Povezane vesti

Peti dan blokade Pete beogradske gimnazije: „Vapaj dece za normalnom nastavom“

Peti dan blokade Pete beogradske gimnazije: „Vapaj dece za normalnom nastavom“

Vreme pre 7 sati
Nastava u Petoj beogradskoj gimnaziji blokirana je peti dan. Blokada nastave u Petoj beogradskoj gimnaziji ušla je u peti dan, a učenici, uz podršku roditelja, traže ostavku v.d. direktora Danke Nešović, konkurs za izbor direktora iz kolektiva i vraćanje… »
Blokada nastave u Petoj beogradskoj gimnaziji ušla u peti dan

Blokada nastave u Petoj beogradskoj gimnaziji ušla u peti dan

NIN pre 10 sati
Blokada nastave u Petoj beogradskoj gimnaziji ušla je u peti dan, a učenici, uz podršku roditelja, traže ostavku v.d. direktora Danke Nešović, konkurs za izbor direktora iz kolektiva i vraćanje na posao nastavnika kojima nije produžen ugovor. Majka jedne… »
Školske politike, ili šta sam naučila u školi

Školske politike, ili šta sam naučila u školi

Peščanik pre 10 sati
Foto: Peščanik Peta beogradska gimnazija ponovo je u blokadi. Razlog je isti, direktorka u v.d. statusu Danka Nešović. Zahtevi su jednostavni – smenjivanje Danke Nešović, izbor novog direktora iz redova kolektiva, formiranje Školskog odbora i vraćanje na… »
Peti dan blokade Pete gimnazije: Majka učenice kaže da srednjoškolci šalju „vapaj za pomoć“

Peti dan blokade Pete gimnazije: Majka učenice kaže da srednjoškolci šalju „vapaj za pomoć“

Nova pre 10 sati
Peti je dan blokade nastave Pete beogradske gimnazije, a majka jedne od učenice kaže za N1 da ne zna dokle će da se nastavi "vapaj dece za normalnom nastavom" i da su morali da pišu međunarodnim instancama, jer domaće institucije - ne reaguju. „Ja sam… »
Peti dan blokade nastave u Petoj gimnaziji, majka učenice kaže da deca šalju "vapaj za pomoć"

Peti dan blokade nastave u Petoj gimnaziji, majka učenice kaže da deca šalju "vapaj za pomoć"

N1 Info pre 11 sati
Peti je dan blokade nastave Pete beogradske gimnazije, a majka jedne od učenice kaže za N1 da ne zna dokle će da se nastavi "vapaj dece za normalnom nastavom" i da su morali da pišu međunarodnim instancama, jer domaće institucije - ne reaguju. "Ja sam… »

Vesti dana »