Povezane vesti
Raskrinkano pravo lice voditeljke pinka! Više ništa ne može da sakrije, javnost u šoku (foto)
Alo pre 5 sati
Lazićeva je ponovo privukla brojne komplimente. Voditeljka emisije "Pinkove zvezde" Bojana Lazić pokazala je lice bez trunke šminke. Bojana, čiji sin ide u razred sa ćerkom pevačice Jelene Karleuše, pozirala je u frizerskom salonu dok se spremala za… »
Ovako Bojana Lazić izgleda bez šminke! Voditeljka pokazala pred kamerama pravo lice, kakav je vaš komentar?
Kurir pre 11 sati
Bojana Lazić poznato je lice televizije Pink, a za nju kažu da je jedna od najlepših voditeljki na malim ekranima. Naime, kako Bojanu često vidimo tip top sređenu i sa šminkom i urednom frizurom, mnoge zanima kakva je zapravo i kada se kamere skroz… »
Lice bez šminke i kosa vezana u punđu: Voditeljku uvek gledate skockanu, a evo kakva je kad se kamere ugase: Pokazala pravo…
Blic pre 12 sati
Bojana Lazić poznato je lice televizije Pink, a za nju kažu da je jedna od najlepših voditeljki na malim ekranima. Naime, kako Bojanu često vidimo tip top sređenu i sa šminkom i urednom frizurom, mnoge zanima kakva je zapravo i kada se kamere skroz… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Blic saznaje: Đorđe Z. (21) priznao da je ubio Filipa Ivanovića u Beogradu na vodi: Pomagao mu Marko P. (18), evo kako su isplanirali likvidaciju
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana