Povezane vesti

"Imam 51 godinu i mogu da nosim minić": Goca Tržan oduševila izgledom na koncertu, pa izvela Milicu Pavlović na binu: Vrte se…

"Imam 51 godinu i mogu da nosim minić": Goca Tržan oduševila izgledom na koncertu, pa izvela Milicu Pavlović na binu: Vrte se…

Blic pre 1 sat
Pevačica Goca Tržan večeras će održati koncert u Beogradu, a veliki broj poznatih ličnosti došao je da je podrži. Naime, njena ćerka Lena Marinković došla je sa dečkom, dok je njen suprug Raša imao zavijenu ruku, a tu su bili i Gocini roditelji, koji su… »
Raša zavijen došao na Gocin koncert Doživeo povredu, otkriveno o čemu je reč

Raša zavijen došao na Gocin koncert Doživeo povredu, otkriveno o čemu je reč

Alo pre 15 minuta
Neposredno pred početak koncerta Goca je govorila pred okupljeni medijima, te otkrila kakve rituale ima pred i nakon uspešnog nastupa. Goca Tržan je sinoć održala veliki solistički koncert u Beogradu i oduševila mnogobrojnu publiku koja je satima đuskala… »
"Diži du*e, šta me gledaš?!": Goca prekinula koncert i sišla u publiku, pa se obratila Milici Pavlović

"Diži du*e, šta me gledaš?!": Goca prekinula koncert i sišla u publiku, pa se obratila Milici Pavlović

Mondo pre 4 sati
Pevačica Goca Tržan održala je sinoć solistički koncert u Beogradu, a veliki broj poznatih ličnosti došao je da je podrži. U prvom redu našli su se Gocini najbliži - ćerka Lena Marinković, Gocini roditelji, ali i koleginica Milica Pavlović, koja se u… »
Završio u zavojima: Povređen suprug Goce Tržan, Raša Novaković

Završio u zavojima: Povređen suprug Goce Tržan, Raša Novaković

Svet & Skandal pre 5 sati
Pevačica Goca Tržan sinoć je održala spektakularan koncert u Beogradu pred velikim brojem fanova među kojima su se nalazile i poznate ličnosti. Milica Pavlović, Bojan Vasković iz grupe Lexington, samo su neki od njih, a tu su bili i Gocini roditelji, kao… »
"Šta me gledaš?! Diži se!" Goca Tržan nasred koncerta prišla poznatoj pevačici i viknula na nju (video)

"Šta me gledaš?! Diži se!" Goca Tržan nasred koncerta prišla poznatoj pevačici i viknula na nju (video)

Alo pre 6 sati
Goca je, na iznenađenje svih, sišla u publiku, pa prišla Milici Pavlović. Goca Tržan je sinoć održala solistički koncert u Beogradu, a veliki broj poznatih ličnosti došao je da je podrži. U prvom redu našli su se Gocini najbliži - ćerka Lena Marinković… »
Goca Tržan grmi pred beogradskom publikom: Na koncertu i njeni roditelji - otkrila da li će zapevati sa ćerkom i poručila…

Goca Tržan grmi pred beogradskom publikom: Na koncertu i njeni roditelji - otkrila da li će zapevati sa ćerkom i poručila…

Blic pre 17 sati
Poznata pevačica Goca Tržan održava večeras veliki koncert u Beogradu, a na istom su i članovi njene porodice. Suprug Raša, ćerka Lena sa dečkom, te Gocini roditelji, sve njih smo mogli da vidimo na koncertu. - Čekam ćerku koja kasni sa kartama za goste… »
Lena Marinković sa dečkom došla na koncert kod mame: Obukla mini haljinu sa korsetom, a Raša sa zavijenom rukom grli Gocu…

Lena Marinković sa dečkom došla na koncert kod mame: Obukla mini haljinu sa korsetom, a Raša sa zavijenom rukom grli Gocu…

Blic pre 17 sati
Pevačica Goca Tržan večeras će održati koncert u Beogradu, a kao i uvek velika podrška joj je suprug Radomir Novaković. Naime, Radomir se večeras pojavio na koncertu svoje supruge Goce Tržan, a svi su primetili da mu je ruka zavijena dok ju je grlio, a… »

Vesti dana »