Povezane vesti

Nataša Bekvalac bacila oko na mladog glumca: Mnoge poznate dame lude za zgodnim Srbinom (26)

Nataša Bekvalac bacila oko na mladog glumca: Mnoge poznate dame lude za zgodnim Srbinom (26)

Mondo pre 21 sat
Ćerka pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Dače Ikodinovića, Hana Ikodinović, sve češće privlači pažnju medija. Njene objave na društvenim mrežama i javni potezi izazivaju interesovanje javnosti, dok je Nataša Bekvalac nedavno u emisiji… »
„Jako mi je interesantan“: Nataša Bekvalac otkrila kog glumca bi htela za zeta

„Jako mi je interesantan“: Nataša Bekvalac otkrila kog glumca bi htela za zeta

Nova pre 20 sati
Pevačica Nataša Bekvalac otkrila je kog glumca bi volela za zeta. Nataša Bekvalac je nedavno govorila o svojoj ćerki Hani, a onda je otkrila i kog poznatog muškarca bi volela za zeta. „Ja sam umetnička duša i tako nekako naginjem, je l’? Ne bih volela da… »
„Jako mi je interesantan“ Nataša Bekvalac želi našeg poznatog glumca za zeta

„Jako mi je interesantan“ Nataša Bekvalac želi našeg poznatog glumca za zeta

Dnevnik pre 23 sata
Po njenom mišljenju, on je prava prilika za Hanu. Pevačica Nataša Bekvalac otkrila je kog poznatog muškarca bi prihvatila za zeta. Naime, atraktivna plavuša nedavno je u emisiji "Amidži šou" govorila o naslednici Hani i njenom životu, a tom prilikom je… »
Nataša Bekvalac želi ovog poznatog momka za zeta! Kod glumca joj se jako sviđa jedna stvar, a evo da li ga Hana poznaje

Nataša Bekvalac želi ovog poznatog momka za zeta! Kod glumca joj se jako sviđa jedna stvar, a evo da li ga Hana poznaje

Kurir pre 23 sata
Nataša Bekvalac iz braka s Danilom Ikodinovićem dobila je ćerku Hanu. Njihova naslednica stasala je u jednu lepu i vrednu devojku, a mama Nataša je u emisiji Amidži šou, pa je otkrila kog poznatog muškarca bi volela za zeta. - Ja sam umetnička duša i… »
Nataša Bekvalac želi našeg poznatog glumca za zeta: Evo o kome je reč: "Jako mi je interesantan"

Nataša Bekvalac želi našeg poznatog glumca za zeta: Evo o kome je reč: "Jako mi je interesantan"

Blic pre 24 sata
Pevačica Nataša Bekvalac otkrila je kog poznatog muškarca bi prihvatila za zeta. Nataša Bekvalac je nedavno u emisiji "Amidži šou" govorila o naslednici Hani i njenom životu, a tom prilikom je priznala da bi poznati glumac bio prava prilika za njenu… »
Nataša Bekvalac izabrala zeta, ćerki Hani "nabacila" poznatog glumca: "Jako mi je interesantan!"

Nataša Bekvalac izabrala zeta, ćerki Hani "nabacila" poznatog glumca: "Jako mi je interesantan!"

Telegraf pre 1 dan
Ćerka pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Dače Ikodinovića, Hana Ikodinović, sve je zastupljenija u medijima. Njene objave kao i potezi izazivaju pažnju javnosti, a Nataša Bekvalac je nedavno u emisiji Ami G šou govorila o svojoj… »
Hana ikodinović u luks autu, pokazala ko joj pravi društvo: Uživaju i snimaju sve: "Trošim ovo srce, mama..." (video)

Hana ikodinović u luks autu, pokazala ko joj pravi društvo: Uživaju i snimaju sve: "Trošim ovo srce, mama..." (video)

Blic pre 1 dan
Ćerka pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Dače Ikodinovića, Hana, podelila je na društvenim mrežama snimak iz luks automobila. Hana se snimala sa prijateljicom uz omiljenu Nikolijinu pesmu, pa su sve okačile na Instagram. "Trošim ovo… »
Kako li će Nataša reagovati na ovo? Ćerka Bekvalčeve se snimala u luks mašini uz hit njene koleginice (Video)

Kako li će Nataša reagovati na ovo? Ćerka Bekvalčeve se snimala u luks mašini uz hit njene koleginice (Video)

Mondo pre 1 dan
Ćerka pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Dače Ikodinovića, Hana Ikodinović, privukla je pažnju objavom na društvenim mrežama. Naime, Hana je podelila snimak iz luksuznog automobila, gde se zajedno sa prijateljicom opuštala uz pesmu… »

Vesti dana »