10.2025
Beloruskinja Vera Kravcova (26) otputovala je u Tajland jer su joj obećali da će raditi kao manekenka, ali je zatim oteta i odvedena u Mjanmar. Tamo je bila primorana da radi kao robinja i ubijena je od strane brutalne kriminalne grupe kako bi joj bili… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 1 satjoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 9 minutajoš 57 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 5 satijoš 6 povezanih